evo da se i ja javim nakon nekog vremena.nisam se javljao još od prve utakmice playoffa koju sam glatko izgubio.
nisam toliko utučen zbog poraza jer mi je to dalo priliku da se koncentriram na trening koji je u zadnja 2 tjedna jako dobar.sveukupno 9 zelenih na 5 igrača i od toga 2 na Šeši za kojeg sam mislio da je dosegao plafon još davnih dana.tako da mi je to dalo utjehu za ispadanje u playoffu.
iskreno sam jako iznenađen finalom i pomalo razočaran.nadao sam se i vjerovao da će sesvete doći do finala,a s naša strane sam mislio da će ipak cibona doći do finala.
ne znam šta je sesvetama trebala ona laganica protiv bakrenih kad je za razliku od svih u našoj konferenciji igrao u prvoj tekmi laganicu.da je tada igrao normal,vjerujem da bi sada vodio 1-0 u seriji protiv svjetlosti i da bi to sutra ili u nedjelju riješio u svoju korist.ovako imamo još jače sesvete u idućoj sezoni koje su se pojačale za playoff,a nisu prošle.
sa naše strane nam ostaju jaka cibona,jake prikaze i ja.i ako prođe svjetlost ,mza koju ne mislim da je najjača u ligi(a vrlo vjerojatno će proći),postoji mogućnost da nam dođe još jedan jaki drugoligaš,možda i jači od svjetlosti, i ne daj bože,neki jaki četveroligaš umjesto polače.
čestitke finalistima i sretno svjetlosti ili bakrenima u 2. ligi.
a nas gubitnike čeka još jedna teška sezona ,pogotovo nas iz NE PLAVE konferencije.sesvete bi trebale proći u finale,a kod nas bi to opet trebalo biti neizvjesno kao i do sada.nadam se da će se iduće sezone bitka za prvo mjesto voditi samo između nas trojice.
sretno svim sudionicima lige u idućoj sezoni i na draftu. :)