BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159200.157 in reply to 159200.156
Date: 11/2/2010 4:35:22 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ελατε για προγνωστηκα....

KAL -HER... Μιας και παιζω εντος εδρας και εχοντας ανεβασμενο ηθικο απο την προηγουμενη νικη ,δεν βλεπω αλλο αποτελεσμα περα απο την νικη μου!! +10-15 ποντους

SER - ZA( ...Καθαρος ασσος και εδω επικρατηση του γηπεδουχου! +20 !

KAE - LEN...Επικρατηση του Λενι.Την χρειαζετε αυτη τη νικη για να μην εχει προβληματα στο μελλον!

AIA - KLE...Δεν εχει περιθορια για αλλη ηττα..θεωρω οτι με καλο στυσημο της ομαδας θα το καθαρισει!!

AGO - DAD ..και φτασαμε στα δυσκολα...πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα του Δαδι για τον αν θελει να χτυπησει το ματς, αν και δεν νομιζω να το κανει οποτε πονταρω ΑΓΟΡ.

AIZ -FC.... Λογικα ο Χαρης θα βρει ενα πολυ δυσκολο αντιπαλο..αλλα θα το παρει εστο και με μικρη διαφορα...( αποφασισα καθαρα οπαδικα)

KIN - KOR ... Εδω μπορει να γινει και η εκπληξη, θα παιχτη αναλογα με της διαθεσεις και το δυνατα- κανονικα!Πονταρο κοκκινο!

AST - Aris....πολυ δυσκολο απογευμα για τον φιλο μας τον Αρη..απο οτι φενετε ειναι μια ομαδα που σιγουρα θα παλαιψει για την παραμονη του!Βλεπω μπλε!!

This Post:
00
159200.158 in reply to 159200.157
Date: 11/2/2010 5:16:32 AM
Overall Posts Rated:
1717
Για να δωσω και εγω προγνωστικα..

ΚΑL-HER:Ευκολη νικη για τον Ηρακλη με +18 ποντους διαφορα..

SER-ZA:Ευκολη νικη και εδω για τους γηπεδουχους..

KAE-LEN:Μια απο τα ιδια και εδω..

ΑΙΑ-KLE:Φαβορι οι γηπεδουχοι εδω αλλα ισως κοντραριστουν λιγο..

AGO-DAD:Επειδη δεν προκειται να το χτυπησει το παιχνιδι ο νταντι ευκολο διπλο για Αγορ..

ΑIZ-FC:Δεν θα ειναι καθολου ευκολο παιχνιδι για τον Χαρη γιατι ειναι πολυ καλη ομαδα η fightclub..παρ'ολα αυτα νομιζω το διπλο ειναι πιο πιθανο..

KIN-KOR:Εχουν το προβαδισμα εδω οι Κυνηγοι..διπλο με 10-15 ποντους διαφορα..

AST-ARIS:Ειναι σε καλη κατασταση η ομαδα μου και ελπιζουμε στο διπλο..

This Post:
00
159200.159 in reply to 159200.158
Date: 11/2/2010 9:06:37 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ασχετα απο τσ προγνωστικα στα οποια λιγο πολυ συμφωνουμε και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει στο δικο μου ματσακι μονο,να θεσω ενα ερωτηματα?Πιστευετε οτι για καθε συστημα υπαρχουν νευραλγικες θεσεις που να παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο τις αλλες και αν ναι ποιες ειναι αυτες?Σε καθε συστημα....

This Post:
00
159200.160 in reply to 159200.159
Date: 11/2/2010 5:22:55 PM
Overall Posts Rated:
2525
Τελικα ο μονος που με εστηλε στον κουβα ηταν ο Χαρης....ααα ρε φιλε!!
Σχετικα με την ερωτηση σου...σιγουρα υπαρχη συτο που λες...Θα πω για επιθετικα !!
Τρεξε σουταρε, πεφτει μαγαλο βαρος της επιθεσης στο sg ..
Σπρωξιμο μπαλλας-----> sf
κινηση ----> εδω θεωρω οτι παιζει ολοι η ομαδα και εχει να κανει πολυ και με την αμυνα!!
Κοιτα μεσα----> c
Λοου ποστ---> περιφερια.
Πρινσεστον----> η επιτυχια του συστηματος στυριζετε σε μεγαλο βαθμο απο το pf..καλη πασα, καλο εσωτερικο σουτ, μπασιμο...κ.α.

Αυτα ειναι κατα την ταπινη μου γνωμη τα κλειδια...μπορει να κανω και λαθος!!

ΑΑΑΑΑ και που ειστε Μπλε σημερα σας πατισαμε...2-6 ηταν το σκορ σημερα!!

This Post:
00
159200.161 in reply to 159200.160
Date: 11/2/2010 7:03:59 PM
Overall Posts Rated:
7676
Μην στεναχωριεστε...Η ομαδα ειναι ακομη σε πειραματικο σταδιο και αυτα που θελουμε να δουμε τα βλεπουμε...ειχαμε αντιπαλη εδρα και προσπαθεια,δεν πηγαμε ασχημα,καλη ομαδα ο φαιτ κλαμπ και σε ελαφρα καλυτερη αγωνιστικη κατασταση για τα δεδομενα της αρα...Κατα τα αλλα ο κορμορανος εκανε μια σχετικη εκπληξη που δεν περιμενα ειναι η αληθεια αλλα δεν ανησυχω καθολου,εμενα με βολευει,κραταω την διαφορα του ενος παιχνιδιου και εχω και στην εδρα μου το επομενο ματσακι με κυνηγους...Οσον αφορα το προγραμμα ο μαραθωνιος με τα 3 συνεχομενα παιχνιδια εκτος εδρας εφτασε επιτελους στο τελος του,αρχιζουν τα καλα τωρα...


Για τα συστηματα λοιπον ας πω και γω τη γνωμη μου σε καποια...Καταρχην θα συμφωνησω στο πρινσετον,ΠΦ κυριως και Σ με πασα και τριποντο κανουν την διαφορα.Ωστοσο σαν λατρης των εσωτερικων τακτικων θα διαφωνησω στα εσωτερικα και θα πω οτι πεον ειμαι αρκετα πεπεισμενος οτι η πιο σημαντικη θεση για το κοιτα μεσα ειναι ο ΣΦ ενω το λοου ποστ αφορα περισσοτερο τους ψηουε της ομαδας.Στο τρεξε νομιζω ΠΓ και ΣΓ ενω στο σπρωξιμο μια ροπη προς ΣΦ και ΠΦ...Αυτες ειναι οι δικες μου αποψεις,ωστοσο ρωταω γιατι δεν ειναι σιγουρες...Για πειτε...

This Post:
11
159200.162 in reply to 159200.161
Date: 11/3/2010 11:56:15 AM
Overall Posts Rated:
7676
Και δεν χτυπαει το τηλεφωωωνοοοο....Ησυχια στο φορουμ...Ακομη μια μερα σιωπηλοι θα μεινουν οι θαμωνες του ομιλου ΙΙΙ καθως φαινεται οτι η οικονομικη κριση χτυπησε και τα λογια τους.Αφωσιομενοι στα τεκτενομενα του πρωταθληματος,ολοι περιμενουν να πετυχουν το κατι παραπανω φετος και ετσι δεν σπαταλανε ενεργεια σε τριγυρω πραξεις...Πληροφοριες αναφερουν οτι ο Στεφανος βρισκεται ηδη σε συζητησεις για χορηγο στην ΙΙ κατηγορια ενω ο ΑΓΟΡ ως συνηθως ετοιμαζεται να κανει το γνωστο του κολπο με τον αναστασακη καθως τον βλεπει να ανεβαινει πολυ,και εκπαιδευει για αυτον μια νεα Νικη Καρτσωνα..Απο την αλλη οι ζαπατιστας ετοιμαζουν μια επαναστατικη κινηση που θα ταραξει τα ελληνικα νερα,ενω οι ανεβασμενοι φαιτκλαμπ προσπαθουν να συνηθισουν τον καινουργιο τους εαυτο καθως απο Τζακ γινανε Ταιλερ...Ο καπαμαρου ειναι σε ειδικη αποστολη σαμουραι οπου ανεπιβεβαιωτες παντα πληροφοριες αναφερουν οτι εχουν παρει μαζι τους ενα κοντεινερ μακαρονια(το μονο φαι που τρωνε οι αριανοι του ομιλου μας...).Ο κορμορανος προσπαθει να βγαλει μια προστατευτικη φορμουλα ετσι ωστε να μην τον κυνηγησω(αλλωστε αυτο ηταν το κολπο με τους κυνηγους και κερδισανε),ενω οι κλαιν μαιν παρολες τις προσπαθειες μας δεν καταφεραμε να βρουμε με τι αχχολουνται αυτον τον καιρο.Τελος η προσφιλης μας γρια παλευει να γλυκαθει με καμια τουρτα ενω εθεαθη να χορευει μαζι με αλλους ομοιδεατες σε μεγαλη πλατεια της πολης τον χορο του γκολ καθως δεν βλεπει να μπαινουν ουτε με αιτηση...Εγω παλι βαριεμαι και γραφω οτι μου κατεβει στο φορουμ...Λετε να ειμαι αργοσχολος?

This Post:
00
159200.163 in reply to 159200.162
Date: 11/3/2010 12:47:40 PM
Overall Posts Rated:
1717
Για να απαντησω στο Χαρη για τις τακτικες,απο αυτα που εχω διαβασει στα φορουμς αλλα και απο προσωπικη εμπειρια εχουμε:

Τρεξε σουταρε:(Το αγαπημενο μου συστημα),Μεγαλο βαρος στο PG,SG,καλο μπασιμο,εμβελεια σε ολες τις θεσεις οσο ειναι δυνατον..(σουτ με αλμα δεν αναφερω,εννοειται.)

Κινηση:Σε σχεση με το τρεξε μικροτερη σημασια στην εμβελεια,μεγαλυτερο βαρος στο χειρισμο και στην πασα κυριως απο PG,SG,SF αλλα και PF θα ηταν καλα..επισης εχουμε μεγαλυτερη συμμετοχη του SF,PF σε σχεση με το τρεξε..

Πρινσεστον:Το πιο δυσκολο συστημα για να στηθει σωστα αλλα αν συμβει αυτο το καλυτερο συστημα για μενα σ'ολο το παιχνιδι..σημαντικοτατη η πασα σε ολες τις θεσεις..σουτ με αλμα και εμβελεια πολυ σημαντικη για τους ψηλους και κυριως για το 4αρι που εχει και το μεγαλυτερο βαρος σε αυτη την τακτικη..θελει ουσιαστικα 5 all around παιχτες..

Κοιτα μεσα:οπωσδηποτε πασα σ'ολες τις θεσεις και φυσικα κυριως στο PG,μεγαλη συμμετοχη στο σκοραρισμα απο το 3αρι,το 4αρι το μεγαλυτερο βαρος σε αυτη την τακτικη..χωρις καλο 3αρι δεν γινεται καλο κοιτα μεσα..

Λοου ποστ:σε σχεση με το κοιτα μεσα εδω εχουμε μικροτερη συμμετοχη απο το 3αρι και το βαρος πεφτει στο 5αρι μας και μετα στο 4αρι..οποτε αν εχουμε καλους ψηλους και οχι καλο 3αρι για εσωτερικη τακτικη τοτε καλυτερο ειναι το λοου ποστ..(προσοχη επειδη ειναι αργης τακτικης που σημαινει οτι γυρναει πολυ η μπαλα μεχρι να βρεθει η πασα μεσα αμα δεν εχουμε καλη πασα ή η περιφερειακη αμυνα του αντιπαλου ειναι πολυ καλη τοτε το λοου μπορει να μην ειναι το καταλληλο αφου θα γινονται πολλα σουτ με ασχημες προυποθεσεις..

για τις ουδετερες τακτικες δεν εχω να πω κατι συγκεκριμενο,απλως οτι προτιμω το σπρωξιμο απ ολα τα αλλα..

οσο για τις αμυντικες τακτικες..

2-3:για μενα η πιο αστεια αμυνα αφου περναει πολλες ασσιστ ο αντιπαλος ακομα και αν παιζει κοιτα μεσα..δεν την συνιστω σε καμια περιπτωση ακομα και αν ο αλλος παιζει εσωτερικη τακτικη..

3-2:για να χρησιμοποιησουμε 3-2 χρειαζεται το 3αρι μας να εχει πανω κατω την ιδια περιπου αμυνα με τα δυο γκαρντ αλλιως θα τρωει πολλα απο την πλευρα του και σιγουρα να ειμαστε καλοι στα ριμπαουντ..π.χ αν ο αντιπαλος παιζει τρεξε και εμεις εχουμε δυο γκαρντ με πολυ καλη περ.αμυνα αλλα τριαρι οχι με καλη περ.αμυνα τοτε ειναι καλυτερα να παιξουμε μαν2μαν παρα 3-2..

πρεσαρισμα4/4:ειναι κυριως για τις μικροτερες κατηγοριες..αν θελει καποιος να την δοκιμασει τοτε θα πρεπει οι παιχτες του να εχουν 7-8 αντοχη και καλο χειρισμο και ο αντιπαλος να μην εχει καλη αποτελεσματικοτητα επιθεσης..

μαν2μαν:εδω ειναι ολα ξεκαθαρα,η κυρια αμυντικη τακτικη για ολες τις επιθεσεις..


This Post:
00
159200.164 in reply to 159200.163
Date: 11/4/2010 2:04:46 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

Καταρχήν όσον αφορά τα πεπραγμένα της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχατε τόσο σίγουρο οτι ο Δάδι δεν θα χτυπήσει το παιχνίδι...Ένα πουλάκι μου...σφύριξε ότι έχει δύσκολο αγώνα κυπέλλου και τελευταία στιγμή αποφάσισα να τον αντιμετωπίσω ανάλογα, οπότε τέλος καλό όλα καλά! Κατα τ'αλλα οι εποχές που οι μπλε τσακίζαμε τους κόκκινους φαίνεται να έχουν περάσει ανεπιστρεπτι, 6 στα 8 οι απέναντι, με μίνι-έκπληξη την ήττα των Κυνηγών (ξέχασαν τις μαγκούρες στον περιστερώνα φαίνεται!) και τον Αίζ να χάνει για τους λόγους που ανέφερε, αν και όχι τόσο αναμενόμενο κατ'εμε...

Για τα συστήματα δεν έχω να προσθέσω κάτι σημαντικό, το πρίνσετον να πω την αλήθεια μου φαίνεται δύσκολο και σπάνια το χρησιμοποιώ, στα εσωτερικά συστήματα σημαντικότατη η πάσα των κοντών, στα εξωτερικά λιγότερο αλλά σημαντική πάλι η πάσα των ψηλων...Τις ζώνες τις θεωρώ επικίνδυνες και μόνο αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των αντιπάλων πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται, το πρεσάρισμα απαιτεί καλή αντοχή και είναι μια καλή τακτική για να χάνεις έναν αγώνα στο τέλος! Χρησιμοποιήσατε καμμιά από τις νέες τακτικές στα φιλικά να μας πείτε εμπειρίες? (πχ Εξωτερική απομόνωση)

Καλή συνέχεια σε όσους είναι ακόμα στο κύπελλο, η Ρεθυμνάρα αυτοκτόνησε χθες στο ματσάκι της Α2 http://www.goodnet.gr/index.php?id=8,42941,0,0,1,0, δεν πειράζει όμως,είμαστε στην αρχή ακόμα και η ομάδα με τον Κουφό στο τιμόνι την έχει την πρώτη τριάδα! :-)

This Post:
00
159200.165 in reply to 159200.164
Date: 11/4/2010 5:18:37 PM
Overall Posts Rated:
7676
Μεγαλη τρελαρα ο δικος σας αλλα με ιδιαιτερη φιλοσοφια στο μπασκετ που μπορει αν εχει τους παικτες που θελει να κανει πολλα πραγματα...Φετος περιπου τους εχει οποτε μπορουμε να περιμενουμε πολλα πραγματα απο τον ΑΓΟρ του Κουφου...Ισως βεβαια θα επρεπε να παρετε και εσεις εναν τετοιο προπονητη κυριε ΑΓΟΡ για να ανατρεψετε το μειονεκτημα μεχρι στιγμης:Ρ...


Για το αν οι κοκκινοι μας εχουν,η αληθεια ειναι πως εξ αρχης τα 4 τα εχουμε ζορικα αφου οι δικοι μας 5-8 ειναι μια ταχυτητα κατω τουλαχιστον,αλλα μημ ξεχναμε οτι παιζαμε και εκτος εδρας...Ασε που πιστευω οτι φετος η ανοδος θα ειναι δικια μας...Για μενα οσο κι αν δεν το περιμενα και εγω,κατεβηκα με πενταδα που θα ειναι κατα τα 3/5 διαφορετικη στην φυσιολογικη παρουσια της ομαδας ενω οι κινητηριοι ψηλοι μου ηταν σε μετρια αγωνιστικη κατασταση(αξιοσεβαστος).Δεν τολμω να φανταστω τι θα γινοτανε αν η πριγκιπισα μου ηταν στο 9,και τι ομαδικη αξιολογηση θα ειχα στο εσωτερικο σκοραρισμα...Νωρις ειναι ακομη λοιπον...

This Post:
00
159200.166 in reply to 159200.165
Date: 11/5/2010 7:47:42 AM
Overall Posts Rated:
7676
Πραγματικα θα αποσυρθω απο το πρωταθλημα φετος...Εχουμε ξεχασει οτι ξεραμε...Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε...Μου τη δινει η παρασκευη...Και αλλα τετοια...Ειχα μια καληα αγωνιστικη κατασταση την προηγουμενη εβδομαδα με καποιους καταρτισμενους και τους βασικους ψηλους μονο σε μετρια κατασταση..Εκανα μια βδομαδα με ολους τους παικτες απο 54 εως 68 λεπτα και ενας 74 και δεν εχω ουτε εναν καταρισμενο,ενω οι ψηλοι εμειναν αξισεβαστοι...Εγω μετα απο αυτο ποσο πρεπει να γκρινιαξω δλδ?Δεν παει αλλο φετος...Θελω να δω την ομαδα μου να παιζει μπασκετ...

This Post:
00
159200.167 in reply to 159200.166
Date: 11/5/2010 8:44:18 AM
Overall Posts Rated:
170170
Λετε να ισχύει αυτό που μου είπαν σε άλλο νημα, για 3βδομαδες σύνολο?? γιατι κ εγλω έχω κάτι ακαταλαβίστικα με τις αγωνιστικές καταστάσεις.

Advertisement