Καλησπέρα και από μένα,
Καταρχήν όσον αφορά τα πεπραγμένα της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχατε τόσο σίγουρο οτι ο Δάδι δεν θα χτυπήσει το παιχνίδι...Ένα πουλάκι μου...σφύριξε ότι έχει δύσκολο αγώνα κυπέλλου και τελευταία στιγμή αποφάσισα να τον αντιμετωπίσω ανάλογα, οπότε τέλος καλό όλα καλά! Κατα τ'αλλα οι εποχές που οι μπλε τσακίζαμε τους κόκκινους φαίνεται να έχουν περάσει ανεπιστρεπτι, 6 στα 8 οι απέναντι, με μίνι-έκπληξη την ήττα των Κυνηγών (ξέχασαν τις μαγκούρες στον περιστερώνα φαίνεται!) και τον Αίζ να χάνει για τους λόγους που ανέφερε, αν και όχι τόσο αναμενόμενο κατ'εμε...
Για τα συστήματα δεν έχω να προσθέσω κάτι σημαντικό, το πρίνσετον να πω την αλήθεια μου φαίνεται δύσκολο και σπάνια το χρησιμοποιώ, στα εσωτερικά συστήματα σημαντικότατη η πάσα των κοντών, στα εξωτερικά λιγότερο αλλά σημαντική πάλι η πάσα των ψηλων...Τις ζώνες τις θεωρώ επικίνδυνες και μόνο αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των αντιπάλων πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται, το πρεσάρισμα απαιτεί καλή αντοχή και είναι μια καλή τακτική για να χάνεις έναν αγώνα στο τέλος! Χρησιμοποιήσατε καμμιά από τις νέες τακτικές στα φιλικά να μας πείτε εμπειρίες? (πχ Εξωτερική απομόνωση)
Καλή συνέχεια σε όσους είναι ακόμα στο κύπελλο, η Ρεθυμνάρα αυτοκτόνησε χθες στο ματσάκι της Α2
http://www.goodnet.gr/index.php?id=8,42941,0,0,1,0, δεν πειράζει όμως,είμαστε στην αρχή ακόμα και η ομάδα με τον Κουφό στο τιμόνι την έχει την πρώτη τριάδα! :-)