BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > σαιζον 13η!!!

σαιζον 13η!!!

Set priority
Show messages by
From: xristos

This Post:
00
148908.151 in reply to 148908.150
Date: 9/9/2010 8:01:17 AM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
πιστευω οτι εχεις ακουσει μονο καλα λογια απο εμας κ για το εργο σου αλλα κ για την ομαδα που εχεις!!!τωρα ο νικολας θελει αποκρυπτογραφηση εαν δεν τον γνωριζεις πως γραφει κ τι εννοει!!(ναι δεν εισαι υποχρεωμενος να ξερεις) αλλα ειναι καλο παιδι κατα βαθος!!)φαντασου οτι ειναι ιδιοκτητης της μεγαλυτερης καφετερειας στο φορουμ κ ουτε παταει το ποδι του!!!
θα συμφωνησω με τον φενταγιν ..χαβαλε εχουμε μωρε αλλα καποια πραγματα δεν πρεπει να τα προσπερναμε και να κοιταμε μονο την ομαδα μας..καλο ειναι να κοιταμε κ το καλο γενικοτερα!!
για μπαν κ τετοια δεν πολυγνωριζω τι παιζει..αλλα εαν καποιος χρηστης εχει 2 ομαδες δεν παιρνουν μπουλο κ οι 2??
ασχετο αλλα η αποχωρηση διαμαντιδη μου ολοκληρωσε μια σκεψη που ειχα..
οτι το ντροπιαστικο ματς με την ρωσσια ειναι η αιτια που φευγει..
η ομαδα πληρωσε την κοντρα οσφπ παο..ολα τα στραβα ξεκινησαν απο το ματς με την σερβια..μετα πο εκεινο το ματς τα παντα αλλαξαν..ομασδες οπως η ρωσσια κ η σερβια που ειναι στους 8 τους ειχαμε για πρωινο..τες παντων..

This Post:
11
148908.152 in reply to 148908.151
Date: 9/9/2010 8:19:07 AM
Overall Posts Rated:
193193
Τον μπούλο??? Όπως λέμε ΜΠΑΟΚ???? xaxaxaxa
Ναι λοιπόν παίρνουν τον μπούλο και οι 2....
Και μια ερώτηση, ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς....Πως είναι ρε παιδιά, ΓΚΑΥΛΑ Ή ΚΑΥΛΑ????χαχαχαχα
Α ρε Χριστάρα αθάνατε...Με έκανες και γέλασα

This Post:
00
148908.153 in reply to 148908.152
Date: 9/9/2010 8:30:02 AM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
χαχαχαχα!!!
σνσλογα ποσο μεγαλη ειναι αυτη!!!ποιος να παρεξηγηθει??μονο ανδρες δεν ειμαστε??
θυμασαι την greekie??ηταν κ κοουτς παρακαλω στην εθνικη!!κ στα φορουμ εδινε συμβουλες στους νεους σαν εμας!!αμ τον αλλον??LA-crazybull!!τι θυμηθηκα τωρα!!για ν;α μπεις στα φορουμ επρεπε να ξερεις μαθηματικα κ φυσικη!!

This Post:
00
148908.154 in reply to 148908.152
Date: 9/9/2010 8:37:40 AM
Overall Posts Rated:
33
xaxa!wraia loipon as mh dwsoume peraiterw ektash!
gnwrizw peristatiko pou ena paidi ektos apo thn omada tou xeirizotan kai thn omada enos pou to xe parathsei (kalh wra) kai diagrafthkan kai oi duo...bebaia apo tote pane koda 2 xronia an kai de prepei na xei allaxei kati

This Post:
00
148908.155 in reply to 148908.150
Date: 9/9/2010 11:30:40 AM
Overall Posts Rated:
303303
Εγω δεν πετω σποντες , οταν εχω να πω για κατι επιληψιμο το λεω στα ισια και το εχω κανει και εδω ...(αν θελεις να κατσω να ψαξω να βρω συγκεκριμενα ποστ μου ).
Το να στηνεις , να ανταλλασεις παικτες να κανονιζεις ενθουσιασμο εμενα δεν με χαλαει καθολου μα καθολου και αυτο το εχω πει (καποτε ειχαμε μια συζητηση με τον γιαννη επ'αυτου ) .
Ιδιαιτερα για μενα πχ ειναι οτι ο βασικος μου σφ ειναι παικτης που αγορασα με προτροπη του γιαννη .
Για το θεμα με τον NDC ειχα κανει ενα σχετικο ποστ
(132391.133)]
αν δεις ημερομηνιες η τελευταια μερα που μπηκε ηταν η επομενη του ποστ μου , δεν ξερω τι εγινε αν εφαγε μπαν η οχι....
και για να δεις ποσο στα ισια μιλαω (αντε για να αναψουν τα αιματα ) πχ δεν γουσταρω τα ατομα που θελουν να πιασουν κοροιδα τους αλλους με εξυπναδες του στυλ

Μάνατζερ: Χειρίζεται από εικονικό παίκτη

This Post:
00
148908.156 in reply to 148908.155
Date: 9/9/2010 12:04:16 PM
Overall Posts Rated:
193193
Πολύ έξυπνο όμως πρέπει να παραδεχτουμε....Μια φορά το έχω δεί όμως

This Post:
11
148908.157 in reply to 148908.155
Date: 9/9/2010 2:33:59 PM
Overall Posts Rated:
3131
χαχα δεν θα ανάψουν τα αίματα μην ανησυχείς (από την πλευρά μου δηλαδή).

Μα καλά πιστεύεις πως είμαι υπέρ του να μην επιβληθεί ποινή στον ''manager'' του NDC?!! Απλά δεν είχα δουλειά να πάρω μέρος στην συζήτηση. Όποιος κάνει τον εξυπνάκια και διαχειρίζεται ομάδες που θέλουν να φύγουν από το παιχνίδι να φάει ένα ωραίο ban να καθίσει στα αυγά του... Και εντάξει απόψεις είναι αυτές βέβαια αλλά αν αρχίσουμε να στήνουμε παιχνίδια να κάνουμε ανταλλαγές και τα λοιπά χάνει την χαρά του το παιχνίδι.Ας το κάνουνε νόμιμο πχ όπως αυτό που πρότεινες στο foroum και μετά ας κάνει ο καθένας 10 ανταλλαγές την ημέρα.Το στήσιμο των αγώνων από την άλλη απ'ότι έχω καταλάβει παράνομο είναι απλώς επειδή δεν μπορείς να το αποδείξεις έχει καταντήσει νόμιμο...

Δεν σου μίλησα για την γενική σου συμπεριφορά στο foroum που και στο κάτω κάτω ποιος είμαι εγώ για να την κρίνω δημόσια αλλά σου μίλησα για το συγκεκριμένο σου μήνυμα που είναι επιθετικό ύφος...Ήταν σαν να λες '' ωραίοι οι koukoubaones , τους λέει ο green τι να κάνουν και έχουν φτάσει έτσι στην 2η θέση''Κάπως υποτιμητικό, δεν νομίζεις?Δηλαδή αυτό το είπες άμεσα ή άφησες υπονοούμενο?

Τώρα όσο για αυτό που είπες και με αφορά...επειδή είμαι άτομο που όπως πολύ καλά ξέρεις προσπαθεί να εξαπατήσει τους άλλους, βασικά με όποιον τρόπο βρω, αυτό σκέφτηκα τότε, αυτό έκανα...θα σου πω τι έγινε μιας και πολλά ακούγονταν τότε. Στο παιχνίδι μπήκα μαζί με άλλους φίλους μου, εγώ λίγο αργότερα βέβαια..Επειδή αρχικά μπαίναμε από τον λογαριασμό του άλλου όταν γίνονταν οι προπονήσεις ή όταν έπαιρνε κάποιος καινούριο παίχτη ένας από την παρέα έφαγε ban...Και απ'ότι μας είχε πει τότε ο gm-makedonian μάλλον από ξένο gm και μας είχε πει να το σταματήσουμε γιατί μπορεί να ξαναγίνει. Και έτσι σκέφτηκα να κάνω πλάκα στα παιδιά πως δήθεν με είχαν κάνει και εμένα ban(ο dodos θα το θυμάται σίγουρα)...E μετά από κάποιον καιρό ,το πολύ 2 βδομάδες, που το είχα κρατήσει χωρίς όμως να κάνω γελοιότητες του στιλ βασική μαν2μαν μπαίνω εντελώς κατά τύχη στο φόρουμ που δεν ασχολιόμουν ιδιαίτερα τότε και βλέπω να έχει γίνει ολόκληρο θέμα. Που τέλος πάντων και εντελώς ηλίθιος να είναι ο άλλος μπαίνω κάθε μέρα άπειρες ώρες στο pc ''χειρίζεται από εικονικό παίχτη-Συνδεδεμένος'' αυτό θα έβλεπε...

Εγώ εξήγησα από την πλευρά μου από κει και πέρα όπως έχω φανατικούς θαυμαστές έχω και φανατικούς εχθρούς...σιιιιιγα!!!

This Post:
00
148908.158 in reply to 148908.157
Date: 9/9/2010 2:54:48 PM
Overall Posts Rated:
33
Megalh apadhsh apo kathe apopsh...:P

This Post:
11
148908.159 in reply to 148908.157
Date: 9/9/2010 5:47:30 PM
Overall Posts Rated:
193193
Είσαι ο Θεός μου φίλε μου....Για πολλούς λόγους....
1 και κυριότερο) Για το nickname σου....Lara Garcia Dani είναι μόνο ένας (νομίζω τα έχουμε ξαναπεί στο καφενείο ε?)
2) Το "χειρίζεται από εικονικό παίχτη" ήταν κορυφαίο σε δημιουργία και εκτέλεση....Ηταν τόσο εφευρετικό, που σου βγάζω το καπέλο....
3) Για να τσίμπησες το θέμα που συζητάμε και να χώθηκες σαν σφηνόπ...τσα (!!!!!χαχαχαχα), πρέπει να διαβάζεις όλα τα φόρουμ από Α1 μέχρι V!!!!!!!!!!!!!!
Είσαι Θεός, τελέια και πάυλα......Αλήθεια είμαι Νο1 θαυμαστής σου....

This Post:
11
148908.160 in reply to 148908.159
Date: 9/9/2010 7:19:12 PM
Overall Posts Rated:
3131
χαχαχαχαχα Έχω μια μικρή υποψία πως ψάχνεις μέσο για να μπεις στα ρεκόρ.Αλλά τι λέω ήδη μέσα είσαι...Μάλλον θες να κάνω στρογγυλοποίηση, να στα κάνω δέκα τα κύπελλα και να περάσεις 2ος.Θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ περισσότερο...:Ρ
Πάντως με παρεξήγησες ρε fendagin δεν διαβάζω και όλα τα φόρουμ, δεν είμαι τοοοσο καμένος πια. Απλά από την αρχή της χρονιάς γίνεται κάπως πως να το πω...χαμός εδώ μέσα.Θα το θεωρούσες σωστό εκ μέρους μου να απουσιάζω?!

Σήμερα δεν είχε και πολύ fighclub δυστυχώς, άλλα και στην μία ώρα που άκουσα είπαν κάποια κορυφαία!

This Post:
00
148908.161 in reply to 148908.157
Date: 9/10/2010 1:46:33 AM
Overall Posts Rated:
303303
Συγγνωμη αλλα αδυνατω να σε παρακολουθησω ... αποφασισε αν εγω μιλαω για κατι επιληψιμο η για κατι υποτιμητικο και τα ξαναλεμε...
και επειδη ειμαστε σε ξενο "αχυρωνα" ας μην καταχραστω την φιλοξενια περισσοτερο...

ρε χρηστο αυτο το "κατα βαθος ειναι καλο παιδι" λεγεται σφαξιμο με το βαμβακι..... ποσο βαθος δηλαδη? οπως λεμε οτι η αειμνηστη Γεωργια Βασιλειαδου κατα βαθος ηταν σεξοβομβα? τοσο βαθος? :))))))))))

Advertisement