Радвам се, че е така. Все пак трябва да се занимаваме с нещо, не само да влизаме и да редим някой друг мач. Иначе отмина и 5я кръг от първенството и е време за анализи.
Очакваното дерби на върха в червената половина не се състоя. Безпроблемна и лека победа за твърдия лидер на този етап отбор на
BC Balkan (44967) срещу непобедения до този момент отбор на
Himik Vidin -
(88030386). Тъй като това беше сблъсък срещу върлия противник в лигата (според феновете), а още повече и като домакин, не можех да си позволя да загубя този мач и въпреки че смятах за достатъчно да играя на нормален ентусиазъм, реших да се застраховам (да не ме mots-не и противника, което често пъти е правил) да заложа на максимално усилие. Разликата щеше да е още по-убедителна, ако бях играл под коша, но предполагах, че противника (както и друг път го е правил), знаейки че моето предимство е там щеше да играе 2-3 зона + прогноза. Заложих на Основно нападение, защото все пак имах на ум, че може да не постъпки така в защита и вместо да слагам фокус отвън сложих нормален фокус, за да може все пак да използва вътрешните си играчи, ако не играе както подозирах и както стана. Това е, което имам да кажа за този мач, ако някой има нещо да допълни - да заповяда!
Друг очакван резултат бее от сблъсъка между
Balkan bear (120352) и
BC Road Runners (120172), който през изминалата седмица се активизира леко -
(88030385). Като цяло обаче очакван резултат и едва ли има какво да добавя тук.
За малко да станем свидетели на сериозна изненада, тъй като само секунди преди края
Puhcho (120095) излезе напред в резултата срещу
Botev Plovdiv (45119) в един много интригуващ двубой -
(88030387). Което доказва, че никога не бива да подценяваш съперника! Ако трябва да бъдем обективни, "канарчетата" мачкаха съперника цял мач и накрая резервите поопуснаха фронта. И все пак, ако домакина в тази среща беше победил щеше да бъде истинска сензация!
В последния двубой от червената половинка всъщност се случи изненадата -
(88030388), където след много успорван двубой
Chelsea02 (120724) победи ветерана в лигата
Medrano Spurs (44878), който само преди седмица надделя над много силния отбор на
Balkan bear (120352). Страхотна тактика от страна на техния треньор доведе до тази изключително ценна в борбата за оцеляване победа!
Поздравления за победителите, а на загубилите пожелавам успех в следващите двубои!