Gospon jukic,
nisam napisao niti jednu neistinu.
No, jasno je da kada drugi dobiju istinite informacije o tebi, a koje ti ne idu u prilog, onda bez argumenata pokušavaš omalovažiti. Ta fotelja je tako dobra, zar ne?
Dugi si niz sezona izbornik, ništa nisi postigao. Svi to mogu vidjeti na stranici U21. Dakle, istina.
Nisi usmjerio Bušijinog menadžera na pravilan početni razvoj s obzirom na njegovu visinu od 226 cm te si ti krivac za njegovu propast ( možda i još netko uz tebe ). Kada sam ga kupio, bio je vanjska obrana 2, dodavanje 1, domet šuta 4, vođenje 6. To se više nije dalo popraviti do reprezentativne razine. Dakle, istina.
Bušiju sam razvijao prema uputama tadašnjeg izbornika Ibre. Želiš li reći da znaš bolje od njega kako se razvijaju igrači?
Ercega si forsirao u U21, a i sada u repki čim si preuzeo v.d., bez obzira na njegovu formu i neiskustvo ( stavljao si ga da igra i s formom dobar dok su drugi igrači bili znatno bolji ). Dakle, istina.
Tvoj komentar o Saši Radanoviću najbolje pokazuju koliko si slab te neupućen u razvoj ove igre. Pripremam ga da u 29. godini i poslije bude u repki, a ne sada s 26. Oni koje bolje prate mogli su vidjeti kako izgledaju krila i krilni centri momčadi kao što je BiH momčad JAZINE ( bili u polufinalu Lige prvaka prošle sezone ). Na tom je tragu i Sašo Radanović.
Za kraj ozbiljno upozorenje: Nitko nema pravo otkivati podatke o tuđim igračima koristeći povlašteni položaj koji ti imaš kao v.d. izbornik. No, time si se i sam na najbolji način prikazao drugim menadžerima. Na tvoju sramotu.