1. Чому ти, не добувши термін до кінця, відмовився очолювати молодіжку в Росіі? Чому ми можемо вважати, що не повториться подібне зараз у нас?
2. Чи будуть гравці твоєї команди грати в складі збірної? Чи продовжиш далі експерементувати і викликати своїх гравців в збірну, як це ти робив колись в нашій молодіжці (коли в складі був 18-річний твій гравець)?
3. Які плани з командою в найближчому майбутньому?
Ну нарешті цікаві запитання)
1. Все за їхнього ставлення, як до власної молодіжки так і, напевно, до мене (практично ніхто не відповідав на мої повідомлення), тому я вирішив відмовитись від поста, щоб повністю не загубити їхню молодіжку. Друге, за чого я не закінчив термін це те, що я уже давно хотів стати у руля нашої націоналки.
2. Як ти можеш замітити мій гравець Снетков є зараз в складі і при другому тренері. Ще одного я тренерую, але осознаю що раніше чим з наступного сезону він не буде грати. Викликати хто не заслуговує я не буду, так як це досить сильно може впливати на торгівлю власників збірників, які їхню не маленьку зарплату тримають.
3. Моя головна задача, щоб команда уже через 2 сезона мала потенціан вийти в фінальну застину ЧС. А на майбутні 2 сезона це вийти в 2 раунд на Євро і дойти до півфіналу утішалки.
4. Дякую за запитання:)