Αγαπητέ Χάρη θα προσπαθήσω να σε καθησυχάσω με πράξεις στην επικείμενη αγωνιστική, δεν θα διαφοροποιηθεί κάτι στο τέλος, επιτηδές το κάνω για να υπάρχει αγωνία! :-p Αν και οι Κυνηγοί έχουν καλή ομάδα, εγώ πιστεύω στην νίκη, είναι πλέον οι μόνοι μεγάλοι πελάτες που δεν μου έχουν κάνει γκέλα! :-)))
Κατα τ'άλλα Αιζ και Αστερίες υπο Κ.Σ. θα τα καταφέρουν άνετα εντός (20+ διαφορά πόντων βλέπω εγώ), θα διαφωνήσω ως προς το ντέρμπι των ουραγών, πιστεύω ότι οριακά οι Σέρρες το έχουν, αν και το συστημα του αντιπάλου ταιριάζει για την αντιμετώπιση των Σερρών...
Με τους απέναντι δεν ασχολούμαστε Χάρη?Οι Δαδι τον έχουν τον Λεναρνιακό, πιστεύω ότι τα Λιοντάρια παρόλο που το έχουν παρατήσει το άθλημα θα νικήσουν την αδύναμη Δόξα, χαλαρά ο Άρης το bot, ενώ ο ενισχυμένος Στόουν θα νικήσει έστω και δύσκολα τον Ηρακλή!
Η Εθνική σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο απογοητευτική, και άντε στο ποδόσφαιρο δεν περιμένουμε να δούμε θέαμα, αλλά στο μπασκετάκι καταντά εκνευριστικό...Δεν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, ελπίζω μόνο να επαληθευτεί αυτό που λέγεται ότι...θολώνουμε τα νερά ως τώρα και να έχει ενδιαφέρον το μάτς με Ισπανία, α να δούμε...
PS: 2 και σήμερα για να σπάσουμε το ρεκόρ μυνημάτων της "ΣΕΖΟΝ 12"! :-)