Ahoj vážená komunito!
Tak abych to trošku shrnul ze svého pohledu, tak se honza potažmo jeho tým asistentů dopouští velkých chyb hlavně na poli výchovy budoucích generací a koordinace přestupů což je bohužel z dlouhodobého hlediska klíčové.
Řešení by mohlo být při nedostatku času a třebas i prvotního nadšení rozšíření realizačního týmu a přenesení části zodpovědnosti na jiné. To zde také již fungovalo jen tomu chce určit pravidla a věnovat trošku více času znovuvzkříšení této myšlenky.
Co se týče slibovaného zkoušení nových taktik a úspěchů současného nároďáku dozajisté dobrá práce honzo tady není co vytknout alespoň z mého pohledu.
(Promiň honzo za tato konkrétní hodnocení, nevím jestli jsem osoba, která by měla (má právo) někoho hodnotit. Nicméně my Češi ty naše národní trenéry s chutí občas hodnotíme tak to sem taky vložím. Vím, že je to především nevděčná pozice...)
A můj podnět k zamyšlení----- Rozšíření zájmu také o hráče s potenciálem MVP, například reprezentace Polska má takových hráčů v současném kádru 5 což je třetina týmu a to není vůbec zanedbatelný počet. Zvláště když nám tak ubývá aktivních manažerů. Tedy nejít až tak striktně po trošku méně obdařených potenciálech 10 a raději se věnovat o to intenzivněji opravdu kvalitním potentenciálům 10 a také 9.
Ještě úplně závěrem, od této diskuze jsem se snažil a dejme tomu, že i budu snažit distancovat, protože si začínám čím dál tím více uvědomovat, že BB by měla být především zábava a kratochvíle a ne zloděj času. A proto rozumím oběma stranám, které po sobě "štěkají".
Last edited by Vrta at 12/8/2013 12:28:07 PM