BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım / NT

A Milli Takım / NT

Set priority
Show messages by
This Post:
00
316276.156 in reply to 316276.155
Date: 7/4/2023 11:05:20 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
255255
Mesaj için teşekkürler,

Bana göre ilginç bir tercih ama saygı duyuyorum, dediğim gibi bizim yapımızla da alakalı biraz. Şu an değiştirmeme kararınıza da aynı şekilde saygılıyım. Umarım desteğini alabilecek bir takım oluruz gelecek sezon.

Bugün Finlandiya maçı kazandığı için bizim maçın sonucunun bir önemi kalmadı, ama eğer hasbelkader kaybetselerdi çok ciddi bir averaj farkımız vardı bildiğin üzere. (Daha önce belirtiğim gibi 73 fark vardı) Bu nedenle mgh yapmayıp garanti bir taktikle maçı kazanmak yerine averaj yakalayabilecek riskler aldım, tutmadı sorumluluğu da aldım zaten. Önemi olsaydı gerçekten çok üzülürdüm, maçı bu arada her türlü kazanmamız gerekiyordu ilginç bir karşılaşma oldu, dediğim gibi neyse ki bu maça ihtiyacımız olmadı o yüzden bir nebze de olsa gönlüm rahatladı.

Gelelim uzun şut ve hücum soruna,
Fin maçında hücumdan çok savunmaya çıktık, pota altı oyuncularından zaten sayı yiyen bir takım değiller, pas özelliğimizde düşük olduğundan (uzunlar hariç) tempo düşürmek amaçlı o taktikle çıktık, daha detaylı açıklamıştım zaten. UF den özellikleri nedeniyle daha çok sayı bekliyorduk zaten maçın kaderini de o belirledi pivot yerine. 5 şut daha sokabilseydi çok farklı bir pozisyondaydık. Yine de tartışmak istersen, yetersiz görürsen diğer iletişim kanallarından tartışmayı çok isterim, kaçırdığım bir nokta varsa buraya ayrıca tekrar yazarım seve seve. Taktik olarak tartışmak her zaman gelişim sağlıyor bana göre. Bir de bu oyunun belli net kuralları olmamasını seviyorum zaten kendi adıma.

Son bölümde belirttiğin durum hocaların kendi tercihi olabiliyor ne yazık ki, ben de senin dediğin yolun doğru olduğunu düşünüyorum.
Kolay yol maç analizi yapıp, taktik verip maçı beklemek, sezon başından beri ben yaklaşık 150 oyunculuk havuza bakıp ne yapabiliriz diye düşünüyorum, sürekli hocalarla temas halinde kalmaya çalışıyorum.
Göreve ileri de devam etsemde/etmesemde talep edilen tüm dosyaları ve bilgileri paylaşacağım zaten kim gelirse gelsin.
Saha avantajının etkisini de bir şans toplarında görseydik keşke, özellikle Gürcistan maçında ribaundlardan dışarı giden top sayımız 5 ya da 6 ydi yanlış hatırlamıyorsam. Kaybedilen tüm maçlarda kırılma anlarını kullanamadık, ne diyeyim teşekkürler GE.
Maçlara çıkmadan önce taktikler konusunda tecrübeli bir kaç hocamız ile konuşuyorum bu arada, gözden kaçırdığım bir şey olabilir doğal olarak. Gürcistan sezon boyunca 5 maçta İB oynayıp bizim maçta iddiası hiç kalmamasına rağmen taktik değiştirip ÇZ çıkmasını da beklemiyordum. Tekrar edeyim sadece maç kazanmaya çıksaydık rahatça 10-15 farkla Gürcistan maçını kazanırdık katılıyorum, risk aldım olmadı mağlubiyetin tabii ki sorumluluğu nolursa olsun bende.

This Post:
00
316276.158 in reply to 316276.155
Date: 7/5/2023 3:12:03 AM
Genç-Basketbolcular
III.11
Overall Posts Rated:
77
Daha başlamadan - oy veren 9 kişiye sevgiler.

Şu konuya 1/9 oranda açıklama yapayım kendi adıma. Bu kişilerden biri benim. Sebebi ise mt koçunun şahsı ile ilgili değil, benim uygulamam. Ana ya da alt yaş milli takım fark etmeksizin seçilen koça başlangıç olarak olumsuz oy kullanıyorum. Sonrasında değiştiriyorum ve değiştirmiyorum.

Çok özür dileyerek böyle saçma bir cevap görmedim . Bir de bunun tersini deneyin hocam belki moral de olur. :)

This Post:
00
316276.159 in reply to 316276.158
Date: 7/5/2023 5:48:42 AM
Overall Posts Rated:
1515
Saçma cevap görmedim yazısına bir yenisini eklemek isterim..

Sayın başkan Captain K tarafından yazılmıştır
*Edit: Bu arada GES'e katılmıyorum. Milli takım koçunun görevi sadece taktik değildir. 22-26 yaş hatta potansiyeli 10 ve üzeri olan oyunculara 18 yaşından beri yol göstericilik yapmak da milli takım koçunun görevidir.

Çok haklısınız başkanım katılıyorum size draft havuzunda 5-5 çıktığı andan itibaren oyuncu MT başkanı sorumluluğundadır, ancak size takdir edersiniz ki farklı anlamda katılmaktayım

This Post:
00
316276.162 in reply to 316276.161
Date: 7/5/2023 8:47:59 AM
Overall Posts Rated:
1515
Draft havuzundan 5-5 çıkmış 18 yaşındaki bir oyuncuyu MT başkanının sorumluluğuna bırakmak mentalitesi ile size başarılar diliyorum sayın başkanım, U21 nereden konuya dahil oldu onu pek anlayamadım açıkcası vardır bir bildiğiniz

This Post:
00
316276.164 in reply to 316276.163
Date: 7/5/2023 9:00:15 AM
Overall Posts Rated:
1515
Peki sayın başkanım engin bilgi ve tecrübelerinizi ülkemiz adına kaç U21/MT oyuncusu yetiştirmek için kullandığınızı öğrenebilir miyim?

Advertisement