συνεχιζω λοιπον την παραδοση και ριχνω ψηφους και εγω..λογω ελειψης χρονου δεν γνωριζω καλα καλα την δικια μου κατηγορια αλλα παντα εκλεβα χρονο και εριχνα ματιες και εδω..οποτε αν θελετε τις μετρατε!!
1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ
Agor Aegeanμπορω να πω οτι απο ροστερ πολλοι δεν πατε πισω..και ο γιαννης και ο βολος και ο στελιος και αρκετοι αλλοι εχετε μεγαλα και γερα ροστερ με ποιοτητα..ο μεγας αλεξανδρος μαλλον υστερει λιγο στην περιφερεια..
2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ
εδω ομως θα του δωσω του παιδιου ποντο
Great Alexander ..
απο γιαννη περιμεναμε να κανει μπαμ καποια στιγμη..ο βολος σταθερα στην 2η θεση..ο γιωργος ηταν δεδομενο οτι θα καπαρωνε την πρωτη θεση..ο μεγας αλεξανδρος ομως απο το πουθενα και πρωτη θεση..θελει @ΦΑΓ$% να το καταφερεις..το ειχε ξανα κανει και ο δρακος βεβαια!!
3.Τίτλος MVP
Žutautas Goesasειτε με αντοχη ειτε χωρις..μπορει να παιξει παντου και ολες τις τακτικες..κραταει παντα μεγαλη αποδοση..ειναι αυτο που λεμε MVP
σκοράρει κάνει άμυνα και καθαρίζει και το γήπεδο μετά το παιχνίδι
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
4.Τίτλος Πολύτιμου
εδω λοιπον βαζουυμε παιχτρακια που μας εχουν γυαλισει τα παπουτσια..εεε το ματι...
παικτης νο1 Dimitrakis Kechagias..εχει μελλον και το ονομα του κολλητου μου :P
παικτης νο2 φυσικα ο Eftichios Vernikos ο οποιος ειναι για τις βρωμικες δουλειες..
παικτης νο3 Liu Daowen που εφτασα πολυ κοντα,στην αποφαση, να τον αγορασω αλλα μετα θα ανεβαζα πολυ μπατζετ..ειδικα για ΙΙΙ κατηγορια..
στον δρομο μου για την 12αδα που θελω :P φυσικα νο4 ο Kirilos Sidiropoulos
αλλα σε αυτον που δεινω +1 ειναι ο
Yiannis Stamatakos ..ωραιο σμαλλ..μπορεις με λιγη προσπαθεια να τον βγαλεις με φαουλ..παρ ολα αυτα ειναι παικτης που κανει διαφορα σε μια ομαδα..σε εναν αγωνα!!
5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ
Manos Drakopoulosυπαρχουν αρκετοι ασσοι..σε θεσεις 2 και 3 θα εβαζα παλι ελληνοπουλα με Χανουμοφαη και Αγαπησιαρη..
6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
οτι και να λεμε για αντοχες,εμβελειες και πασες ο τυπος ειναι με διοαφορα πρωτος σκορερ πανω απο τον γκοεσα και με χαμηλωτερο μισθο..
Marcin Kraft7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ
επειδη ηδη αναφερα μια φορα το ονομα του Σταματακου..τωρα βαζω..παραδοσιακα..
Kirilos Sidiropoulos ..χρονο με τον χρονο καλυτερος..δεν ξερω αν θα φτασει ποτε να φορεσει τα γαλανολευκα..ισως αργησε να γινει γνωστος και να μπει σε σκληρο προγραμμα..αλλα οτι και να λεμε ειναι μορφη για την ομαδα του Στελαιου..
8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ
τα ελληνοπουλα του γκολντ ακομα τα βλεπω λιγο νευρικα..λιγο να μην ξερουν την θεση τους στο ροστερ..
πιστος ηγετης και στρατιωτης οποτε χρειαστει στην ομαδα του ειναι ο
Chee Teck An9.Τίτλος καλύτερου σέντερ
diego maure :P
δεν ξερω αν εχει τα δευτερευοντα που θα χρειαζοταν ενας σεντερ..αλλα ο
Hadi Akrour απο την πρωτη μερα που πατησε το ποδι του στον στεφανε..τον εδεινε μια ασφαλεια..μια σιγουρια..
10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη
εδω νομιζω οτι μπορουμε να πουμε πολλα..ευχαριστη ειναι η παρουσια του μεγαλου αλεξανδρου..ομως για να γινει αυτο επρεπε να κανει την δυσαρεστη εκπληξη ο ρεντ..επρεπε ο τζοκερ να πεφτει σταδιακα (περσι ειχε ξεκινησει πολυ δυνατα) πρεπει ο πλαγιαρι να μην βελτιωνετε πουθενα..θα πρεπε να κινδυνευει ο τραβελ να πεσει..οποτε μια δυσαρεστη εκπληξη για μενα ειναι ο κοκκινος ομιλος (εκτος γιαννη)..απο την αλλη μερια εκπληξη και μαλιστα ευχαριστη δεν εκανε κανεις..ο αρμι και ο στελιος ειναι μακραν οι ας πουμε ηττημενοι της χρονιας!!
11.Τίτλος καλύτερου παίχτη
περα απο branly,αλαμανο ο Elói Azmus ειναι ο μονος που κρατησα για του χρονου απο αυτους που ειχα αγορασει αφου ανεβηκα..και ο Pakis Daravanis τον οποιο και ειχα απο την αρχη της καργιερας μου 11 σεζον μεχρι και την 14..και τωρα στην 19 επεστρεψε για να ταραξει τα νερα :P
εεευχαριστωωω :P
Last edited by pazinok at 4/27/2012 1:07:21 AM