BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.150 in reply to 135921.149
Date: 6/16/2010 9:51:37 AM
Overall Posts Rated:
7676
Εχει 2-3 καλα παικτακια..το θεμα ειναι ποιος θα προλαβει να τους παρει...

This Post:
00
135921.151 in reply to 135921.150
Date: 6/19/2010 7:11:00 AM
Overall Posts Rated:
4141
Καλή επιτυχία απόψε σε όλους όσους αγωνίζονται, δεν έχω πολύ χρόνο γιατί πρέπει να πάω σε κάτι γάμους, δεν θα δω το ματς, μόνο μια ερώτηση: φίλε Αιζ πόσα θές να κεράσω, 40 ποντάκια (όπως 2ο αγώνα), 11 (όπως πρώτο) ή προτιμάς κάτι στη μέση??? :-ppp

Έτσι για να δυναμιτίσουμε λίγο το κλίμα γιατί πολύ ησυχία έχει πέσει! Και μην βιαζεστε να ανεβείτε, όποιος και αν ανέβει από τους τέσσερις θα φάει πολλές κατραπακιές στην ΙΙ, εκεί οι περισσότερες είναι ομαδάρες με τρελούς παίχτες και πρέπει να αλλάξουν πολλά στις ομάδες μας για να κάνουμε κάτι καλό...Εγώ σε 2 σεζόν που έμεινα άλλαξα σχεδόν όλη την ομάδα και πάλι δεν τα κατάφερα... Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε μια ομάδα, τόσο μεταξύ ψηλών και κοντών, όσο και μεταξύ των χαρακτηριστικών άμυνας-επίθεσης κάθε παίχτη, για να έχει κάποιος μια ολοκληρωμένη ομάδα και να κάνει καλή πορεία...Ξέρω ότι δεν λέω κάτι καινούργιο, κουβέντα να γίνεται!

Όπως και νά'χει, ας ζήσουμε το παρόν και την αγωνία των play-off, καλή τύχη! :-))))

This Post:
00
135921.152 in reply to 135921.151
Date: 6/19/2010 10:42:11 AM
Overall Posts Rated:
7676
Το μονο που θελω ειναι στην συνενταυξη τυπου μετα την ηττα σου και αφου οι ρεθυμνιωτες μαυροπουκαμισαδες τα εχουν σπασει ολα να παραδεχτεις την ανωτερωτητα μου...:))) (καμια τσικουδια δεν θα με χαλουσε)

Πηγα να γραψω χθες το αφιερωμα και να ανεβασω τα πνευματα και μολις το τελειωσα κολλησε ο θπολογιστης,οποτε βαρεθηκα να το ξαναγραψω..Δεν πειραζει,ετσι μενουν μυστικα τα οπλα των δευτερων...

Καλη τυχη σε ολους,και αν γινεται να νικησουμε ολοι...

This Post:
00
135921.153 in reply to 135921.152
Date: 6/20/2010 10:27:51 AM
Overall Posts Rated:
1717
Βουβαμαρα επεσε στο φορουμ μετα τα χθεσινα..πραγματικη βομβα η χθεσινη..το μεγαλο φαβορι για την ανοδο εμεινε εξω και πλεον τα παιχνιδια γινονται πολυ συναρπαστικα στους τελικους..απο την μια τους Αιζ που κανουν το ενα θαυμα μετα το αλλο..και απο την αλλη τους μαγους που ειναι ενα θαυμα απο μονοι τους αφου πανε για μοναδικο ρεκορ..3 σερι ανοδους!!!Πλεον το πλεονεκτημα παει στους απεναντι..το λεγαμε απο την αρχη της χρονιας οτι θα ειναι συναρπαστικη σεζον αλλα εδω εχουμε ξεπερασει τα ορια..
Εδρα και ενθουσιασμο οι μαγοι..καλυτερη ομαδα και καλυτερη αγων.κατασταση για τους Αιζ..Νομιζω ο Αιζ εχει ενα πλεονεκτημα μιας και εχει καλυτερο υλικο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα νικησουν μονο με τις φανελες!!Οι μαγοι ειναι σκληρο καρυδι απο την αρχη της σεζον και μενει να δουμε αν θα επαληθευτει αυτο που λεγεται οτι οι αμυνες δινουν πρωταθληματα..
Αυτα προς το παρον..την τριτη τα υπολοιπα για να δουμε ποιος θα κανει το 1-0...

This Post:
00
135921.154 in reply to 135921.153
Date: 6/21/2010 8:49:56 AM
Overall Posts Rated:
7676
Εγω εχω με τη σειρα μου να δηλωσω οτι μεχρι στιγμης ολοι οι θεοι του ολυμπου ηταν μαζι μου για να φτασω μεχρι εδω που εφτασα.Μεναι να δουμε για ποσο ακομη θα συνεχισουν να ειναι..Παντως σε καθε περιπτωση φετος δεν θα ανεβει η καλυτερη ομαδα απο αυτον τον ομιλο...Και αυτο μονο καλο μπορω να το χαρακτηρισω..Καλη τυχη στους αντιπαλους μου αν και εχαν αρκετη μεχρι τωρα,οποτε ισως να ειναι καιρος για να τους τελειωσει:)

This Post:
00
135921.155 in reply to 135921.154
Date: 6/24/2010 7:11:14 AM
Overall Posts Rated:
7676
Τι εγινε ρε παιδες?Πηγαμε διακοπες απο τωρα?Αντε λιγη κινηση,λιγος σχολιασμος...Εδω παει ο kill bill στο γαβρο και μεις κοιμομαστε?Επειδη δεν προλαβα δλδ να βγαλω αφιερωμα και στους υπολοιπους παικτες του Φ4 θα μου κρατατε μουτρα?

This Post:
00
135921.156 in reply to 135921.155
Date: 6/26/2010 11:05:09 AM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα!

Κάτι τα τρεχαματα με δουλειά, κάτι η απογοήτευση από τον αποκλεισμό, δεν είχα χρόνο και διάθεση να γράψω τόσο καιρό...Σίγουρα θα είναι ενδιαφέροντα ματς οι τελικοί, με 2 πολύ καλές ομάδες, ενώ παράλληλα εγώ με Στέφανο θα παίζουμε τα φιλικά της παρηγοριάς! :-))) Αυτά είναι play-off...

Αυτά τα λίγα προς το παρόν, τώρα άρχισε το φιλέτο του μουντιάλ και θα γίνει χαμός, ελπίζω ο Σπανούλης να παραμείνει στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αλλιώς και με αυτόν και τον Ιβκοβίτς που είναι προπονητάρα, προβλέπω να μας φάνε λάχανο οι γαύροι, έχουν καλή ομάδα...

This Post:
00
135921.157 in reply to 135921.156
Date: 6/28/2010 5:13:51 AM
Overall Posts Rated:
4141
Πολύ ησυχία στο φόρουμ, τελικά δεν σπάσαμε το ρεκορ μυνημάτων της προηγούμενης σεζόν!

Απλά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους Greek Magik, είχαν πολύ καλή ομάδα, καλή τύχη στην ΙΙ!

Α να δούμε τι θα φέρουν και τα draft, αν και δεν ελπίζω για κάτι κάλο....

This Post:
00
135921.158 in reply to 135921.157
Date: 6/28/2010 5:28:20 AM
Overall Posts Rated:
1717
Θα συμφωνησω με τον Γιωργο οτι εχει πεσει πολυ ησυχια στο φορουμ..μαλλον οταν ξεκινησαν τα σοβαρα παιχνιδια κραταγαν ολοι τα χαρτια τους κλειστα..οσο για το χθεσινο παιχνιδι επειδη το ειδα μπορω να πω οτι ηταν απο τους καλυτερους τελικους,με ανατροπες εκατεροθεν και με τραυματισμους παιχτων κλειδια και για τις δυο ομαδες..οταν ο Χαρης ειχε κανει ενα μινι αφιερωμα για τις ομαδες που πηγαιναν για ανοδο ειχε πει για τους Greek Magic οτι χαρακτιριζονται απο μια λεξη,αμυνα..αμυνα δινει τελικα πρωταθληματα και αυτο δεν φανικε μονο φετος αλλα και περυσι με τους Inoubik..το ιδιο σεναρια παιχτηκε δευτερη συνεχομενη φορα..
Πλεον με τον Αγορ να μας κραταει συντροφια και του χρονου αλλα και τους Αιζ,οι νταντι θα ειναι πιο δυνατοι απο πριν και περιμενουμε πιο θα μας τιμισει με την παρουσια του απο τους πανω αλλα αν θα εχουμε και καμια εκλπηξη οπως με τους Greek Magic απο κατω..νομιζω ο ομιλος μας θα γινει πολυ πιο δυσκολος απο τι ηταν..
Καλη επιτυχια σε ολους μας την σεζον που ερχεται και οπως παντα ο καλυτερος ας βγει πρωταθλητης!!!