BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Απονομή βραβείων σεζόν 19

Απονομή βραβείων σεζόν 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
214991.15 in reply to 214991.1
Date: 4/26/2012 2:32:37 PM
Overall Posts Rated:
6767
1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ
Μέγας καθαρά νομίζω.Δυστυχως πολυ δυσκολα θα ανεβω..

2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ
Γιαννης και φετος για μενα.καλη διαχειρηση ροστερ και πολυ καλη πορεια με χαμηλο μπατζετ.

3.Τίτλος MVP
Κραφτ

4.Τίτλος Πολύτιμου
Σιδιροπουλος

5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ
Λιρτσογιαννης.Για το μισθο του τα παει περιφημα.

6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
Κραφτ..

7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ
Σιδιροπουλος

8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ
Καγκουρας
9.Τίτλος καλύτερου σέντερ
Χασιωτης

10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη
ευχαριστη Αλεξανδρος και δυσαρεστη στελιος

11.Τίτλος καλύτερου παίχτη
Δυσκολο να διαλεξω ενα παικτη.Για μενα ο Γκοεσας δεν ηταν καλος φετος και δυστηχως στηριζομαι πανω του.Ελπιζω να αναγενηθει στα πλει-οφ και να με οδηγησει στην πολυποθητη ανοδο.Ωστοσο, θα διαλεξω ενα παικτη που πιστευω οτι θα κανει πραγματικα τη διαφορα .Ο Olic αν και ειχε τραυματιστει για 3 εβδομαδες επεστρεψε και βελτιωθηκε αρκτετα.Θα εξελιχθει σε ενα εξαιρετικο pg με προοπτικη να παιξει και στην Α1.

Last edited by Fragias -7- at 4/26/2012 2:33:25 PM

This Post:
00
214991.16 in reply to 214991.15
Date: 4/26/2012 3:41:42 PM
Overall Posts Rated:
150150
μας έκανε την τιμή και ο Γιώργος να ψηφίσει στα φετινά βραβεία....πλέον έχουμε ψηφίσει 5 άτομα και μένουν άλλοι 10...θα στείλω μερικά μηνύματα σε περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει για την ύπαρξη τους..

This Post:
00
214991.17 in reply to 214991.16
Date: 4/26/2012 4:03:29 PM
Overall Posts Rated:
6767
Γιατι τιμη ρε..δε ψηφισα την προηγουμενη σεζον? :P

This Post:
00
214991.18 in reply to 214991.17
Date: 4/26/2012 4:07:07 PM
Overall Posts Rated:
150150
ψήφισες...από την μύγα ξύγκι πας να βγάλεις μου φαίνεται..:Pμια κουβέντα είπα και εγώ..

προς bet travel:
4.Τίτλος Πολύτιμου

Θέλω μια διωρία 2 ημερών για να αποφασίσω ..ελπίζω να μου δώσετε :)

έχεις βέβαια...καλό θα ήταν να διαλέξεις μέχρι τη Δευτέρα αν και εγώ δεν έβαλα κάποιον περιορισμό γι αυτήν την σεζόν..

This Post:
00
214991.19 in reply to 214991.14
Date: 4/26/2012 6:08:30 PM
Overall Posts Rated:
5555
Έτσι και αλλιώς δε νομίζω ο Κραφτ να εχει καλυτερο σουτ απο τον γκοεσας...

φυσικά και δεν έχει.ούτε σουτ,ούτε τρίποντο,ούτε πάσα!

κι αυτό είναι το θέμα.γιατί σκοράρει παραπάνω ενώ παίζει σε χειρότερη ομάδα ενώ είναι και χειρότερος παίκτης?

αντοχή

έχει τη διπλή αντοχή από τον Γκοέσας!

αν είχαμε στατιστικά ημοχρόνου,ο Γκοέσας θα έκανε πάρτυ.αλλά η αντοχή και η διαφορά προσπάθειας ξεκινούν από το δεύτερο ημίχρονο.

Στέλιο θα ξεκινήσω ανάποδα απο το τελευταιο σου μηνυμα:
Οσον αφορά για τα στατιστικά ( και σκορ) ημιχρόνου εσυ ιδίως εχεις πληγωθει αρκετες φορές.Και αν υπήρχαν στατιστικά ημιχρονου τότε εσυ θα ησουν πρωταθλητής ημιχρονου. Ελπιζω να το κατάλαβες και να μην το δεις αρνητικα.

Οσο για την αντοχη ειναι θεμα επιλογής. Εγω προσωπικα θυσιασα αρκετες προπονησεις για να φτάσω τους παικτες μου στο επιθυμητο αποτελεσμα αντοχης.

Και όσο αν ο Γκοεσας εχει καλυτερο σουτ, πασα και τρίποντο διαφωνω προς το τρίτο.
Βρεθηκαν αντιμετωποι στο διαγωνισμο τριποντων και κερδισε ο καλυτερος.

This Post:
00
214991.20 in reply to 214991.19
Date: 4/26/2012 6:26:03 PM
Overall Posts Rated:
150150
πιστεύω ότι ο κραφτ έχει καλύτερο σουτ από τον γκοέσας...και όχι επειδή νίκησε τον διαγωνισμό τριπόντων αλλά πιστεύω λόγω στατιστικών...ο γκοέσας έχει καλό σουτ αλλά πιστεύω ότι υστερεί στην εμβέλεια έναντι του κραφτ...δεν ξέρω τι έχουν απλά έτσι νομίζω..

This Post:
00
214991.21 in reply to 214991.19
Date: 4/26/2012 6:37:55 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Στέλιο θα ξεκινήσω ανάποδα απο το τελευταιο σου μηνυμα:
Οσον αφορά για τα στατιστικά ( και σκορ) ημιχρόνου εσυ ιδίως εχεις πληγωθει αρκετες φορές.Και αν υπήρχαν στατιστικά ημιχρονου τότε εσυ θα ησουν πρωταθλητής ημιχρονου. Ελπιζω να το κατάλαβες και να μην το δεις αρνητικα.

σήμερα το μεσημέρι κατέβασα τον παπαγάλο.μολονότι δεν έχω βρει ΄καρη ακόμα στο 100%,μπορώ να πω ότι τα γραφήματα του αποδεικνύουν ότι η υποψία μου ήταν σωστή.στο δεύτερο ημίχρονο ξεικινάει η κατρακύλα.οι παίκτες αρχίζουν να παίζουν χειρότερα.και τα ποσοστά της πτώσης σε απόδοση,είναι τρομερά στις ακραίες περιπτώσεις.μιλάμε δλδ ότι ο παίκτης με άθλια αντοχή που παίζει μέχρι τέλους,στο τέλος παίζει σαν άθλιος κι ας είναι παντού 20!
με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί το πόσο προσπαθεί η κάθε ομάδα.κι αυτό στο 2ο ημίχρονο επιδρά μόνο.

στην περίπτωση τη δικιά μου λοιπόν όντως τα περισσότερα ματς στο 2ο ημίχρονο τα έχασα.ήταν και από αντοχές(αδυναμία στο 5 μεν,αλλά και πολλά 48λπετα),αλλά ήταν κι από διαφορές προσπάθειας.αν θυμάμαι καλά,από τα 20 ματς της σεζόν,χαλαρά με έπαιξε ο αντίπαλος μόνο στα 4 από αυτά,ενώ νομίζω πως έγαγα και 5 ή 6 δυνατές.

Οσο για την αντοχη ειναι θεμα επιλογής. Εγω προσωπικα θυσιασα αρκετες προπονησεις για να φτάσω τους παικτες μου στο επιθυμητο αποτελεσμα αντοχης
.

σε ζηλεύω εδώ.η αντοχή είναι τζάμπα και βοηθάει στην διάρκεια της απόδοσης του παίκτη.όταν μάλιστα κουράζονται οι αντίπαλοι,ο δικός σου τα πάει ακόμα καλύτερα.η ταχύτητα της προπόνησης αυτής δεν επηρεάζεται από την ηλικία του παίκτη.έτσι πρώτα φτιάχνεις τα άλλα,και μετά την αντοχή!εγώ που προπονούσα και προπονώ με προοπτική εθνικής δεν μπορώ να ασχοληθώ ακόμα σοβαρά με αυτό το κομμάτι.ωστόσο είμαι στο 6+ ουσιαστικά

.Και όσο αν ο Γκοεσας εχει καλυτερο σουτ, πασα και τρίποντο διαφωνω προς το τρίτο.
Βρεθηκαν αντιμετωποι στο διαγωνισμο τριποντων και κερδισε ο καλυτερος.

να κουράστηκε μπορεί.να έχει μικρότερη εμβέλεια αποκλείεται.
ο δικός μου ο Λουνγκ που πωλείται έχει 30.000 μισθό λόγω της 11άρας εμβέλειας του που είναι πανάκριβο σκιλ για το 2άρι.
άρα το πολύ να έχει 12 ο Κράφτ.παραπάνω το αποκλείω.ο Γκοέσας πάλι έχει 13 νομίζω.

δεν γίνεται να τον περνάς λόγω μισθών.εκτός πια κι αν τον τουμπάνιασες φέτος με προπονήσεις.

ξαναλέω ότι η αντοχή κάνει την διαφορά στον Κράφτ.γι'αυτό όταν τον ψήφισα έκανα λόγο για ντούρασελ παίκτη!

Message deleted
This Post:
22
214991.23 in reply to 214991.1
Date: 4/27/2012 1:06:44 AM
Overall Posts Rated:
335335
συνεχιζω λοιπον την παραδοση και ριχνω ψηφους και εγω..λογω ελειψης χρονου δεν γνωριζω καλα καλα την δικια μου κατηγορια αλλα παντα εκλεβα χρονο και εριχνα ματιες και εδω..οποτε αν θελετε τις μετρατε!!

Agor Aegean
μπορω να πω οτι απο ροστερ πολλοι δεν πατε πισω..και ο γιαννης και ο βολος και ο στελιος και αρκετοι αλλοι εχετε μεγαλα και γερα ροστερ με ποιοτητα..ο μεγας αλεξανδρος μαλλον υστερει λιγο στην περιφερεια..

εδω ομως θα του δωσω του παιδιου ποντο Great Alexander ..
απο γιαννη περιμεναμε να κανει μπαμ καποια στιγμη..ο βολος σταθερα στην 2η θεση..ο γιωργος ηταν δεδομενο οτι θα καπαρωνε την πρωτη θεση..ο μεγας αλεξανδρος ομως απο το πουθενα και πρωτη θεση..θελει @ΦΑΓ$% να το καταφερεις..το ειχε ξανα κανει και ο δρακος βεβαια!!

3.Τίτλος MVP
Žutautas Goesas
ειτε με αντοχη ειτε χωρις..μπορει να παιξει παντου και ολες τις τακτικες..κραταει παντα μεγαλη αποδοση..ειναι αυτο που λεμε MVP
σκοράρει κάνει άμυνα και καθαρίζει και το γήπεδο μετά το παιχνίδι

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

4.Τίτλος Πολύτιμου
εδω λοιπον βαζουυμε παιχτρακια που μας εχουν γυαλισει τα παπουτσια..εεε το ματι...
παικτης νο1 Dimitrakis Kechagias..εχει μελλον και το ονομα του κολλητου μου :P
παικτης νο2 φυσικα ο Eftichios Vernikos ο οποιος ειναι για τις βρωμικες δουλειες..
παικτης νο3 Liu Daowen που εφτασα πολυ κοντα,στην αποφαση, να τον αγορασω αλλα μετα θα ανεβαζα πολυ μπατζετ..ειδικα για ΙΙΙ κατηγορια..
στον δρομο μου για την 12αδα που θελω :P φυσικα νο4 ο Kirilos Sidiropoulos
αλλα σε αυτον που δεινω +1 ειναι ο Yiannis Stamatakos ..ωραιο σμαλλ..μπορεις με λιγη προσπαθεια να τον βγαλεις με φαουλ..παρ ολα αυτα ειναι παικτης που κανει διαφορα σε μια ομαδα..σε εναν αγωνα!!

Manos Drakopoulos
υπαρχουν αρκετοι ασσοι..σε θεσεις 2 και 3 θα εβαζα παλι ελληνοπουλα με Χανουμοφαη και Αγαπησιαρη..

6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
οτι και να λεμε για αντοχες,εμβελειες και πασες ο τυπος ειναι με διοαφορα πρωτος σκορερ πανω απο τον γκοεσα και με χαμηλωτερο μισθο..Marcin Kraft

επειδη ηδη αναφερα μια φορα το ονομα του Σταματακου..τωρα βαζω..παραδοσιακα.. Kirilos Sidiropoulos ..χρονο με τον χρονο καλυτερος..δεν ξερω αν θα φτασει ποτε να φορεσει τα γαλανολευκα..ισως αργησε να γινει γνωστος και να μπει σε σκληρο προγραμμα..αλλα οτι και να λεμε ειναι μορφη για την ομαδα του Στελαιου..

τα ελληνοπουλα του γκολντ ακομα τα βλεπω λιγο νευρικα..λιγο να μην ξερουν την θεση τους στο ροστερ..
πιστος ηγετης και στρατιωτης οποτε χρειαστει στην ομαδα του ειναι ο Chee Teck An

diego maure :P
δεν ξερω αν εχει τα δευτερευοντα που θα χρειαζοταν ενας σεντερ..αλλα ο Hadi Akrour απο την πρωτη μερα που πατησε το ποδι του στον στεφανε..τον εδεινε μια ασφαλεια..μια σιγουρια..

εδω νομιζω οτι μπορουμε να πουμε πολλα..ευχαριστη ειναι η παρουσια του μεγαλου αλεξανδρου..ομως για να γινει αυτο επρεπε να κανει την δυσαρεστη εκπληξη ο ρεντ..επρεπε ο τζοκερ να πεφτει σταδιακα (περσι ειχε ξεκινησει πολυ δυνατα) πρεπει ο πλαγιαρι να μην βελτιωνετε πουθενα..θα πρεπε να κινδυνευει ο τραβελ να πεσει..οποτε μια δυσαρεστη εκπληξη για μενα ειναι ο κοκκινος ομιλος (εκτος γιαννη)..απο την αλλη μερια εκπληξη και μαλιστα ευχαριστη δεν εκανε κανεις..ο αρμι και ο στελιος ειναι μακραν οι ας πουμε ηττημενοι της χρονιας!!

περα απο branly,αλαμανο ο Elói Azmus ειναι ο μονος που κρατησα για του χρονου απο αυτους που ειχα αγορασει αφου ανεβηκα..και ο Pakis Daravanis τον οποιο και ειχα απο την αρχη της καργιερας μου 11 σεζον μεχρι και την 14..και τωρα στην 19 επεστρεψε για να ταραξει τα νερα :P

εεευχαριστωωω :P

Last edited by pazinok at 4/27/2012 1:07:21 AM

This Post:
00
214991.24 in reply to 214991.23
Date: 4/27/2012 1:52:17 AM
Overall Posts Rated:
5555
Kαλημέρα,
Πανο και Agor ευχαριστώ για τον ψήφο σας στον αγαπημένο μου παίκτη.

This Post:
00
214991.25 in reply to 214991.1
Date: 4/27/2012 1:59:00 AM
Overall Posts Rated:
88
O Μέγας το έχει, γι΄αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση στους κόκκινους.
Εδώ θα ψηφίσω αυτόν που έχει τον μεγαλύτερο βαθμό στην σχέση απόδοσης ομάδας/κόστος ομάδας και τον έχει ο Γιάννης PANTOKRATORAS.
3.Τίτλος MVP
Carlos Alberto Esmeriz, πραγματικά τεράστιος παίκτης, έκανε απίστευτο ματς απέναντι στον στέλιο και ουσιαστικά έστειλε την ομάδα στην προνομιούχο 5η θέση.
4.Τίτλος Πολύτιμου
Τον Βερνίκο ήθελα στην ομάδα μου.Πολύ ωραίος παίκτης, ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της ομάδας μου, αν είχα μετρητό, θα ήταν στις πρώτες μου επιλογές.
Albert Kluk

Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
Žutautas Goesas
Kirilos Sidiropoulos
Liu Daowen
Hadi Akrour
Ευχάριστη έκπληξη θα βάλω τον μέγα, ανέβηκε από την 4η και πρωταγωνιστεί στην πρώτη του χρονιά στον όμιλο μας, δεν έιναι κάτι που το βλέπεις συχνά.
Δυσάρεστη θα βάλω τον τζόκερ, με τέτοιο ρόστερ θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα τουναντίον θα παλέψει στα play out.
Ο Κάγκουρας. Στην φετινή σεζόν είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της ομάδας, έχει επισκιάσει με την παρουσία του και τις εμφανίσεις του το ταλέντο του Κωστάκη. Ελπίζω να παραμείνει πολλά χρόνια στην ομάδα μας.

Advertisement