Ja gram odwrócnymi, więc statystyki zawsze będą niższe.
też, Vilkatsis na SG i nawet Caldiero w jego obecnym stanie to nie są normalni obwodowi, więc grali na SG ale bronili pod koszem
Nie ma co na to patrzeć. I z DLR i z Legendami i nawet z Tobą u siebie wygrywałem mając dużo niższe statystyki, z Legendami i z DLR znacząco.
teraz było chyba 30 bb-statów mimo GDP
Dla mnie ciekawe jest, że rzuciłem Ci tylko 76 pkt., gdzie w pierwszym meczu grając Patientem rzuciłem 82...a siła LI powinna być mocniejsza patrząc na to jakie IS mam
patientem przeciwko taktyce podkoszowej mozna wygrywac na niższych bbstatach i to juz napisałem post wcześniej, ale wygrywac za pomocą LI na niższych BB-statach przeciwko np patientowi albo przeciwko motionowi to juz nie bardzo, bo LI jakieś osłabione i słabiej działa niz kiedyś
A tutaj masz finał B3 (118220177) (zobacz ile niższe staty zwyciężcy)
a o to się ścieraliśmy sezon temu,ze jak się gra LI przeciwko motionowi to można wtopić mimo znacznie wyższych BBstatów
(116822686)bo BB-cy osłabili LI i nie wiem co jeszcze namieszali, zauważyłem te cuda sezon temu i obiecałem to przemysleć, a wyciągnąłem z tego taka lekcję by nie ryzykować LI jak nie trzeba bo rózne cuda mogą z tego wyjść, chyba sie zgadzamy ze LI jakieś słabe a w ostatnim meczu grałeś własnie LI a nie np motiona który potrafi zaskoczyć na plus
i komentarz BB-Justina do niego (278646.882) Skoro z symulacji mu wyszło, że faktyczny zwycięzca z B3 wygrałby tylko w 42% przypadków, a mimo to wygrał to chyba jednak czynnik losowy ma znaczenie? Bo co innego?
musisz dopytac co on rozumie przez symulację, bo mozliwosci jest wiele, moze ustawia rózne rotacje i decyzje trenerów dla tych samych skłądów i testuje, albo moze przy tych samych składach testuje rózne taktyki i GDP, te dane które podał procentem zupełnie nic nie mówią bez takich informacji
Wiem, znam te przykłady z kiedyś...ale może kiedyś nie miał, ale teraz może już ma. Będzie się o tym można przekonać za pół godziny, bo gramy ze Sztukerem spraing w tym samym czasie co finał ME z tymi samymi ustawieniami, także zobaczymy czy wynik będzie taki sam w obu meczach:P
miałem już siedziec cicho ale skusiłeś włąsnie tymi meczami
z jakim nastawieniem graliście finał? bo jeśli CT to na pewno nie jest to samo, jesli normal to wtedy pytanie na jakim nastawiniu gra sie sparingi reprezentacji czy na normalu czy na luzie, wpierw trzeba ustalić to by wyciągać wnioski
w każdym razie jeśli faktycznie pojawił się czynnik losowy to teraz na początku sezonu będzie szansa by to sprawdzić bez zadnych zastrzeżeń, gdy wszyscy maja enta 5 i takie same porzadne formy, moze ktoś wykorzysta okazję