BuzzerBeater Forums

Israel - II.4 > שכר שחקנים, דיונים ודעות

שכר שחקנים, דיונים ודעות

Set priority
Show messages by
This Post:
00
233932.151 in reply to 233932.149
Date: 6/14/2013 8:57:09 AM
Overall Posts Rated:
341341
כן, הקבוצות הישראליות משאבות של משקיעים. ירושלים וחיפה, אבל לא רק הן...

אילת הקבוצה שנתמכת כמעט בצורה מוחלטת ע"י העיריה, והוקמה על חורבות קבוצה בשם מ.כ הבקעה, שבעליה החליט להעביר לעיר אחרת כי נמאס לו

הפועל חולון, שבעליה נטש אותה שנה אחרי אליפות, ומאז מחפשת את עצמה ונלחמת על כל שקל, לאחרונה חזר אותו בעלים שנטש אותה, כי התגעגע לצעצוע שלו.

נתניה שנמצאת בסכנת פירוק כבר עונה שלמה ועתידה לוט בערפל

הפועל תל אביב שהתפרקה לגורמים וירדה עד הליגה השלישית, עד שאוהדי הקבוצה היו צריכים לבנות קבוצה חדשה ולרכוש את הישנה

ראשל"צ, קבוצה שמתוקצבת לחלוטין ע"י העירייה

הרצליה, שלפני גלגולה הנוכחי היתה איחוד מוזר של שתי מועצות מקומיות, אך לאחר שאחת נטשה, נשארה עם הנותרת, ורוב תקציבה עירוני

אשקלון, עוד קבוצה עירונית עם תקצוב עירוני לחלוטין, ירדה ליגה

אשדוד, עוד קבוצה עירונית ללא בעלים אמיתי

גלבוע/גליל, שממומנת על ידי מועצות מקומיות, והבעלים שלה הוא יליד המקום ומחזיק אותה מעל המים בגלל זיקה לקבוצה, בגלגולה הקודם כ"הפועל גליל עליון" היתה בסכנה של הפסקת פעילותה, ורק האיחוד עם הגלבוע הציל אותה מהתפרקות.

עירוני נהריה, עוד קבוצה עירונית שהתפרקה ברגע שסגרו לה את הברז

לא התעצבנתי על זה שהשקפתנו שונה, התעצבנתי על זה שלא הבנת את כוונתי, לא ידעתי שלא הסברתי את עצמי בצורה נכונה, אך עכשיו אני שמח ששנינו מבינים אחד את השני. שוב, כל השאר זה עניין של השקפה ואין פה וויכוח.

This Post:
00
233932.152 in reply to 233932.151
Date: 6/14/2013 9:25:49 AM
Overall Posts Rated:
2727
אתה מטעה פה בדיון,אולי בכוונה אולי לא

אני אתקן את מה שאני יודע לגביו ותרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה

אילת מתוקצבת ממש לא בצורה מוחלטת ע"י העירייה כי היא השקעה של הרציקוביץ(לא לוני אלא אח שלו שאני לא זוכר את שמו)כמובן שהעירייה נותנת נתח נכבד של סיוע כי יש לה אינטרס לזה וזה דבר מאוד חיובי שיהיה בעיר הזאת כדורסל לדעתי לפחות,זה המקום לברך על קידום והשקעה בפריפריה למה להיות שלילי
?

הפועל חולון נעזבה ע"י דורסמן כי מוטי ששון לא רצה לעזור תקציבית לקבוצה ולהעלות את ההקצבה ואף הודיעה שהוא מוריד אותה,בנוסף לא היה מוכן להתחייב לבנות איצטדיון חדש(שעכשיו כבר מאוד מתקדם ומאמין שייפתח בשנים הקרובות)ועכשיו דורסמן חזר בראש קבוצת משקיעים ולא לבד כמו בעבר זה שונה וצריך לציין את זה,חוץ מזה דורסמן גדל במחלקת נוער של הפועל חולון ואני חושב שיש פה הרבה מעבר ל"צעצוע" דברים כמו אהבת הקבוצה ורצון לראות בהצלחתה,שוב,למה שלילי כל כך
?

לגבי נתניה אני לא יודע על סכנת פירוק כלשהיא אשמח אם תשים פה לינק למידע רלוונטי שמעיד על זה,ככל הידוע לי לפני מספר עונות מיליונר קנה אותה(בזמן שרוזן קנה את חיפה)ומאז יש לה תקציב בלי בעיות ונכון שלא מושקעים שם מיליונים אבל הקבוצה יציבה ומצליחה יחסית לגדול ותקציב

הרצליה היא קבוצה שקיבלה תקצוב משני רשויות וגם שיחקה בשניהם(לפי הסכם שנחתם מולן)ואחת הרשויות החליטה לעזוב,אני לא יודע מאיפה קבעת שרוב התקציב הוא עירוני כיום ולא של הבעלים(ניראה לי שזה ההיפך האמת)אבל פה אי אפשר לדעת כי לשנינו לא ספרי החשבונות של הקבוצה)אז נעזוב את הרצליה כי אי אפשר לקבוע פה כלום

אשקלון עוד קבוצה עם בעלים שהשקיע הרבה כסף וכן נמאס לו והעונה הוא כבר לא תמך כספית,האמת? מבין אותו יוסי דהן שם הרבה כסף ולא יצא מזה כלום באמת הקבוצה הזאת סיימה בקו האדום או לידו יותר מידי פעמים ביחס להשקעה

אשדוד קבוצה עירונית לגמרי נכון,אבל היא קבוצה יחסית מאוד חדשה בנוף הכדורסל בלי מסורת ובלי קהל סביר שיתן סיבה להשקיע בה,סוג של בייבי של העירייה כמו קבוצת הנשים של רמלה

גלבוע\גליל נכון לגמרי אבל מה הטענה פה? מועצה אזורית גליל הורידו את התיקצוב לרמה של אי קיום קבוצה והיא נדדה למקום שכן אפשר לה להתקיים,איפה הטענה שלך פה
?

עכשיו לשני הקבוצות האחרונות - הפועל ת"א והפעול נהריה,שניהן פורקו ע"י האחד והיחיד שאול אייזנברג בן אדם שפשוט צריך להוציא הוראה מבית משפט שאסור לו להיות קשור לכדורסל בשום אופן כלשהוא בטח ובטח שלא לרכוש קבוצות הוא הותיר הרס ותוהו ובוהו בכל מקום שהוא היה בו...אל תאשים את הקבוצות בטירוף שלו

אם הקהל של הפועל ת"א היה ללא כל הילדים המפגרים של שירי השואה ונזקים לאולמות ומכות עם סדרנים ושוטרים אני מאמין שהיה להם הרבה יותר אטרקטיביות,הרי גוסינסקי בעבר שם מספר מיליונים בקבוצה והם נתנו עונה אדירה,יש שם פוטנציאל אדיר רק שהרבה מהקהל מבריח כל אדם בר דעת וחבל

From: Tzachi

This Post:
00
233932.153 in reply to 233932.151
Date: 6/14/2013 9:50:57 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אני חייב לציין שאין לי ממש מושג מאיפה מגיעות ההשקעות לכל קבוצה אבל לא הבנתי מה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה? נרחם על כל הקבוצות בליגה? מסכנים. עוד משהו? אני הייתי מוכן לוותר על הבעלים שלנו - שלא יכניסו אגורה אבל לפחות שגם לא יוציאו כלום.. היום ההנהלה של מכבי מרוויחה כסף ממכבי. כלומר האוהדים משלמים עבור המועדון ועבור החובות של פדרמן.

This Post:
00
233932.154 in reply to 233932.150
Date: 6/14/2013 10:09:22 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
בעונת 2000-2001 - 0 נציגות טורקיות
בעונת 2001-2002 - 2 קבוצות טורקיות (שניהם מעפילות לטופ16).
בעונת 2002-2003 שוב 2 טורקיות, שוב 2 בטופ 16.
בעונת 2003-2004 -שוב 2 טורקיות, שוב 2 בטופ 16.
בעונת 2004-2005 שוב 2 טורקיות, הפעם שניהם מגיעות לרבע גמר.
בעונת 2005-2006 - 2 קבוצות טורקיות, אחת טופ 16, שנייה רבע גמר.
בעונת 2006-2007 - 2 טורקיות, אחת טופ 16, אחת שלב בתים.
בעונת 2007-2008- שוב 2 טורקיות, אחת טופ 16, אחת הצלבה.
בעונת 2008-2009 - 2 טורקיות, אחת בתים ואחת טופ 16.
בעונת 2009-2010 - שוב 2 טורקיות, אחת בתים ואחת טופ 16
בעונת 2010-2011 טורקיות אחת במוקדמות ועפה שלב ראשון, עוד 2 עפות בטופ 16, באותה עונה גליל משתתפת במוקדמות ועפה בשלב הראשון שלהם מול קבוצה שהפסידה לקבוצה שהפסידה לקבוצה שהפסידה לאימפרית הכדורסל שרלואה שסיימה בסופו של דבר במקום האחרון בבית בו שיחקה - עם 3 נצחונות מ10 משחקים. אין ספק, אנחנו אימפריה.
בעונת 2011-12 - טורקית אחת במוקדמות ועפה שלב ראשון, עוד 3 טורקיות משחקות ועפות בטופ 16.
עונת 2012-13, שלוש טורקיות משחקות, 2 טופ 16, אחת הצלבה במשחק חמישי אחרי פציעה של הכוכב שלהם (פארמר) לאלופת אירופה.

אני חושב שאחרי הקטע הזה לומר שזה בלי קשר למציאות קצת לא קשור למציאות...
וגם לנתק את זה מהספונר מנותק מהמציאות אתה יודע מה קרה ב2010? טורקיש אירלינס חתמו על חוזה עם היורוליג. במקרה מאותה שנה והלאה מספר הנציגות שלהם גדל, אבל זה בטח לא קשור לספונסר...

נ.ב- קוראים לי צחי.

From: Doctor J

This Post:
00
233932.155 in reply to 233932.154
Date: 6/14/2013 10:30:46 AM
Overall Posts Rated:
2727
צחי קודם כל - צודק לגבי זה שרק ב-2011 קיבלו נציגה שלישית,טעיתי ואני מודה(בדקתי את הנושא)זה פשוט מרגיש כל כך הרבה יותר עתיק...כנראה מושפע מכל המפגשים של הפועל ירושלים עם טלקום בון לאורך השנים וגם המשחק המפורסם של בני השרון שהפסיקו באמצע בזמנו

הספונסר אולי קשור אבל לא אמור להיות כזה,אם מקום ביורוליג נמכר למדינות עבור כסף מספונסר אז אני אעבור לצד של ערן ואטען לחוסר ספורטיביות ברמה של גועל נפש

לא הבנתי מה אתה דוחף את "לא קשור למציאות" בכלל זה ממש בלי טעם

האמת? אפילו 2 נציגות לא מגיע להם לאור רמת הכדורסל,אנשים עדיין לא עיכלו שלפנרבחצ'ה היה העונה תקציב של 30 מיליון שהתרסק לכלום,טורקיה בית קברות לכדורסל מבחינת השקעה

This Post:
00
233932.156 in reply to 233932.155
Date: 6/14/2013 10:42:37 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
הספונסר קשור מאוד, בזכות הספונסר הם קיבלו עוד נציגה. וגם פעמיים עוד קבוצה שמשתתפת במוקדמות, בשנה האחרונה המוקדמות צומצמו לפחות קבוצות כך ששם הם לא קיבלו קבוצה.

לפנר העונה היה באמת תקציב של 28 מיליון - אבל הם באמת בנו קבוצה עם סגל חזק שהייתי חולם שיהיה במכבי השנה, למה זה התרסק לכלום? כי שם לא היה דיוויד בלאט, גם מאמן סביר לא היה שם, אם היה כזה- הם היו מגיעים להצלבה בלי ספק (גם הם וגם חימקי כמה רמות מעלינו..)א

בשיקטאש הייתה אחת משלוש הנציגות שלהם כי שנה שעברה הם השקיעו המון בקבוצה (וגם הציעו לקובי איזה 2 מיליון דולר למשחק ואז נגמרה לה השביתה..) והשנה לא השקיעו יותר מדי.. ואגב גם השנה הם הצליחו להפעיל לטופ 16, למרות הסגל המקוצץ שלהם.
לאפס פילזן גם הייתה קבוצה נהדרת העונה - עם פארמר (תמורת 3 מיליון דולר = קצת יותר מכל התקציב של הקו האחורי שלנו (עמדות 1-3) גם יחד)

והכי נחמד - לא אפס ולא פנר לא הגיעו לגמר בטורקיה העונה. גלאסטריי כנראה תזכה שם באליפות. אז תחשוב ש3 קבוצות שהגיעו לטופ 16, אחת מהם הגיעה גם להצלבה ואף לא אחת מהם נמצאת בגמר בטורקיה (שם הכל מוכרע בסדרות של הטוב מ5) אז יש כדורסל בטורקיה, ואם נוריד את מכבי מישראל - יש שם הרבה הרבה יותר כדורסל מאשר בארץ.

לגבי "הדחיפה" של - "לא קשור למציאות" - אתה אמרת שהספונסר לא קשור למספר הנציגויות שלהם ושהנציגויות שלהם לא ברמה של יורוליג - אני הראיתי שזה הפוך, הספונסר קשור ובסה"כ הם מייצגים את עצמם די בכבוד, נכון הם אולי לא מגיעים להצלבה כל שנה, אבל טופ 16 מכל אחת מהנציגות כל שנה זה מכובד.

This Post:
00
233932.157 in reply to 233932.156
Date: 6/14/2013 10:57:35 AM
Overall Posts Rated:
2727
שוב,הוא לא אמור להיות קשור,זה פשוט שוחד ואם תשאל ביורוליג הם יכחישו את זה בדיוק מאותה סיבה,זה שבפועל בהחלט ניראה שיש קשר זה כבר משהו דוחה ומגעיל

כשאני אומר בית קברות ביחס להשקעה מה שאתה אומר רק תומך בטענה שלי,קבוצה של 30 מיליון לא מגיע אפילו לגמר,אגב מעניין מה מצב'אן עשה בגלטסראי העונה(אם אני לא טועה הוא שם)שחקן נהדר שנזרק ממכבי בצורה שגורמת להנהלה (שוב)בושה על החלטה מטומטומת נוספת אחרי שהוא הרג את מכבי במשחק שלה מול פרטיזן

להצליח להעפיל לטופ 16 העונה לא היה קשה,היו שם קבוצות מעפנות שבליגה הישראלית יש לא מעט שטובות יותר מהרמה שהן הציגו

אתה טוען שלאפס פילזן יש קבוצה נהדרת...ניראה עם כמה תארים הם יסיימו את העונה הזאת(שוב בית קברות)על פנרבח'צה דיברתי מספיק...בשיקטאש גם בכדורגל וגם בכדורסל זורקת כסף כמו מים...לא עוזר לשני הקבוצות יותר מידי

This Post:
00
233932.158 in reply to 233932.157
Date: 6/14/2013 11:41:46 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אני חושב שלא הבנת אותי.. לא אפס פילזן, לא פנר ולא בשיקטאש לא עלו לגמר הליגה הטורקית, ואין לי שום ספק שאפס פילזן ופנר יגמרו במקום הראשון בליגה הישראלית(לא כולל מכבי).
אין שום ספק שהם לא ניצלו את הפוטנציאל שלהם - אבל לטעון שלליגה הישראלית מגיע עוד מקום על חשבון הליגה הטורקית נראהלי די איודיוטי בזמן שבמשך שנים כל הקבוצות מטורקיה (כמעט) מגיעות לפחות לטופ 16, בעוד כשקבוצה ישראלית השתתפה במוקדמות היא הפסידה למפסידה של המפסידה של שרלואה..
(בשיקטאש העונה לא זרקה הרבה כסף.. עונה שעברה בהחלט כן והם בהחלט הצליחו בעונה שעברה.

ורק מילה אחרונה לגבי מצ'אבן - פה אין מה להאשים את ההנלה (ואני לא מאוהבי ההנהלה כמו שנראהלי הספקת להבין) - הוא פשוט שחקן שבלאט לא אהב, ממש לא אהב.

Last edited by Tzachi at 6/14/2013 11:42:29 AM

This Post:
00
233932.159 in reply to 233932.158
Date: 6/14/2013 8:13:42 PM
Overall Posts Rated:
2727
אני לא טענתי שמגיע לליגה הישראלית עוד נציגה על חשבון טורקיה,אולי הבנתה את זה אבל לא זאת הכוונה - מה שכן התכוונתי שלטורקיה לא מגיע לדעתי 3 נציגות(בטח ובטח לאור הישגיהן)ולא בטוח שהם היו מסיימות מקום ראשון לפחות לא בעונה הזאת עם מכבי חיפה הפועל אילת ותתפלא -הפועל ת"א

הליגה שלנו אנדרייטד לדעתי,היא יותר חזקה ממה שכל הפרשנים מחרטטים,הבעיה הגדולה באמת פה היא החוסר יציבות ששחקנים באים עושים שנה אחת טובה וישר נעלמים לליגות שחזקות יותר כלכלית

This Post:
00
233932.160 in reply to 233932.11
Date: 6/22/2013 4:59:16 PM
Overall Posts Rated:
173173
חבר'ה מה ניסגר איתכם? שהשחקנים שלכם לפחות יהווה קצת תחרות לשחקנים שלי בקרב על התארים האישיים :)

This Post:
00
233932.161 in reply to 233932.160
Date: 6/22/2013 7:14:04 PM
Overall Posts Rated:
1111
בהחלט מרשים.
אבל בכל זאת שמת את אנדי ברשימת העברות.

Advertisement