BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208962.156 in reply to 208962.153
Date: 2/10/2012 5:56:54 AM
Baracskai Betyárok
II.1
Overall Posts Rated:
154154
Teljesen érthető, szerintem ezt a témát kár tovább boncolgatni, már a legértetlenebb olvasók is megértették - ha akarták, ha nem :)

This Post:
00
208962.157 in reply to 208962.143
Date: 2/10/2012 6:01:03 AM
Overall Posts Rated:
6262
Ki beszélt centerről? Te sem csak centerről beszéltél, hanem centerről és erőcsatárról:

Erőcsatár:
1. 2 pontos, Belső védekezés
2. Lepattanózás, Blokkolás
3. Tempódobás, Passzolás, Labdavezetés, Technika
4. Külső védekezés

El mondom a kedvedért még egyszer. TECH, PA, LB a másodlagos skillek, tempó az harmadlagos( a leptattanó is elsődlegesnek vehető, blokkról már megírtam a véleményemet). Erőcsatárnál is. Szövkapént illene már tudni.ameddig a másodlagosak nincsenek készen, minek harmadlagosat edzetni??

A felsorolt játékosok egyike sem center. Te kértél konkrétumokat, konkrét játékosokat, és én mondtam.

Felsoroltál 4 nevet, akik össze-vissza vannak edzve. KV-tempó meg stb. Ez nem elindult program.

Nem beszéltem kofa helyett., az ő esetét megemlítettem mint példát.

Az eredménye már ismert.

Kofa helyzetére utaltam ezzelm melyet ő a fóumban tisztán és éthetően leirt. És ezt azét emlitettem meg, met az edzés pogramom sajátossága az, hogy el lehet keülni a nála kialakult helyzetet. Gondolom hogy a tehetséges centert, akit megvett(vagyis remélem) nem a szerint az edzésmódszer szerint fogja csinálni, mint amelyet Te adtál neki ezidáig, mert akkor megismétli magát a helyzet.

Egyébként lenne egy észrevételem, ha már azt állítod, hogy mások nevében beszélek stb.

Felettébb érdekesnek tartom azt, hogy amint előálltam az ötlettel, hirtelen már lett egy 5 szezon óta működő center ecs-pogrramod, állítottad is azt, hogy ez nem újdonság. Fórumra se ide, sem a kintire nem írtál egyetlen hasonló dolgot sem. Miért?
Amikor Norbi rátért arra, hogy tulajdonképpen nem mutatsz példát( szövkapként nem nevelsz és nem is veszel edzeni egy magyart sem), 22:0-al kiesel a ligából, a nélkül hogy magyart nem edzel, akkor meg már tervbe van véve.
Pénzhiány? Én annak idején mikor kiestem az első ligából,3 millást spóroltam, Mellesleg minek vennél fiatalt? Draftra sem költöttél egy centet sem. Nem gyanúsítalak, csupán ez a dolog nálam nem áll össze.

Nem szeretném hogy újra kivégy egy rész a hsz-emből, és félre értelmezd másoknak, mint az előbb.

A lényeg az, hogy most olyan dolgokat is állítasz, melyeket a programodban meg sem említettél, pedig nem jelentéktelenek.
Ha ezzel a választókat szeretnéd megtéveszteni, akkor én tisztességtelen dolognak tatom(nem etikátlannak), ha nem, akkor pedig tanácsolni szeretném hogy máskor ne felejtsd ki őket!!!.

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 2/10/2012 6:06:53 AM

This Post:
11
208962.158 in reply to 208962.157
Date: 2/10/2012 6:08:34 AM
Overall Posts Rated:
188188
Bla-bla-bla-bla. Már annyira rágjátok a csontot. Egyikőtök ezt a másik azt mondja. Nem is baj, de érzésem szerint már nagyon elbeszéltek egymás mellett. Ne általánosságokban, hanem vegyetek egy konkrét játékost. Adatbázisban vannak régebbi játékosok is akik már kifutottak.
ui: nem csak neked címzem pörköltszáj, csak Te voltál az utolsó hozzászóló

This Post:
00
208962.159 in reply to 208962.158
Date: 2/10/2012 6:13:22 AM
Overall Posts Rated:
6262
Értem.

Ez volt az utolsó Hsz-em kay-hoz, wolw-hoz és gila-hoz a vitafőrumbam. Tisztázni akartam a kialakult helyzetet, gondolom amit szerettek volna, már úgy is megkérdeztek.

Ha még van valami, akkor várom tőlük a PM-et.

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 2/10/2012 6:13:56 AM

This Post:
00
208962.160 in reply to 208962.142
Date: 2/10/2012 6:20:50 AM
Overall Posts Rated:
6262
200 centi körüliekből én sem csinálnék centeret:) 206 centi a legalsóbb szint szerintem.

This Post:
00
208962.161 in reply to 208962.157
Date: 2/10/2012 6:33:56 AM
Overall Posts Rated:
173173
Kofa helyzetére utaltam ezzelm melyet ő a fóumban tisztán és éthetően leirt. És ezt azét emlitettem meg, met az edzés pogramom sajátossága az, hogy el lehet keülni a nála kialakult helyzetet. Gondolom hogy a tehetséges centert, akit megvett(vagyis emélem) nem a szerint az edzésmódszer szerint fogja csinálni, mint amelyet Te adtál neki ezidáig, mert akkor megismétli magát a helyzet.

Könyörgöm, próbáld már meg megérteni, unom, hogy állandóan el kell ismételnem. Nem én adtam meg Ferling és Vona edzéstervét, kezdettől fogva U21-re edzették őket alaspkilles játékosnak. Emellett örömömre szolgál, hogy kiegjeik is vannak, 22 éves kortól pedig még többet edzettünk nekik, mert sokkal jobban nőtt volna fizetésük alapskill edzéstől.

Amikor Norbi rátért arra, hogy tulajdonképpen nem mutatsz példát( szövkapként nem nevelsz és nem is veszel edzeni egy magyart sem), 22:0-al kiesel a ligából, a nélkül hogy magyart nem edzel, akkor meg már tervbe van véve.
Pénzhiány? Én annak idején mikor kiestem az első ligából,3 millást spóroltam, Mellesleg minek vennél fiatalt? Draftra sem költöttél egy centet sem. Nem gyanúsítalak, csupán ez a dolog nálam nem áll össze.

Se a magas emberek neveléséhez, sem pedig a mások nevében beszéléshez nem tartozik a téma. Megadtam a választ a kérdésre. Azt meg nem értem, hogy miért csak a saját draftoltakat lehetne nevelni, költözz be egy kicsit az U21 átigazolási fórumba, ott megláthatod, hogy hány játékost nevelnek fel az eredeti tulajdonosok, és hány kerül átadóra.

Nem szeretném hogy újra kivégy egy rész a hsz-emből, és félre értelmezd másoknak, mint az előbb.

Pontosan melyiket értelmeztem félre?

A lényeg az, hogy most olyan dolgokat is állítasz, melyeket a programodban meg sem említettél, pedig nem jelentéktelenek.
Ha ezzel a választókat szeretnéd megtéveszteni, akkor én tisztességtelen dolognak tatom(nem etikátlannak), ha nem, akkor pedig tanácsolni szeretném hogy máskor ne felejtsd ki őket!!!.

Szeretném pontosan kérni, hogy melyik az a hozzászólás, amelyekkel választókat vezetek félre.

Viszont néhány dolog, ami miatt komolyan aggódom, mert ki fogod nevettetni magad:

Fórumra se ide, sem a kintire nem írtál egyetlen hasonló dolgot sem. Miért?

Pontosan 2011. május 1. óta vannak kint az NT irányelvek a külső fórumon, játékostípusokra bontva. Ezt csak az nem tudja, aki még nem járt ott, és mivel óvnám őket a félrevezetéstől, ezért kérlek, hogy ezt most vondd vissza.

Erőcsatár:
1. 2 pontos, Belső védekezés
2. Lepattanózás, Blokkolás
3. Tempódobás, Passzolás, Labdavezetés, Technika
4. Külső védekezés

El mondom a kedvedért még egyszer. TECH, PA, LB a másodlagos skillek, tempó az harmadlagos( a leptattanó is elsődlegesnek vehető, blokkról már megírtam a véleményemet). Erőcsatárnál is. Szövkapént illene már tudni.ameddig a másodlagosak nincsenek készen, minek harmadlagosat edzetni??

Te melyik játékot játszod? Négy főskillje van egy magas játékosnak, 2 pontos, belső védekezés, lepattanózás, blokkolás. A többi a kiegészítő skill. Te komolyan azt hiszed rólam, hogy én másodlagos skillnek tartom egy erőcsatárnál a lepattanózást???

From: Chosen
This Post:
00
208962.162 in reply to 208962.159
Date: 2/10/2012 6:35:31 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Megkérnék mindenkit (leginkább pörköltszájnak szól), hogy ne írjatok összefüggő szövegrészeket félkövérrel, mert nem az a funkciója, hanem valaminek a kiemelése a szövegből. Ha így használjátok az egyrészt zavaró, másrészt elveszti a kiemelő funkcióját...
Az idézésre is van egy tök jó kis eszköz, ami egyértelművé teszi, ha idéztek valahonnan: "Q"-val jelölve az eszköztárban.

Nem kell dőlttel szedni, mert szintén zavaró, ez sokkal egyértelműbb, és automatikusan dőlt lesz tőle a szöveg.

Ez mondjuk másoknak is szól, akik nem így használják. Privátban szívesen tartok bárkinek fórumhasználati tanfolyamot, illetve ajánlom ezt a bejegyzést olvasgatásra (11851.12), amelyben Gila összeszedte a tudnivalókat.

Last edited by Chosen at 2/10/2012 6:37:32 AM

This Post:
00
208962.163 in reply to 208962.159
Date: 2/10/2012 6:48:58 AM
Overall Posts Rated:
173173
Rendben, befejezem én is vitát, de akkor veled és nem mással, méghozzá ezzel:

Értem.

Ez volt az utolsó Hsz-em kay-hoz, wolw-hoz és gila-hoz a vitafőrumbam. Tisztázni akartam a kialakult helyzetet, gondolom amit szerettek volna, már úgy is megkérdeztek.

Ha még van valami, akkor várom tőlük a PM-et.

Ez egy nyílt vita. Szó sincs arról, hogy privátban üzengetnénk egymásnak választási kampány témában, én ettől teljesen elzárkózom.

A vita így tényleg értelmetlen, egyetlen olyan dologra sem reagálsz, amit felvetettem, arra pedig nagyon kíváncsi lettem volna, hogy mivel vezetem félre a választókat.

Minden további kérdésre nyitott vagyok, bárki kérdezhet nyugodtan.

Last edited by kaygee at 2/10/2012 7:53:22 AM

From: JoeBlack

This Post:
00
208962.164 in reply to 208962.163
Date: 2/10/2012 7:03:18 AM
Overall Posts Rated:
411411
200 centi körüliekből én sem csinálnék centeret:) 206 centi a legalsóbb szint szerintem.

Ismételten látszik, hogy egy sorát sem olvasod el annak, amit írok, ki beszélt centerről?

Szóról szóra ez volt, amit írtam:

Kaygee ez a rész nekem szólt, mert én írtam, hogy 201 cm-vel én nem fogom engedni azt, hogy valaki benti embert eddzen! ő csak egyetértett ebben velem ha jól értem a dolgokat.

Norbiiiiiii gyere olvass! Na ezért kell Leventéből BD-t csinálni.

From: kaygee

This Post:
00
208962.165 in reply to 208962.164
Date: 2/10/2012 7:52:10 AM
Overall Posts Rated:
173173
Törlöm azt a részt.

Message deleted
Advertisement