Po prostu pisze prawde.
Ciekawe co ty bys napisal, gdybys byl powiedzmy dosc dobrym siatkarzem, gral w ligach amatorskich, naprawde znal sie na tym sporcie, a ja bym napisal ze jestes cienki i wogle to jestes beztalencie i pewnie nie potrafisz nawet zaserwowac pilki i jestes w stanie doskoczyc max do polowy siatki...
Ja nie uwazam za smieszne prawdziwe stwierdzenie, ze wiekszosc klubow z PLK lepiej broni zespolowo od wielu druzyn z NBA. Nie chodzi mi tu o klase zawodnikow ale o schematy i to, co ci gracze robia, co rozumieja, jak sie zachowuja w niektorych sytuacjach.
Ja sie znam na rzeczy. Wiem jak powinna wygladac rotacja w obronie po np. zaslonie w pasie bocznym, wiem jak rozne warianty obronne realizuja kluby polskie czy europejskie i mam porownanie z tym co widze w wielu druzynach NBA.
Jesli ktos ma cos ciekawego do powiedzenia na temat obrony zespolowej, chetnie podysktuje ale jak ktos sie nie zna i chce pokozaczyc/powyzywac/podniesc swoje ego przed kompem to lepiej niech nic nie pisze, bo tylko sie osmiesza w oczach tych, ktorzy znaja sie na koszykowce.