az ellentmondás feloldása: Gila jelentkezett kapitánynak, én max segítő lennék. leírtam, hogy én személy szerint a multiskill híve vagyok, és mivel Gila átpasszolta a kérdést, saját véleményemet írtam le, ez nem jelenti azt, hogy ez érvényesülne a válogatottban, nyilván ha Gila nyer, átbeszéljük a scoutokkal és mindenkivel, aki segít, hogy mi lesz a koncepció és annak megfelelően lesz összeállítva a keret.
ami megadott skilleket illeti, te kérted, hogy a realitásokat figyelembe véve adjunk skilleket, én beleszámoltam, hogy esetleg a tulaj klubérdekeket figyelembe véve néha mást is edz, vagy közbeszól egy 3-4 hetes sérülés, vagy csak szimplán nem jön ki 3 szezonon keresztül mindig hibátlanul a játékperc.
Ha úgy jobban tetszik, dobjunk még rá 2-2 tempót és dobótávot, de nagyon elkötelezett menedzser kell ahhoz, hogy ezt végig is vigye 3 szezonon keresztül.
Btw, míg a legtöbb poszton 3-4 alapskill van, bedobónál minimum 5, bár én inkább hatot mondanék, tehát szerintem pont a bedobó az a poszt, ahol nem is nagyon lehet mást képezni, mint multiskillest
Last edited by LA-Charlie50 at 4/23/2011 12:40:54 PM
Don't feed the troll