a Twoja forma to mnie juz w ogole zmartwila :P niestety Zyga i reszta ekipa w sprawnej, cale szczescie ze mnie nie jest zle, szkoda ze Potter jan jeden musial na silną zejść ale tragedii nie ma ;) bedzie super mecz jutro, być moze a raczej to bardzo pradopodobne ze w niedziele takze :) jak na zlosc jutro mi rodzinka urodziny wyprawia więc na czacie bede co jakis czas na chwile bo takiego meczu odpuscic sobie nie moge :P musze sie przyznac ze troche zdupczylem z treningiem, w ostatniej chwili zmienilem na cos innego i skok był tylko jeden :P no ale mówi się trudno :) jestem ciekaw jak jutro zagrasz :P kurcze zapomnialem zatypowac dwóch pozostałych spotkań, juz sie poprawiam :
Blaugrana Starachowice - MadeInPoland 9-8 (mysle ze przewaga parkietu zrobi swoje jednak choc nie obraze sie jak wynik bedzie w drugą strone :P )
Miasto Włókniarzy - Real Madrid HT 9-9 jako ze towarzyski to typuje wokół remisu tym bardizej ze Włókniarze u siebie
15aka15 - Odloty 8-8 tu dam nizszy wynik ale tez moze byc nieznaczna wygrana, koszykarz moze zaskoczyc :P heh