Nekem nem tiszta teljesen a gondolatmenet, hogy akkor az alapskilles vagy a multis elv lesz nálatok inkább domináns.
A legfontosabb szempont az alapskilles játékosok többsége a keretben.Elsősorban az eredményeket kell hozni és azt jól az alapskillre,edzett emberekkel lehet. Szükség lehet azonban 2-3 speciális emberre is, de nem felttétlen életbevágó, inkább biztonsági megoldásként lehetne ilyet figyelembe venni.
Egyetértés van abban, hogy csak extra, hiperszuper játékost tehetnénk multisnak, mennyiben elért egy szakmai minimumot. Megjegyzem én erősebb bedobót hoztam volna fel példaként, bár hozzatartozik, hogy a példaember hozza a kinti fórum alapkövetelményeiből - kivétel a technika, passzolás készsége alacsonyabb a várttól.
Tempódobás + Dobótáv + Külső védekezés = 29, nála ha jól számolom 32
Technika + Labdakezelés + Passzolás = 24 nála csak 20, valóban lehetne ügyesebb is...
2pontos + Belső védekezés + Lepattanózás = 14 nála ez 23
Erőnlét + Büntető - 10 a példajátékosnál 14 az érték
Tudom, hogy változtak az idők, de ha egy ilyen minimálszintet el tud érni valaki 3 szezon, azaz 39 hét alatt az elég szép
Tegyük fel, hogy 23-25 skillpontot kell feledzeni. Még van benne lehetőség, úgy gondolom 3 idény alatt ez túl is szárnyalható.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/23/2011 12:37:40 PM