BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Antil11

This Post:
00
169021.153 in reply to 169021.149
Date: 1/15/2011 4:31:38 AM
Antil Global B.C.
III.11
Overall Posts Rated:
138138
My friend here is the topic for the elections , and not post skills only id pls, skills only in pm to NT coach...
(124401.1) here you can write about your player...

Last edited by Antil11 at 1/15/2011 4:34:03 AM

From: Pavl0s

This Post:
00
169021.155 in reply to 169021.148
Date: 1/15/2011 5:55:30 AM
Overall Posts Rated:
7373
Παιδιά γεια σας και από εμένα.
Είμαι σχετικά νέος χρήστης και προσπαθώ μέσα από αυτό το φόρουμ να αποφασίσω ποιον θα ψηφίσω (και από το φόρουμ των δηλώσεων των υποψηφίων).
Έχω κάποιες απορίες: Πώς κρίνουμε αν ο προηγούμενος κόουτς ήταν πετυχημένος ή όχι?
Πώς θα κρίνουμε αν ο νέος κόουτς θα είναι πετυχημένος ή όχι?
Θέλω να πω, πώς εγώ (και ο καθένας) ξέρω τη δυναμικότητα των αντιπάλων της εθνικής, ώστε να πω αν πέρυσι πήγαμε καλά ή όχι?
Κοιτάμε την παγκόσμια κατάταξη και αναλόγως της θέσης που τελικά πήραμε, κρίνουμε? Νομίζω δεν είναι τόσο απλό.

Σχετικά με τους υπψήφιους, εμένα προσωπικά την καλύτερη εντύπωση μου έχει κάνει ο martiou united. Μεγάλο συν ότι κατέκτησε πέρυσι το κύπελο.
Αν τελικά βγει αυτός, ο τωρινός κόουτς και οι υποψήφιοι που υποστηρίζει, δεν θα τον βοηθήσουν? (ή όποιον άλλο βγει)
Έστω και αν κάποιον δεν τον γνωρίζεις τόσο καλά, όταν βγει δεν θα επιδιώξεις να συνεργαστείς μαζί του?
Όπως καταλάβατε απευθύνομαι στον kajabbar και νομίζω ότι όντως θα συνεργαστεί με όποιον βγει, οπότε δεν έχω καταλάβει απόλυτα γιατί στηρίζει κάποιους συγκεκριμένα...

Χμμ ... Αυτο που λες μεγαλο συν οτι πειρε το κυπελλο δν ειναι συν αλλα ειναι απο τα χειροτερα μειονεκτηματα .. η ομαδα του τωρα εχει πολλες υποχρεωσεις ... Πως θα μπορει να σπαταλαει παρα πολυ χρονο στην εθνικη?

From: thanos

This Post:
00
169021.156 in reply to 169021.151
Date: 1/15/2011 5:59:20 AM
Overall Posts Rated:
272272
Ε τωρα θα παρεις μπαλιτσα απο μενα(κι ας μην σε ενδιαφερουν οπως ειπες). ;)

From: Thor
This Post:
11
169021.157 in reply to 169021.155
Date: 1/15/2011 6:01:32 AM
Overall Posts Rated:
291291
Δεν απαντήθηκε η προηγούμενη μου ερώτηση και επειδή και κάποιος άλλος έκανε μια παρόμοια...

μπορείτε οι υποψήφιοι να μας πείτε τι θα θεωρήσετε ως πετυχημένη πορεία της εθνικής στις επόμενες 2 σαιζόν?
Ποιοι είναι οι στόχοι σας?

ο Kaja στον απολογισμό της θητείας του το έκανε...Μπορείτε και εσείς, συγκεκριμένα αν γίνεται....

ευχαριστώ...

Y.Γ: katsikakia....δεν σε ξέχασα...:))

This Post:
11
169021.158 in reply to 169021.148
Date: 1/15/2011 6:32:39 AM
Overall Posts Rated:
112112
Λοιπόν θα προσπαθήσω να διευκρινήσω όσο μπορώ τις απορίες σου και κυρίως το θέμα της μετέπειτα στήριξής μου στο πρόσωπο κάποιου άλλου νικητή πλην του Μαμού.
Ο οποιοσδήποτε νέος προπονητής θα έχει τη βοήθεια και στήριξή μου, οποιος κι αν είναι.
Δεν θα έχει όμως τη βοήθεια του Μαμού, του Μάτσα και λοιπών επιφανών χρηστών της Α1 των οποίων την σύζευξη επιδίωξα και την πέτυχα με την υποψηφιότητα του Μαμού.
Αυτό σημαίνει πως στο τεχνικό μέρος στο οποίο δεν διέπρεψα, θα πρέπει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά μόνος του ο κάθε υποψήφιος.
Γι αυτό το λόγο στηρίζω γιατί θεωρώ πως οι τεχνικές γνώσεις αυτού του team υπερτερούν των λοιπών υποψηφιοτήτων.
Δεν με ενδιαφέρει η εμπειρία παιχνιδιού του ενός, τι έκανε 8 σεζόν πριν ο άλλος, αν ξέρει πως δεν προπονεί εκείνος τους παίκτες της Εθνικής ο τρίτος κλπ.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα, γι' αυτό και αποχωρώ γιατί κρίνω πως έφτασα εκεί που μπορούσα και ενώ θα μπορούσα να δίνω ο ίδιος τον δικό μου εκλογικό αγώνα, με όπλα μου την επι 4 σεζόν εμπειρία μου και την αρτιότατη χρήση του λόγου, που θεωρώ πως διαθέτω.
Αντ' αυτού ο ίδιος επιδίωξα να καλύψω τα κενά μου με το να βρω έναν κατ' εμένα καλύτερα τεχνικά χρήστη.
Ο Μαρτίου είναι 500 χιλιόμετρα μακριά. Το να του δώσω τη λίστα των παικτών, τη λίστα με τους υπο προπόνηση παικτών και να μιλάμε στο τηλέφωνο είναι ευκολο. Αλλά δεν έχουμε γίνει φίλοι, ούτε μπορούμε να βρεθούμε 2 φορές την εβδομάδα, όπως βρισκόμαι με τα παιδιά που υποστηρίζω.
Ο Άρης είναι ως επί των πλήστων στο Λονδίνο. Ισχύουν τα ίδια με τον προγενέστερο υποψήφιο.
Ο Αντάρτης είναι ένας χρήστης με ένα δικό του team, έτοιμο να "μάθει" πως να διοικεί μία Εθνική. Αυτό θέλουμε?
24 ώρες το 24 ωρο να τον ενημερώνω μέχρι το πρώτο παιχνίδι, το πολύ να φτάσει μέχρι τις γνώσεις που ήδη έχω. Εκτός αν θεωρείτε πως οι τεχνικές του γνώσεις είναι ανώτερες από τις δικές μου, οπότε πάω πάσο. Οταν όμως είπα πως δεν είμαι τεχνικά άρτιος να πάω την Εθνική παραπάνω, δεν εννοούσα πως είμαι άσχετος με το παιχνίδι. Απλά δεν είμαι στους καλύτερους. Αν είσαι στο 7, θεωρείσαι κακός αν αντιμετωπίζεις κάποιον που είναι στο 9. Παραμένεις όμως καλύτερος παό κάποιον που είναι κάτω από 7.
Δείτε λίγο τις πορείες των προσωπικών ομάδων μας, τι συστήματα χρησιμοποιούμε και που έχουμε φτάσει ο καθένας και βγάλτε τα συμπερασματά σας.
Όσο για την παγκόσμια κατάταξη θα σα πω το εξής. Ανέλαβα την Εθνική στην 47η θέση της κατάταξης. Έπεσα μέχρι την 60η μέχρι να μάθω τα βασικά. Κατ' όπιν ανέβηκα μέχρι την 25η. Τη σεζόν 14 ήρθε η αποφράδα κλήρωση και η ήττα από τα Εμιράτα που μας καταδίκασε. Η πραγματική μας θέση είναι μέσα στις 30 καλύτερες ομάδες σήμερα, θέση που άνετα μπορούμε να πιάσουμε με τη φετινή κλήρωση, κατά την κρίση μου.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
169021.159 in reply to 169021.157
Date: 1/15/2011 6:51:11 AM
Overall Posts Rated:
5454
1. τον ανταρτη πιστευεις οτι εισαι καλλιτερος απο τους αλλους ,οτι με σενα η εθνικη θα παει μπροστα οτι εισαι αυτο το κατι που θα την παει ψηλοτερα?

Είχα πεί χθές οτι δεν θα γράψω άλλο μύνημα για να διευκολύνω τη διαδικασία αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω στο φίλο που μας θέτει αυτό το πολύ όμορφο ερώτημα αναγκαζοντάς με να αθετήσω αυτό που είπα.
Θα απαντήσω λοιπόν ευθέως,μόνο που φίλε μου δεν μπορώ να το κάνω μονολεκτικά,νομίζω οτι έχω το δικαίωμα να το αναπτύξω λίγο για να μπορούν να καταλάβουν ολοι τη φιλοσοφία μου,αν έχεις την καλοσύνη επετρεψέ μου λοιπόν να πω:

1. τον ανταρτη πιστευεις οτι εισαι καλλιτερος απο τους αλλους

Σημασία δεν έχει καταρχήν τι πιστεύω εγώ,αλλά οι ψηφοφόροι συν-παίκτες μας που καλούνται να κάνουν την επιλογή τους και που μας έστειλαν στο Β' γύρο της διαδικασίας για κάποιους λόγους,αυτούς θα ήταν πιο συνετό να ρωτήσεις στο τι τούς έκανε να με ψηφίσουν και να με φέρουν ως εδώ...παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία και καλώ όσους με ψήφισαν αν θέλουν να αιτιολογήσουν την πράξη τους για να το μάθεις εσύ,εγώ,και όλοι μας. γιατί δεν θα έκρινα ποτέ τον ευατό μου εγω να σου πω αν είμαι καλύτερος η οχι απο κάποιον άλλο,οι εκλογές αυτό το νόημα έχουν,ψηφίζει ο "λαός" ας τον αφήσουμε λοιπόν να εκφραστεί ελεύθερα για ποιόν νομίζει εκείνος καταλληλότερο,δεν νομίζεις;

οτι με σενα η εθνικη θα παει μπροστα οτι εισαι αυτο το κατι που θα την παει ψηλοτερα?[

Aγαπητέ μου φίλε Νίκο δεν ξέρω αν θα πάει μπροστά η Εθνική με μένα,ούτε αν θα πάει ψηλότερα,αν το ήξερα δεν θα ήμουν εδω τώρα αλλά κάπου να λέω το φλυτζάνι και να ρίχνω την τράπουλα ταρώ.
Αυτό που ξέρω με σιγουριά και σας διαβεβαιώ όλους γι αυτό,είναι οτι εχω όρεξη να δουλέψω για το καλό της Εθνικής μας,και να προσπαθήσω να την φτάσω οσο πιο ψηλά γίνεται,απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα και για καμία καλή πορεία.

Καθαρές κουβέντες για να είμαι εντάξει πάνω απ'ολα με τον εαυτό μου και μετά σε όλους όσους με πίστεψαν,με στήριξαν, και με ψήφισαν.

Ίσες ευκαιρίες έχουμε όλοι,ας τις διεκδικήσουμε λοιπόν κι ας μας κρίνουν αυτοί που πρέπει.

This Post:
00
169021.160 in reply to 169021.159
Date: 1/15/2011 7:00:19 AM
Overall Posts Rated:
5454
Ο Αντάρτης είναι ένας χρήστης με ένα δικό του team, έτοιμο να "μάθει" πως να διοικεί μία Εθνική. Αυτό θέλουμε?
24 ώρες το 24 ωρο να τον ενημερώνω μέχρι το πρώτο παιχνίδι, το πολύ να φτάσει μέχρι τις γνώσεις που ήδη έχω. Εκτός αν θεωρείτε πως οι τεχνικές του γνώσεις είναι ανώτερες από τις δικές μου, οπότε πάω πάσο. Οταν όμως είπα πως δεν είμαι τεχνικά άρτιος να πάω την Εθνική παραπάνω, δεν εννοούσα πως είμαι άσχετος με το παιχνίδι. Απλά δεν είμαι στους καλύτερους. Αν είσαι στο 7, θεωρείσαι κακός αν αντιμετωπίζεις κάποιον που είναι στο 9. Παραμένεις όμως καλύτερος παό κάποιον που είναι κάτω από 7.

Φίλε να σου κάνω μια ερώτηση;

Ησουν προπονητής της Εθνικής για δύο σεζόν,παρέδωσες ενα σεβαστό έργο πιστεύω,έκανες την προσπαθειά σου και σ'ευχαριστούμε γι αυτήν.
Γιατί όμως θες να "σπρώξεις" και καλά μια υποψηφιότητα συγκεκριμένη;
Νομίζω και έτσι πρέπει να είναι,σαν απερχόμενος προπονητής δεν θα πρέπει να κρατούσες μια πιο ουδέτερη στάση;
Βγήκαν τ'αποτελέσματα και δεν το πήρα χαμπάρι; εκλέχτηκα; σου ζήτησα καμιά συμβουλή;
Γιατί δεν κάνεις λίγο υπομονή και προτρέχεις τόσο;
Μου βγάζεις μια αγωνία που δεν μπορώ να κατανοήσω...

This Post:
00
169021.161 in reply to 169021.159
Date: 1/15/2011 7:15:45 AM
Overall Posts Rated:
303303
Δεν μου αρεσει να κρυβομαστε πισω απο λεξεις δεν απαντας ευθεως.
Απλο πραγμα ρωτησα , οχι τι ξερεις αλλα τι πιστευεις αυτο ρωτησα και σε αυτο θα ηθελα απαντηση .
Εχει σημασια το τι πιστευει ο καθε ο υποψηφιος και οχι ο ψηφοφορος -που τους πετας το μπαλακι- γιατι ? μα το ειπα στο ποστ που απαντησες αν θελεις πραγματι να πετυχει η εθνικη φροντιζεις για το καλλιτερο .Μην μου μπλεξετε τωρα δικαιωματα κλπ φυσικα και οποιος θελει μπορει να βαλει υποψηφιοτητα και φυσικα και οποιον θελει ο καθενας ψηφιζει και οποιον θελει υποστηριζει αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Ειναι θεμα προτεραιοτητων που βαζει ο καθενας.

This Post:
00
169021.162 in reply to 169021.161
Date: 1/15/2011 7:26:01 AM
Overall Posts Rated:
5454
Δεν μου αρεσει να κρυβομαστε πισω απο λεξεις δεν απαντας ευθεως.
Απλο πραγμα ρωτησα , οχι τι ξερεις αλλα τι πιστευεις αυτο ρωτησα και σε αυτο θα ηθελα απαντηση .
Εχει σημασια το τι πιστευει ο καθε ο υποψηφιος και οχι ο ψηφοφορος -που τους πετας το μπαλακι- γιατι ? μα το ειπα στο ποστ που απαντησες αν θελεις πραγματι να πετυχει η εθνικη φροντιζεις για το καλλιτερο .Μην μου μπλεξετε τωρα δικαιωματα κλπ φυσικα και οποιος θελει μπορει να βαλει υποψηφιοτητα και φυσικα και οποιον θελει ο καθενας ψηφιζει και οποιον θελει υποστηριζει αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Ειναι θεμα προτεραιοτητων που βαζει ο καθενας.

Ωραία,πιστεύω οτι θα πάρω ολα τα κύπελλα,και θα οδηγήσω την Εθνική 1η στήν κατάταξη,εγω το πιστεύω ακράδαντα,εσυ φίλε Νίκο το πιστεύεις τώρα;
Θέλω να σου πω με αυτό το παράδειγμα οτι δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ,αλλά τι πιστεύουν αυτοί που μας ψηφίζουν.
Κι όπως βλέπεις απαντώ σε ολα τα ερωτήματα,δεν παίζω ούτε με λέξεις ούτε με τίποτα.
Με ενα σκέτο Ναι η με ενα Οχι δεν κάνουμε τίποτα.
Και μην ξεχνάς οτι δεν θα απολογηθώ επειδή έβαλα υποψηφιότητα,γιατί το στύλ που ρωτάς είναι λίγο "ανακριτή" εναντίον "απολογούμενου"

Advertisement