Ti si selector a ne ja,ti si imao uvid o formi igraca i njihovim skilovima,na tebi je bilo ko ce bit u startnoj postavi i na tebi je bilo koju ces taktiku postaviti kao i kojim entuzijazmom ce ekipa krenuti...
Znaci imao si uvid u sve to,ali si se zajebao...
Tvoja procjena nije bila na mjestu sto se dalo i vidjeti,ne mozes da krivis i ne smijes nikog sem sebe,jer si samo sam ili sa ko zna kim,sve ovo planirao.
Neodgovornost drugih kazes???Po meni samo si ti neodgovoran,jer taj neko ''neodgovorni'' nije ti zaprijetio smrcu da mu moras igraca uvesti u igru,nego je na tebi bilo da odlucis dali ce taj neko nekog ''neodgovornog'' menadzera igrati...
Kazes ''da odigramo protiv skotske normal i zavrsimo sa 2ili 3 pobjede i cao'...Vidis,sad smo dosli u prilici da ni te 2-3 po tebi ne mozemo ostvarit,jer smo izgubili od skotske dje si se ti nadao pobjedi,i to OPUSTENOJ...
Ja licno ne zelim da ti se mijesam u vodjenu repke,izabran si i opravdaj glas biraca.
Ovu si ti zajebao i tu nema price,a sad zelis li ti to da priznas ili ne,mislim da je ocigledno kako god se izjasnio.