Salut tuturor,
Acest sezon va fi unicul meu sezon ca si manager al echipei nationale. Schimbari importante in viata mea personala m-au facut sa iau aceasta decizie.
Nu o sa mai am timpul necesar pentru a asigura organizarea echipei.
Imi pare foarte rau pentru aceasta situatie, am fost foarte motivat pana acum si cred sincer ca aceasta echipa are un potential interesant.
O sa renunt deasemena si la franciza mea personala. O sa o transform in ferma de antrenament pentru Moldova.
Mi-as dorit ca munca inceputa de mine sa nu fi fost in zadar. Deci, daca e cineva printre voi interesat de asigura viitorul echipei, ar fi bine sa ma contacteze prin BB-Mail destul de urgent. Asa am putea organiza tranzitia.
O sa termin acest sezon facand toate eforturile necesare (ca pana acum) ca echipa sa aibe rezultate optime.
Daca nimeni in Moldova nu e interesat, o sa incerc sa gasesc un manager strain motivat.
Dupa parerea mea, calitatile necesare pentru a gestiona o selectie nationala U21 sunt:
-Cunuoasterea limbii engleze suficient pentru a comunica cu manageri straini.
-Experienta in antrenare sa ajuta manageri care au nevoie de sfaturi (si sunt multi care au nevoie)
-Un pic de timp liber, si mai ales la inceputul sezonurilor (draft, actualizarea bazei de date...etc...). Pe parcursul sezonului, o ora pe saptamana e de ajuns pentru a asigura bunul mers al lucrurilor.
Inca o data, imi pare rau de a abandona echipa acum. Daca de acum intr-o saptamana nimeni nu m-a contactat, o sa caut inlocuitor printre straini.
Multumesc anticipat. M-a facut mare placere sa lucrez cu voi.
Hai Moldova!