1. τον ανταρτη πιστευεις οτι εισαι καλλιτερος απο τους αλλους ,οτι με σενα η εθνικη θα παει μπροστα οτι εισαι αυτο το κατι που θα την παει ψηλοτερα?
Είχα πεί χθές οτι δεν θα γράψω άλλο μύνημα για να διευκολύνω τη διαδικασία αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω στο φίλο που μας θέτει αυτό το πολύ όμορφο ερώτημα αναγκαζοντάς με να αθετήσω αυτό που είπα.
Θα απαντήσω λοιπόν ευθέως,μόνο που φίλε μου δεν μπορώ να το κάνω μονολεκτικά,νομίζω οτι έχω το δικαίωμα να το αναπτύξω λίγο για να μπορούν να καταλάβουν ολοι τη φιλοσοφία μου,αν έχεις την καλοσύνη επετρεψέ μου λοιπόν να πω:
1. τον ανταρτη πιστευεις οτι εισαι καλλιτερος απο τους αλλους
Σημασία δεν έχει καταρχήν τι πιστεύω εγώ,αλλά οι ψηφοφόροι συν-παίκτες μας που καλούνται να κάνουν την επιλογή τους και που μας έστειλαν στο Β' γύρο της διαδικασίας για κάποιους λόγους,αυτούς θα ήταν πιο συνετό να ρωτήσεις στο τι τούς έκανε να με ψηφίσουν και να με φέρουν ως εδώ...
παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία και καλώ όσους με ψήφισαν αν θέλουν να αιτιολογήσουν την πράξη τους για να το μάθεις εσύ,εγώ,και όλοι μας. γιατί δεν θα έκρινα ποτέ τον ευατό μου εγω να σου πω αν είμαι καλύτερος η οχι απο κάποιον άλλο,οι εκλογές αυτό το νόημα έχουν,ψηφίζει ο "λαός" ας τον αφήσουμε λοιπόν να εκφραστεί ελεύθερα για ποιόν νομίζει εκείνος καταλληλότερο,δεν νομίζεις;
οτι με σενα η εθνικη θα παει μπροστα οτι εισαι αυτο το κατι που θα την παει ψηλοτερα?[
Aγαπητέ μου φίλε Νίκο δεν ξέρω αν θα πάει μπροστά η Εθνική με μένα,ούτε αν θα πάει ψηλότερα,αν το ήξερα δεν θα ήμουν εδω τώρα αλλά κάπου να λέω το φλυτζάνι και να ρίχνω την τράπουλα ταρώ.
Αυτό που ξέρω με σιγουριά και σας διαβεβαιώ όλους γι αυτό,είναι οτι εχω όρεξη να δουλέψω για το καλό της Εθνικής μας,και να προσπαθήσω να την φτάσω οσο πιο ψηλά γίνεται,απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα και για καμία καλή πορεία.
Καθαρές κουβέντες για να είμαι εντάξει πάνω απ'ολα με τον εαυτό μου και μετά σε όλους όσους με πίστεψαν,με στήριξαν, και με ψήφισαν.
Ίσες ευκαιρίες έχουμε όλοι,ας τις διεκδικήσουμε λοιπόν κι ας μας κρίνουν αυτοί που πρέπει.