BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Road To Amsterdam

Road To Amsterdam (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
240468.15 in reply to 240468.14
Date: 5/3/2013 2:04:34 PM
Overall Posts Rated:
121121
dün hiç beklemediğim kadar kötü bir fenerbahçe vardı sahada. topal ve meireles' in eksikliği fazlasıyla hissedildi. orta sahayı çok kolay geçti benfica ve maçın önemli bölümü yarı sahamızda oynandı. ikinci yarı g. gönül de sakatlanınca hücumda iyice zayıfladık. yine de turu geçecek şanslar geldi elimize. hele yediğimiz 2. ve 3. goller gözümün önüne geliyor da olacak iş değil.
kısmet değilmiş diyelim, çok üzüldüm ama yapacak bişey yok.

This Post:
00
240468.16 in reply to 240468.15
Date: 5/3/2013 3:00:08 PM
Overall Posts Rated:
1414
talihsizlik hocam gerçekten turu atlayabilecek gücü vardı fbnin bu da önümüzdeki sezonlarda neden olmasın sorusunu getiriyor akla..:)) tebrikler.. ayrıca ülkemize kazandırdığı puanlar için de teşekkürler... :D

This Post:
00
240468.17 in reply to 240468.16
Date: 5/4/2013 10:58:53 AM
dürbinar sharks
II.4
Overall Posts Rated:
151151
maçı aykut kocaman verdi..net..fenerli arkadaşlar kızabilir ama tarafsız gözle bunu söyleyebilirim..ilk ciddi deplasmanda yine sınıfta kaldı aykut kocaman..gitsin bir fatih terim'i örnek alsın..sevmem fatih terimi günahım kadar ama büyük bir hocadır..schalke maçı bir örnek olmalıydı..real madrid maçları bir örnek olmalıydı kocaman için..en nefret ettiğim şey takımı geriye yaslamak..futbolda bir kural var geriye yaslanırsan gol yersin..ne kadar yaslanırsan o kadar çok gol yersin..geriye çekilmeyeceksin..önde basacaksın ya..ne korkacaksın ya..yemin ediyorum kendi eliyle maçı verdi benficaya..hemde 1-0 skor avantajına rağmen..yazık oldu..

This Post:
11
240468.18 in reply to 240468.17
Date: 5/4/2013 11:33:21 AM
Overall Posts Rated:
3636
geriye yaslanmak konusunda haklı olsanda, sana katılmıyorum hocam. Orta sahanın 2 kilit adamı yokken aykut kocaman ne yapabilir çıkıp kendimi oynasın. Selçuğun ilk 11 oynadığı bi orta sahadan bahsediyoruz burada. Elenmek gerçekten üzücü ama aykut kocamana yıkmak bence yanlış olur. Fenerbahçe tarihinde bu başarıyı getiren ilk teknik direktör. İnşallah bu başarıların devamı kesilmez ve her sene daha iyi sonuçlarla beraber pekiştirilir.

This Post:
00
240468.19 in reply to 240468.17
Date: 5/4/2013 12:08:56 PM
Overall Posts Rated:
5858
aykut selçuğun oynadığı orta sahaya göre doğru taktiği kullandı kontrollü veya baskılı olsa selçuk bilindik ceza yayında hata yapıp gol yedirten adam olurdu böyle hatasını göremedik topla çok oynamadığımızdan

eğer bizim volkan arturun yaptığı gibi 1 km hızla gelen topa sanki carlos Allah ne verdiyse şut çekmiş gibi yatıp zaman geçirseydi(kart görürse finalde oynayamaz tamam ama artur kart görmedi ki) taçlara gidilmeseydi(sonuçta taçı kalecide kullanabilir forvette kime kart gösterecek?) veya herşeyi geçtim top bizi sevseydi 20 kere şişirip 1i gol olsaydı finaldeydik

ayrıca real madrid başka benfica başka takım aykut kocaman o maçları izleyip ona göre birşey çıkarsaydı sahaya daha erken buraya kadarmış diyebilirdik

artık sezona umarım sadece takviye yapılır ve sezonu kapatan selçuğun sözleşmesi feshedilir yada satılır onun dışında recep niyazın kiraya gönderilmesi lazım berkaysa ya daha çok oynayacaksa takımda kalmalı yada lige yeni çıkan kasımpaşa gibi avrupa kupasına değilde ligde tutunmaya oynayan bir takıma kiraya verilirse iyi olur

birde umarım krasic satılmaz futbol ve profesyonel oyuncuların kampları nasıl oluyor bilmiyorum ama ben kampa gittikten sonra koç hep bana acayip gelişmiş görüyorum seni dedi krasic de kalıp kondisyonunu fiziğini arttırırsa 11 in değişmez isimlerinden olur stoch da biraz kafasını 2011 e atıp oynaması lazım