Nasi puleni su ostvarili drugu pobedu na svetskom i jos uvek su neporazeni ove sezone. Krajnje zanimljiva i neizvesna utakmica do poslednjeg napada. Imali smo pobedu u dzepu, ali promasili 6 slobodnih zaredom i maksimalno zakomplikovali situaciju. Na kraju su Argentinci imali napad za pobedu, ali je Jezdimir, koji je je i promasio tih 6 slobodnih, ukrao loptu i iskupio se za promasaje.
Ovo je pobeda koja je bitna jer smo igrali sa izuzetno klimavom formom, a opet dobili na manje zalaganje i njihov pogodnjen tempo. Bas zbog te forme je pozvan Ristivoje Ilic
(34752491) - dvadesetogodisnjak koji ce biti nosilac naredne generacije. Medjutim, ukoliko se nastavi ovakav trend sa formom, mozemo odmah spakovati kofere i bataliti ovo svetsko jer naredne protivnike ne mozemo dobiti sa ovakvom formom. Pre svega, po stoti put, iako vam ja tu formu trazim zbog reprezentacije, ona vam je isto toliko bitna za vas tim.
Naredna utakmica je protiv Spanaca i veoma je bitno da imamo dobru fromu. Oni su najmanje jednom trosili entuzijazam
(33543) (33546) i tu je nasa sansa za pobedu. Videcemo u petak kakvih upova ce biti i kakva ce nam biti forma, ali imamo se cemu nadati. Nadam se da ce poseta na chatu polako da se povecava jer je do sada bila porazavajuca :S Pogotovo kada se setim atmosfere sa proslosezonskog EP.
U ovom trenutku, osecaj je da su Turci najjaci u grupi, ali mi ih pratimo u stopu... bar za sada :) Sto se tice druge grupe, iznenadjuje ovakav start Amerikanaca. Vrlo lako bi mogli izgubiti i sledecu jer igraju protiv Italije koja je, po meni, glavni favorit za zlato.
Last edited by Lale at 6/3/2015 1:46:41 PM