Kozlik - myślimy:)
To co opisałeś z SFem, to właśnie ten pomysł, z powodu którego pisząc o tym, gdzie bym widział KK umieściłem nawias przy SFie;) Dlatego też mocno męczę PeWu o trochę IS... na JS pewnie nie starczy czasu... mam obiecane, ale gracz należy do właściciela, a selekcjoner nie ma nic do gadania:) Zdradzę, że dzisiejszy mecz to tak naprawdę szukanie pary na SFie... mam do wyboru - albo ustawienie "na sztywno" obwodu - żeby mi jakiś PG nie był przez bungę wystawiany na SFie, albo ustawienie "na sztywno" właśnie dwóch SFów. Nie chciałem zdradzać, ale dyskusja weszła na tak duży poziom wtajemniczenia, że już nie ma co ściemniać... chcę mocno spróbować drugiego rozwiązania. Mamy podkoszowych z OD 6-7, więc w tym roku sporo łatwiej kombinować. Gorzej tylko, że w obronie na C przyda się mocno też RB... boję się tego, że nasi centrzy ustawieni wymiennie w obronie jako SF nie zagwarantują tylu zbiórek, co grając w obronie na C. Jako drugi SF powinien więc grać zawodnik z mocnymi ID i RB. I tu się zaczynają schody... szczerze mówiąc nie wiem, czy kombinacje alpejskie z próbą umieszczenia KK w składzie są warte tego, jaki efekt uzyskamy:/ Być może lepszym rozwiązaniem by była gra na SFie wysokimi z fajną górą, ale RB koło 11-12, a na PFie i C typowymi centrami ze skillami 15,15,15;)
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)