Nyugalom, bár most van tétje a játéknak, azért maradjon játék. Bevallom, hogy kicsit lelkizem a dolgon, hogy mindenki értesülhetett-e a változásról időben, de remélem, hogy szombattól hétfő délutánig erre volt lehetőség. A szezon elején kitett szabályok között egyébként ott volt.
Persze mint már mondtam, ez addig működik, amíg hétfő délutánonként pont abban a másfélórás időszakban a gépnél tudok ülni, és ki tudom tenni az elküldött tippeket. Amint egyszer nem tudok ott lenni, akkor legfeljebb arra számíthatok, hogy bíztok annyira bennem, hogy senkinek sem engedek javítást (remélem, hogy erre nem kerül sor, de emberből vagyok én is...).
Ami a taktikázást illeti, az sem lett volna jó, ha valaki (vagy valakik) direkt írnának be más tippeket, mint a versenyben vezetők, hogy ezáltal könnyebben utol lehessen érni őket, ha tévednek. Ne értsetek félre, nem azért mondom mindezt, mert bárkire is hasonlót szeretnék kenni (főleg nem alaptalanul), csak legyen most ebben a néhány körben úgy, hogy nem tudtok egymásról.