Herkese selamlar. Sezona (özellikle Moldova karşısındaki korkunç mağlubiyet) çok kötü başladıktan sonra kazanmamız gereken 3 maçımızı da kazandık. Grupta şansımız oldukça zor. Özellikle Moldova maçını kaybetmenin benim hatam olduğunu söylemeden geçmemem lazım. Kadro ve taktik seçiminde bariz hatalar yapmış olduğumu düşünüyorum ne kadar isteklilik farkı vs olsa da.
Bugünkü maçımızı zor da olsa kazandık. Rakibimiz ÇZ çekmiş ve formları olabilecek en iyi durumdaydı bu sebeple zorlanmayı bekliyordum, daha önce de belirttiğim gibi adından daha güçlü bir ekip ve takımımızın form düşüklüğü de bizi zorladı. Fakat galip gelerek 3. sıraya çıktık.
Önümüzdeki maç namağlup Fransa ile. Ne kadar zorlu bir maç olacağını söylememe gerek yok fakat elimizden geleni deneyeceğiz. Oyuncu sahipleri formlara dikkat edebilirse çok mutlu olurum.
Ayrıca ek bir parantez açarak Eken Mısra'yı sezon başından beri istisnasız 9 formda tutan ve gelişimini ihmal etmeyen bjk1903 hocama teşekkürlerimi iletmek istiyorum bizim için belki de en önemli oyunculardan birisi, akabinde ilgi gösteren tüm coachlara teşekkürler.