Forma dufam, ze uz vies na co vo vseobecnosti je, tak to ti nebudem vysvetlovat. Neviem, ci si myslis, ze teraz posleme hracov ako Drunek, Bombara, Capela, Turcan, Szamosi na dochodok, pretoze su "stari" a ideme ich nasilu nahradzat mladymi, ktori za nimi kvalitativne zaostavaju a ani v buducej sezone to nemaju sancu dobehnut. Uvedom si, ze az na par vynimiek sa vrcholove obdobie hracov posuva viac doprava na pomyselnej vekovej osi a tym padom sa hraci do NT dostavaju neskor, ale z nej aj neskor odchadzaju ako to bolo pred par sezonami. To druhe u nas plati duplom, kedze nemame az taky siroky kader. Takze nevidim zmysel v tom, aby sme hrali teraz s 12kou mladikov, z ktorych minimalne polovica nema este sancu buducu sezonu v NT hrat a robili to len preto, aby sme spravili majitelom radost. Preto davam sancu tym zo sirsieho kadra, ktori maju realnu sancu pomoct buducu sezonu NT a maju aj dobru formu. Aby sme si potom nemuseli hovorit po zapase: "tak nezahral zle, ale keby mal formu...".
Na margo Tydlacku. Pocital som s nim uz minulu sezonu, ale kedze po prvom treningu nemal dobru formu a ani vtedy, kedy by sme ho potrebovali, tak sa do NT nedostal a hral tebou tak nenavideny Drunek. Este by som rad vedel, ze na zaklade coho ho porovnavas s Tydlackom? Co ked aj on ma OD1?
Pravdepodobne sa tato sprava nestretne s pochopenim ako vacsina a stale si budes tvrdit svoje, ale neboj sa, z toho raz dufam vyrasties. Tak sa nad tym skus zamysliet, precitaj si to viackrat, ked som si uz dal tu namahu a reagoval na tvoj prispevok aj napriek tomu, ze vacsinou volim inu taktiku. Vdaka.