BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Σεζόν 24

Σεζόν 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243289.150 in reply to 243289.149
Date: 8/20/2013 9:49:06 PM
Overall Posts Rated:
118118
Μεγάλο δωράκι του ΧΙΜΠΑΤΖΗ ήταν το σημερινό που αποφάσισε να παίξει με χαλαρή διάθεση το μεταξύ μας ματσάκι! Ετσι και ενώ φαινόταν ότι το ματς στράβωνε (στο 3ο λεπτό τραυματισμός του κατ΄αναγκη, λόγω ελλιπέστατου ρόστερ, βασικού sf T. Mpakatselos και στο 35ο με το 6ο φάουλ του L. Lundén που μας άφησε με 4!! παίκτες), καταφέραμε και σημειώσαμε την 3η σερί νίκη, που μαθηματικά μας εξασφαλίζει την παραμονή μας στην κατηγορία! Για ακόμα ένα ματς ο K. Biriulinas ήταν υπέροχος, 1ος σκόρερ με 29 πόντους, κατεβάζοντας και 16 "σκουπίδια" σε 48' παιχνιδιού! Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η 1η ήττα του πρωτοπόρου του κόκκινου ομίλου Kreata από τον BetTravel, κάνοντας τον ένα από τα 3 φαβορί για άνοδο.

Η ομαδα μου συνεχιζει απτοητη το σερι και το κυνηγι της πρωτης θεσης.

Βασικά κυνηγάς αλλά πρέπει να γίνει κάνα σεισμός για να χάσει τη 1η θέση ο Kreata!

This Post:
00
243289.151 in reply to 243289.150
Date: 8/21/2013 4:39:10 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Βασικά κυνηγάς αλλά πρέπει να γίνει κάνα σεισμός για να χάσει τη 1η θέση ο Kreata!

τοτε θα πρεπει να σπασω τη εδρα του:)))

να κανω και μια προβλεψει ισως παρακινδυνεμενη...βλεπω τελικο κοκκινου ομιλου κρεατα με μπετ και προκριση στον τελικο του μπετ....(με βολευει απο αποψη πλεονεκτηματος εδρας οχι ομως απο δυναμικοτητα ομαδων) εφοσον και καταφερω εγω να φτασω στον τελικο απο τον μπλε ομιλο...
παντελη χρωσταω κερασμα....

This Post:
00
243289.152 in reply to 243289.149
Date: 8/21/2013 1:14:27 PM
Overall Posts Rated:
66
Συγχαρητήρια για τη νίκη πρώτα από όλα.

Για τον αγώνα δεν μπορώ να εκτιμήσω καθώς όπως έχω πει και παλιότερα δεν έχω καταφέρει να καταλάβω ακόμα την λογική του παιχνιδιού ώστε να κατεβάσω σωστά ομάδα :)
Σημεία που ίσως μπορούσα να έχω πάει καλύτερα είναι τα παρακάτω:
1) Να μην είχα κάνει το λάθος να έχω τον μόνο SG και από τους καλύτερους παίκτες μου στην αποστολή αλλά όχι στην ομάδα :) Δεν το έκανα επίτηδες .. προφανώς πάτησα κάτι λάθος στις αλλαγές και δεν πρόσεξα ότι τον είχα βγάλει εκτός :)
2) Να έβαζα κάποιο άλλο σύστημα άμυνας γιατί τώρα πήγε όλες τις επιθέσεις από τον SF που με είχε κατά πολύ (αυτό είναι από τα προβλήματα της μηχανής αλλά έτσι ήταν πάντα και είναι γνωστό οπότε έπρεπε απλώς να το αντιμετωπίσω).
3) Να είχα παίξει το κλασσικό μου τρέξε και σούταρε που με τις άμυνες που είχες μάλλον θα απέδιδε καλύτερα.
4) Κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω γιατί δεν το καταλαβαίνω και με παραξένεψε πολύ. Πήραν τρελές προσπάθειες οι χειρότεροι παίχτες μου !! Αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, ειδικά όταν παίζω κοίτα μέσα και αυτοί είναι SF και PG ... :(

Από κει και πέρα η ήττα στην έδρα σου ήταν εντός προγράμματος. Δεν ξέρω ποιος θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους τέσσερις του ομίλου μας στα playoff αλλά θα γίνουν καλά ματς.:)
Πάντως δυστυχώς είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος να έχει πάρει το πλεονέκτημα έδρας ο ARIS ασχέτως του ποιος θα το κερδίσει στον δικό μας όμιλο :) Από την άλλη αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε όλοι μαζί στον ίδιο όμιλο και του χρόνου :)

Καλή συνέχεια σε όλους και καλά να περνάτε!

This Post:
00
243289.153 in reply to 243289.152
Date: 8/21/2013 1:39:27 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
σε αρκετα εχεις δικιο φιλε μου!!η ομαδα σου εχει μελλον γιατι οι πιο πολυ ειναι μικροι σε ηλικια...θα διαφωνισω κυριως στην τακτικη...αν επαιζες τρεξε θα εχανες πιο ευκολα γιατι εχει πολυ καλες αμυνες ο μπετ ειδικα εξω...ειχε κενο στους ψηλου και σωστα επελεξες το κοιτα μεσα...ισως ομως με κοιτα μεσα και με τον Γκεκα εντος να κερδιζες:)))

From: Scarlito

This Post:
00
243289.154 in reply to 243289.152
Date: 8/21/2013 2:46:32 PM
Overall Posts Rated:
118118
4) Κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω γιατί δεν το καταλαβαίνω και με παραξένεψε πολύ. Πήραν τρελές προσπάθειες οι χειρότεροι παίχτες μου !! Αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, ειδικά όταν παίζω κοίτα μέσα και αυτοί είναι SF και PG ... :(

Το 1ο που μου έρχεται σε αυτό, είναι το 1-2-3 σου να μην έχουν καλές πάσες και για αυτό το λόγο να μην περνάει η μπάλα στους ψηλούς. Για αυτό και να πήραν το 1 και το 3 τις περισσότερες επιθέσεις!

This Post:
00
243289.155 in reply to 243289.154
Date: 8/22/2013 9:30:12 AM
Overall Posts Rated:
118118
Averwf Larisas ανακοινώνει το πέρας των εργασιών της επέκτασης του Olympos Arena.

Επιτέλους η σημερινή μέρα είναι μέρα γιορτής για την ομάδα μας! Το στολίδι μας το Olympos Arena ολοκληρώθηκε κατά 99%, χωρητικότητας 12320 θέσεων, για όσο καιρό βρισκόμαστε στη ΙΙΙ κατηγορία! Για αυτό και στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα του Palaiologou BC, καλούμε όλους τους προέδρους των ομάδων να παρακολουθήσουν από την σουίτα του πρόεδρου (θα ρέει άφθονη σαμπάνια, θα έχει κουβανέζικα πούρα, δώρο του Fidel Castro από το τελευταίο ταξίδι του προέδρου στη Κούβα, θα έχει και ημίγυμνα call girl τα οποία θα εξυπηρετούν και τις διάφορες ορέξεις των προέδρων, εκ των οποίων όσοι είναι παντρεμένοι, θα διατίθεται δεύτερη σουίτα για να φιλοξενηθούν οι γυναίκες τους προκείμενου να μην ακούν την γκρίνια τους) το συγκεκριμένο ματς και τα εγκαίνια του νέου μας γηπέδου!

Last edited by Scarlito at 8/22/2013 9:32:17 AM

From: kkakas

This Post:
00
243289.156 in reply to 243289.154
Date: 8/22/2013 2:05:55 PM
Overall Posts Rated:
66
Κάθε πληροφόρηση σχετικά θα με ενδιέφερε μήπως μάθω τίποτα από τακτικές :)
Οπότε δεν έχω πρόβλημα να δώσω κάποιες πληροφορίες παικτών να μάθω τι πρέπει να προσέχω.
Η πάσα το SF ήταν χάλια. Ο PG έχει 14(θαυμάσιος) και ο SG είχε 10 (διαπρεπής)

This Post:
00
243289.157 in reply to 243289.156
Date: 8/22/2013 3:40:24 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
νομιζω οτι κανεις λαθος που εχεις τετοιους νεαρους παικταραδες και δεν τους προπονεις δινοντας του μονο αντοχες...ειδικα ο Masanovic μπορουσε να εχει προπονηθει και να γινοταν τελειος σεντερ...εχει καλη εσ. αμυνα αλλα δεν εχει αρκετο εσ. σκοραρισμα...οπως επισης και ο τσεχος που πουλησες ηταν φοβερος παικτης αλλα εμεινε στασιμος..ο γερμανος ασος ειναι πολυ καλος αλλα δεν ξερω αν λογω προοπτικης παιρνει αλλη προπονηση...τα τριαρια σου απο οσο τα θυμαμαι ειναι καλουτσικα αλλα δεν εχουν αρκετη πασα...στο μεταξυ μας ματς εβαλε ο Máté Gyurkovits 30 ποντους αλλα ο δικος μου εξαιτιας της προπονησης που του δινω δεν ειχε αντοχη..για αυτο ανοιξε η διαφορα στο τελος...παντως αν εξαιρεσεις τον GOLD STARS που εχει τον καλυτερο παικτη στην ηλικια των 18 ετων με την καλυτερη προοπτικη το Δραγασακη, που ειμαι απολυτως σιγουρος οτι τον προπονει σωστα, εχεις την πιο ελπιδοφορα ομαδα με την μεγαλυτερη προοπτικη εξελιξης..αρκει βεβαια να προπονεις.

This Post:
00
243289.158 in reply to 243289.152
Date: 8/23/2013 3:20:13 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
βαλαντη δες εναν κορυφαιο της εθνικης τουρκιας
Türkiye Ercüment Ser (19352882)

Ιδιοκτήτης: varyemezler

Εβδομαδιαίος μισθός: $ 271 986
Ρόλος: παίχτης ροτεϊσον
(BuzzerBeta)

DMI: 4730000
Ύψος: 6'11" / 211 cm
Προοπτική: Κορυφαίος
Αγωνιστική Κατάσταση: καταρτισμένος
Σούτ με Άλμα: εκπληκτικός Εμβέλεια Άλ.: φυσιολογικός
Περ. Άμυνα: διαπρεπής Χειρισμός: εκπληκτικός
Μπάσιμο: πελώριος Πάσες: διαπρεπής
Εσ. Σούτ: φαινόμενο Εσ. Άμυνα: πελώριος
Ριμπάουντς: πελώριος Τάπες: καταρτισμένος
Αντοχή: φυσιολογικός Ελ. Βολές: αξιοσέβαστος

Εμπειρία: αξιοσέβαστος

This Post:
00
243289.159 in reply to 243289.157
Date: 8/23/2013 2:11:18 PM
Overall Posts Rated:
66
Βασικά πρώτη φορά έχω αρκετούς παίχτες στα 29-30 :) Μέχρι τώρα είχα παίκτες μέχρι 26-27 το πολύ.
Για την προπόνηση που λες πάντως προπονώ αντοχή μόνο στις εβδομάδες που δεν έχω 3 παιχνίδια, δηλαδή στην εβδομάδα του allstars και την εβδομάδα στη λήξη του πρωταθλήματος εφόσον έχω αποκλειστεί πριν το τρίτο παιχνίδι του τελικού.

Το πρόβλημα που έχω στην προπόνηση είναι θέμα αρχής, δηλαδή προπονώ λίγες βδομάδες από το κάθε τι γιατί δεν μου αρέσει να προπονώ πχ όλη τη σεζόν εσωτερικό σκοράρισμα. Επίσης προπονώ σχεδόν πάντα 2 θέσεις μαζί και όχι 1, οπότε αργεί παραπάνω, αλλά από την άλλη τι σκατά χρυσοπληρώνω τον πολύ καλό προπονητή :)
πχ τη βδομάδα που πέρασε προπόνησα ριμπουντ και ανέβηκαν επιτέλους 2 από τους 4. Μετά θα προπονήσω 2 βδομάδες ή εσωτερικό σκοράρισμα ή εσωτερική άμυνα και όταν με το καλό επανέλθει από το τραυματισμό και ο νέος SG που πήρα θα αρχίσω ξανά να προπονώ PG-SG ή SG-SF....Πάντως ακόμα και έτσι αργούν αλλά κάποια στιγμή ανεβάζουν μερικά skills μαζεμένα :)
Ευχαριστώ για τις συμβουλές και κάθε πρόταση/πληροφορία είναι καλοδεχούμενη και πολύ χρήσιμη, δεδομένου και ότι οι περισσότεροι στον όμιλο είστε ιδιαίτερα καλοί στα θέματα της προπόνησης :)

This Post:
00
243289.160 in reply to 243289.159
Date: 8/23/2013 4:06:16 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
προπονηση παντα μονη θεση και τρεις παικτες την εβδομαδα...αυτης της αποψης ειμαι...

Advertisement