Helyzetelemzés korosztályonként:
21 évesek
PG Gráf alig, Fenyőházi edződik
SG Ladó edződik (nem adja el a tulaj, a kedvence lett:( )
Kinde edződhetne jobban is
Fehér edzik, de lassan fejlődik
SF Dugalits edződik, de lassan (prémiumot neki a labdalopásért:D)
PF Juhász edződik, nemsokára kapja a kemény lepattanóedzéseket is
C Kóczián edzik, de mindig rossz a formája
Májer edzik
Györk edzik
20 évesek
PG Fejér, Harris, Raksányi mind edzésben vannak, utóbbinak mindig rossz a formája
SG Röst, Kenéz edződnek, Kenéz produkálta idén a legnagyobb fejlődést, viszont nem leszünk még így sem túl erősek ezen a poszton.
SF Nincs!!!
PF Nincs!!!
C Károlyt és Regőczit sajnálatos módon nem edzik, pedig nagyon kár értük
Ők alkotják a mostani keretet, van olyan tulajdonos, pl. a Gráfé, aki még egyszer sem méltóztatott válaszolni a nem is tudom, hány levelemre.
Amint látjátok a 20-asok gyengébbek, mint a 21-esek,de sajnos a 19 évesek a legcsirkébbek. A 19 éves korosztályról majd Charlesbrown számol be.
Viszont a 18-asok...
Belőlük nagy korosztály válhat, csak az a baj, hogy nekik 21 évesen VB-n kellene játszani, de a 19 éves korosztály nem fogja tudni nekik kiharcolni a részvételt.
Sajnos a 18 évesek tulajai sem válaszolnak mind, nem tudom az összes fejlődését, összefoglalva az ismert dolgokat:
18 évesek
PG Nagyon ígéretes a poszt, mivel 7 játékos is odaérhet
SG sokan nem írtak még vissza charlesbrown-nak, akiket tudunk, fejlődtek
SF szvsz nekünk lesznek a legjobbjaink ezen a poszton 21 éves korukra, univerzálisak is lesznek köztük (very multiskill)
PF ebből gyengén állunk, de majd megpróbálunk idővel változtatni rajta
C van bőven, ezzel a poszttal semmi gond nem lesz
18 évesek tulajdonosai: küldjétek rendszeresen az edzésjelentéseket charlesbrownnak és nekem, hogy lássuk mi történik, illetve esetleg segíteni is tudjunk. Ha pedig el akarjátok adni őket, akkor szóljatok valamelyikünknek, vagy írjátok be a fórumba. A körleveleinkre pedig mindig válaszoljatok, légyszíves.
SF, SG tulajok charlesbrownnak,
C, PF, PG tulajok nekem írjanak a fejlődésről.
Akár minden héten. Nem fogunk megharagudni érte:)
HUNGARY!