Manau slovėnijos ir mūsų pajėgumas panašus.
Greičiausiai kad ne, pažė kas pas mus starte lošė. SG neturėjom nė vieno nei su skilais nei su formom. Įžaidėjų irgi. Daugumai žaidėjų formos visos sezono metu nepalaikytos, vidurkis kažkur 7,5 tebuvo, tai yra žiauru.
Skirtumas buvo esminis - jie žaidė artimais metimais, mes žaidėm lėtą žaidimą. Jų treneris parinko tinkamiausią taktiką, mūsų bandydamas vengti spėjimų parinko labiausiai netinkama taktiką U21 rinktinei - lėtą taktitą.
Čia tai faktas, sutinku. Bet jau priekaištai po visko. Galėjo jie spėti blogą GDP, būtumėm laimėję, tada pasaka kita būtų. Aš visad lošiu tokia pat filosofija, kaip kad tu sakai. Dedi geriausią taktiką, nereikia galvot nesąmonių, kai esi stipresnis arba panašaus pajėgumų, tegu priešininkas deda nesąmones. Bet galėjom tikrai GDP spėjimo tikėtis, nuojauta buvo.
Ir vėlgi ne. Turėsi vidutinius žaidėjus kurie nebus labai geri niekame. Ir su tokiais žaidėjais nieko nepasieksi. Čia ne NT, o U21. Laikas treniruoti yra ribotas. Sėkmės treniruojant gynėją su geru nuotoliu, metimu, išorine ir perdavimus. Pažiūrėsiu kaip seksis pasiekti visus šiuos skillus 14-15.
Ir vėl taspats, reikia žymiai geresnių žaidėjų už konkurentus visoms taktikoms
Trys centrai yra irgi neblogai, aš prie tos pačios nuomonės kaip ir jis, kad SF prie artimų laimi arba pralaimi rungtynes, tai rizika pateisinama, bent jau man.
Matysis sekančiais sezonais jei perrinks jį, ar pasitvirtina, ar ne jo vadovavimas. Bet kad mežiagos darbui neturėjo tai faktas.
Last edited by Vilkai [LTU NT] at 6/4/2020 1:28:01 PM