Mul on olnud väga omapärane hooaeg. Esiteks on kohati rajult vedanud, kolm võitu ühe punktiga. Siis on paljud satsid mind alahinnanud ja lihtsat võitu saama tulnud.
Mul üks 3- ja 4 punktiline kaotus. Minu võid sind alahinnanutest rahumeeli maha tõmmata. Olen hooajal vaid ühe mängu normaalse suhtumisega teinud (võõrsil Kivilõppe vastu). Oot, krt jah, üks oli veel. Kogemata unustasin Kakerdiste vastu kodumängus selle rea vaatamata. Ülejäänud kõik rahulikult võtnud.
Vaadates mu mängijate materjali on mul koht tabelis ilmselt kõigile väike üllatus.
Jah, kahtlemata on kahe rookie tabeli esiotsas figureerimine üllatav. BC iTeam ses mõttes isegi sinust veidi tublim olnud.
Aga nüüd on tuuga ka, sellel tasemel on ikka raske mehi treenida - igal positsioonil peab kogu aeg täiega panema. Samas ma olen sell hooajal korralikult saali ka laiendanud. Ja raha kontol ka. Nüüd mõtlen, et kui oleks saali laiendamata jätnud, oleks kaks kolli ligi võtnud, oleks POs isegi äkki imet suutnud teha. Olekspoleksolekspoleks on muidugi loll jutt. Aga ikkagi.
Mina olen sel hooajal väga korralikult treeni teha saanud. Tunnen end oma alagrupi neljandana väga hästi. Ka enne POd. :)