Wiesz co, nie wiem, czy ekipa, która przegrała z Browar United mimo połamania im najlepszego zdecydowanie gracza i to jeszcze 16 punktami ma szanse z Potężnym Glonojadem, ale zobaczymy, jeszcze mój nowy nabytek musi mieć formę zrobioną :-)
Szczerze, nie chciało mi się nawet komentować tego, co się tam wydarzyło, rzeczywiście Browarinho ładnie rozegrał to taktycznie, ale też z faulami okropnego pecha miałem i w efekcie zostałem zgruzowany...
Natomiast zastanawia mnie Lipno Bulls - co najmniej drugi najlepszy skład (może trzeci, zależy, co kto sądzi o Skawince i Glonojadzie), a ma więcej porażek niż zwycięstw na 1 kolejkę przed końcem sezonu. Natomiast może to jakiś plan, ja też teraz zaliczyłem sezon przejściowy i na play-off kupiłem Janusza Bebacza, więc może być tak, że zaraz Domanov tak nas zmasakruje, że będziemy mieli ochotę składy powyprzedawać ;-).
Natomiast ja celuję w finał ligi. Najważniejsze to będzie Madoxa przejść - będzie ciężko, ale jak wyczuję dobrze styl gry mojej ekipy z Bebaczem w składzie, to powinna być ostra walka!