Sam presodi, če se ti že to sezono splača zgraditi ekipo za naslov, vodstvo na zahodu in finale ti verjetno s tem nebi ušel, da me pa kdo zmaga v končnici to sezono pa mislim da se lahko zgodi samo če, se mi poškoduje kakšen ključni igralec. Razmišljam da bi morda za playoff nabavil še eno rezervo kot "varovalko" v primeru kakšne poškodbe. Škoda bi bilo izgubiti naslov samo zaradi poškodb, ampak tudi to je šport, in tudi poškodbe krojijo razplet :) Sicer pa bi moral v naslednjih tednih zgraditi praktično popolno ekipo za II ligo oz. iti krepko v tedenski minus da bi me lahko presenetil v finalu na mojem domačem terenu, seveda v predpostavki da so moji vsi zdravi :)
Bi pa lahko bil BB bolj dodelan, žal dominirajo kakšne 2 taktike in je to to, veliko stvari bi lahko že spremenili in nadgradili skozi čas, pa se več ali manj oklepajo začetnega sistema in žal št. uporabnikov upada, še veliko takih ki so bili nekoč redni igralci in so nekaj veljali so že zaključili. Ampak dober nekoga ki je že praktično vse dosegel še razumem da ga mine, ob tem da se igra in način igranja praktično nič ne spreminja, ostali pa kr lepo ostanite motivirani, nema izgovorov hehe :D
Glede lanske tekme: Dejstvo je da imaš ti bistveno več znaja o BB kot Izy (MSC), ker se bolj poglabljaš kot on, on bi sicer rad zmagoval non stop, ampak ne vlaga veliko časa v izobraževanje in gruntanje igre, če ne bi bilo mene, vprašanje kje bi biu sicer... :) Na tisti tekmi si imel veliko prednost domačega igrišča, vem da se je tudi on še nekaj krepil pred playoffom ker je rabil močnejšo ekipo ker je mel slabo izhodišče pred playoffom, tko da mogoče tudi kateri igralec ni bil v top pripravljenosti. Nevem kako je bilo z osebnimi napakami, ki lahko tudi vplivajo na razplet, ampak zmaga 12 točk v gosteh, pa tudi če je prišlo do razlike šele v zadnji četrtini je kar velika razlika, s tem da je igral z nižjo zavzetostjo, plus lahko da je imel veliko slabše razpoloženje kot tvoja ekipa, to igra tudi veliko vlogo. Če bi obe ekipe imele enako pripravljenost, razpoloženje in zavzetost in nevtralen teren bi te verjetno premagal 25-30 točk, kar je realno za tolko dražjo ekipo, vseeno ne moreš pričakovat, da bi te lahko zmagal 50+ pik samo zato ker ima nevem 200k dražjo ekipo, vseeno si imel kompletno sestavljeno ekipo, ampak pač cenejšo, sicer pa vse pozicije lepo pokrite. Ampak, ker si ti odličen poznavalec igre, si izvlekel kar se da tesno tekmo vse do zadnje četrtine, ker si skrbel za dobro pripravljenost moštva, razpoloženje in igral si na vso moč kot se za končnico spodobi. Priboril si si prednost domačega igrišča po rednem delu in si res iztržil maksimum iz svoje ekipe, kar sem ponavadi tudi jaz počel, ampak za kaj več pa je enostavno ekipa prepoceni :) Hočem povedat da je njegova ekipa vseeno bistveno močnejša, ampak ker ti z svojo bolje upravljaš je ta razlika bila dokaj mala na koncu in bi ga z malo sreče lahko tudi presenetil :) To je pač problem MSC, že tako pogostokrat ekipo sestavi malo na silo, ker želi vedno bit konkurenčen, potem pa jo še bolj slabo vodi. Ima pa nekaj odličnih igralcev, oz. jih je imel skozi svojo zgodovino :) Vem kaj govorim ker sem videl njihove skille :) Poleg tega ima trenutno top 3 centersko navezo v ligi. Mislim da do končnice se bo malo spravil k sebi, tko da se obeta zanimiv boj za prvo mesto v vaši konferenci med vami tremi :) Sem pa mnenja da imaš ti največ potenciala v tej ligi, tko da če mi rata letos napredovati, potem vidim tebe kot prvega favorita za napredovanje v naslednjih 2 sezonah, ampak boš moral nekaj investirati še v ekipo, ker je kar nekaj močnih ekip v obeh konferencah, plus nikoli neveš katerega prvoligaša boste spet dobili :) Res da imaš vsestranske igralce, ampak vedi da jst mam tudi vsestranske igralce pa imajo plače od 50k-120k :) tko da imaš še ogromno rezerv pri gradnji moštva :) Imaš pa za tako poceni ekipo res odlične rezultate in finančni prihodniki od vstopnic s tem ne trpijo :)