Prosli ponedeljak smo pobedili Kineze, ali teze nego sto sam mislio i to zbog slobodnih bacanja. Mi smo imali 14/28, a oni 22/25. 50% naspram 88%! Tu smo u startu "izgubili" cistih desetak poena, a kada se na to doda njihovo vece zalaganje, i ne cudi takav rezultat.
Sada nas ocekuje Nemacka koja ima skor 1-2. Izgubili su od FR i Argentine, a dobili Kineze. Ako dobiju nas i Senegal, oni ce u drugu rundu, pa se ocekuje CT protiv nas :S Mi sa druge strane moramo da odgovorimo normalom, jer ne smemo da izgubimo, a ako pobedimo - njih cemo direktno izbaciti iz trke za drugi krug pa nam ta pobeda nece previse znaciti, a poraz bi nam mnogo odmogao. No, videcemo za koji minut da li sam dobro pretpostavio oko zalaganja. Forma nam je ok, kao i njima i ocekuje se LI protiv LI uz oba pogodjena fokusa, jer ne verujem da ce da rizikuju sa celim gdp-om uz taj eventualni CT.
Situacija u grupi je veoma komplikovana jer se Argentina, Kina i Nemci medjusobno pobedjuju, pa ne znamo protiv koga zapeti i loviti pobede, tj protiv koga bi nam ta pobeda znacila u drugom krugu. Onaj mec sa Francuzima bi nam tako znacio da smo pobedili da je to nestvarno. Cak mislim da bi i medalju uzeli 99% da smo to dobili i preneli 3 pobede, ali sta je tu je.
Srbija vs Nemacka
19.30h. Dodjite na chat