ali to čisi jal iz tebe progovara....jer ti je žao kaj ja pobijeđujem laganicama
ali to čisi jal iz tebe progovara....jer ti je žao kaj ja pobijeđujem laganicamaNadam se da se šališ, pa što bi mi bilo žao, činjenica je da imaš odličnu ekipu i mnoge možeš dobit sa laganicom ali ne sve, pa ja dok nisam došao u ovu ligu 95% tekmi sam dobio laganicama i znam šta znači visok ent
a jesu u zadnje vrijeme svi dobri na BB. kažem LA-Kasie K. da komentar u igri ne valja i da treba promjenit i on promjeni. kažem marijohu da je vrijeme za nove izjave za medije i on promjeni...i svi u roku dana... šta vam je? nije valjda da se bojite mene?
(8022605) fini ti je ovaj, do koliko misliš ići za njega?
kak ste svi odmah stali u critovu obranu...hm,hm....::))a čovijek mu samo otvorio, oči , sad ga svi tapšete po ramenu sa figom u đepu...a sastrane mislite isto ko i ja nek je, nek mu je to napisal....:::)))))recite mu surovu stvarnost...;;;;)))))))da se suoći sa njom a ne da živi od starih lovorika....::))))))crite ti si loš manager, i ugledaj se na ekipu dugava......he,he,he.....::)))))))))))gle i ja pišem po svim forumima , i niko mi nije nikada ,ali baš nikada tak nekaj napisal, znači da sam jako dobar.....he,he....ljudi odmah prepoznaju loše kad izađu iz svoje lige.....ha.ha ha:::::)))))a zakaj mihael odjednom ima 30 tućeva više nego prije te poruke.....zna se svi ste ga nagradili za njegovo otvaranje očiju critu.....he,he,he:::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kak ste svi odmah stali u critovu obranu...hm,hm....::))a čovijek mu samo otvorio, oči , sad ga svi tapšete po ramenu sa figom u đepu...a sastrane mislite isto ko i ja nek je, nek mu je to napisal....:::)))))recite mu surovu stvarnost...;;;;)))))))da se suoći sa njom a ne da živi od starih lovorika....::))))))crite ti si loš manager, i ugledaj se na ekipu dugava......he,he,he.....::)))))))))))gle i ja pišem po svim forumima , i niko mi nije nikada ,ali baš nikada tak nekaj napisal, znači da sam jako dobar.....he,he....ljudi odmah prepoznaju loše kad izađu iz svoje lige.....ha.ha ha:::::)))))a zakaj mihael odjednom ima 30 tućeva više nego prije te poruke.....zna se svi ste ga nagradili za njegovo otvaranje očiju critu.....he,he,he:::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ajde priznaj koliko ste mu platili za ovo...ili je bilo i nešto u naturi...=)))