χαχα δεν θα ανάψουν τα αίματα μην ανησυχείς (από την πλευρά μου δηλαδή).
Μα καλά πιστεύεις πως είμαι υπέρ του να μην επιβληθεί ποινή στον ''manager'' του NDC?!! Απλά δεν είχα δουλειά να πάρω μέρος στην συζήτηση. Όποιος κάνει τον εξυπνάκια και διαχειρίζεται ομάδες που θέλουν να φύγουν από το παιχνίδι να φάει ένα ωραίο ban να καθίσει στα αυγά του... Και εντάξει απόψεις είναι αυτές βέβαια αλλά αν αρχίσουμε να στήνουμε παιχνίδια να κάνουμε ανταλλαγές και τα λοιπά χάνει την χαρά του το παιχνίδι.Ας το κάνουνε νόμιμο πχ όπως αυτό που πρότεινες στο foroum και μετά ας κάνει ο καθένας 10 ανταλλαγές την ημέρα.Το στήσιμο των αγώνων από την άλλη απ'ότι έχω καταλάβει παράνομο είναι απλώς επειδή δεν μπορείς να το αποδείξεις έχει καταντήσει νόμιμο...
Δεν σου μίλησα για την γενική σου συμπεριφορά στο foroum που και στο κάτω κάτω ποιος είμαι εγώ για να την κρίνω δημόσια αλλά σου μίλησα για το συγκεκριμένο σου μήνυμα που είναι επιθετικό ύφος...Ήταν σαν να λες '' ωραίοι οι koukoubaones , τους λέει ο green τι να κάνουν και έχουν φτάσει έτσι στην 2η θέση''Κάπως υποτιμητικό, δεν νομίζεις?Δηλαδή αυτό το είπες άμεσα ή άφησες υπονοούμενο?
Τώρα όσο για αυτό που είπες και με αφορά...επειδή είμαι άτομο που όπως πολύ καλά ξέρεις προσπαθεί να εξαπατήσει τους άλλους, βασικά με όποιον τρόπο βρω, αυτό σκέφτηκα τότε, αυτό έκανα...θα σου πω τι έγινε μιας και πολλά ακούγονταν τότε. Στο παιχνίδι μπήκα μαζί με άλλους φίλους μου, εγώ λίγο αργότερα βέβαια..Επειδή αρχικά μπαίναμε από τον λογαριασμό του άλλου όταν γίνονταν οι προπονήσεις ή όταν έπαιρνε κάποιος καινούριο παίχτη ένας από την παρέα έφαγε ban...Και απ'ότι μας είχε πει τότε ο gm-makedonian μάλλον από ξένο gm και μας είχε πει να το σταματήσουμε γιατί μπορεί να ξαναγίνει. Και έτσι σκέφτηκα να κάνω πλάκα στα παιδιά πως δήθεν με είχαν κάνει και εμένα ban(ο dodos θα το θυμάται σίγουρα)...E μετά από κάποιον καιρό ,το πολύ 2 βδομάδες, που το είχα κρατήσει χωρίς όμως να κάνω γελοιότητες του στιλ βασική μαν2μαν μπαίνω εντελώς κατά τύχη στο φόρουμ που δεν ασχολιόμουν ιδιαίτερα τότε και βλέπω να έχει γίνει ολόκληρο θέμα. Που τέλος πάντων και εντελώς ηλίθιος να είναι ο άλλος μπαίνω κάθε μέρα άπειρες ώρες στο pc ''χειρίζεται από εικονικό παίχτη-Συνδεδεμένος'' αυτό θα έβλεπε...
Εγώ εξήγησα από την πλευρά μου από κει και πέρα όπως έχω φανατικούς θαυμαστές έχω και φανατικούς εχθρούς...σιιιιιγα!!!