Hido hakkında 'ukala' açıklama
NBA'de takas gündeminin bir numaralı konusu olan ve sonunda seçimini New York Knicks'ten yana yapan yıldız oyuncu Carmelo Anthony, Orlando Magic'te forma giyen milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.
NBA'de New York Knicks takımında forma giyen Carmelo Anthony, perşembe sabaha karşı sahalarında Orlando Magic ile yapacakları karşılaşma öncesinde Hidayet Türkoğlu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmada Hidayet Türkoğlu'nu savunacak olan Carmelo Anthony, "Görünüşe göre Hidayet'i bu akşam ben savunacağım. Onun hakkında yabancı olmasının dışında başka bir şey bilmiyorum. Onun iyi bir şutör ve atletik olmadığını var sayıyorum. Bu benim rakip oyuncular üzerindeki olağan keşfim" şeklinde konuştu.
Kendisi ile Hidayet Türkoğlu'nun karşılaşması ile ilgili olarak ise Carmelo, "Yabancı oyuncular çok aldatıcı olabiliyorlar. Onları geçtiğini düşünüyosun çünkü onlardan daha hızlısınız ve genel olarak baskette daha iyisiniz ve daha sonra yerde kıvranmaya başlıyorlar ve kendilerini daha iyi hissedebilmeleri için o tuhaf spreye ihtiyaç duyuyorlar. Cidden hücum olmadığı zaman bu oyuncuların yanında nefes alamıyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak:sporx.com