BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.158 in reply to 148802.157
Date: 9/3/2010 6:03:20 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλά τα λές Στέφανε για την Εθνική, τώρα που λείπει ο Γκασόλ και ο Καλντερον, δεν είναι τόσο υπερομάδα, ακόμα και ο Μπαλματσέντα μπορεί να φάει την θέση του Μαρκ στην Εθνική! :-)

Προς silencer: Σώστο αυτό που λές για τον ψηλό, όσον αφορά την ζώνη, ΕΛΕΟΣ! Είναι η άμυνα των άμπαλων και έπρεπε να την σπάσουμε από την αρχή, υπάρχουν τρόποι και έχουμε τους παίκτες, και χωρίς Βασιλειάδη...

Προς MIKRO10: όταν έβαλαν τα ψηλά κορμιά, εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο???Με τόσα 4αρια (Πρίντεζη, Καϊμακόγλου, Φώτση κτλ) και PG ένα από τα ψηλότερα στην Ευρώπη, ήθελε μυαλό?Αλλά κάναμε μια μέτρια ομάδα όπως την Τουρκία μάγκες, αντε μη συγχηστώ πάλι...!

Άσχετο, παλιότερα λέγαμε για το επίπεδο του ομιλού μας, δείτε εδώ:

http://www.buzzerbeater.com/league/312/overview.aspx

Ο doxara xanarxomaste έχει φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου και έχει ρόστερ με τρελούς μισθούς! Πολύ ανταγωνισμός εκεί...

PS: Έκανα την ισοφάριση στα μυνήματα του φόρουμ! :-)))

Last edited by fireblaze at 9/3/2010 6:12:26 PM

This Post:
00
148802.159 in reply to 148802.158
Date: 9/3/2010 7:26:29 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ναι αλλα ο στοχος παραμενει...181+ θελουμε:))..Τον ειδα και εγω σημερα τον δοξαρα αλλα πιστεψα οτι το ρεκορ του ειναι γιατι δεν ασχολειται και τοσο με το πρωταθλημα λογω κυπελλου..Τελικα ριχνοντας μια ματια στις πρωτες ομαδες εχουν λιγο καλυτερα ροστερ απο μας(οχι υπερβολικα πραγματα..2 ομαδες νομιζω πανω απο 200 και 3 εκει γυρω στα 180-200,δεν απεχουμε πολυ..).Αυτο ομως που με φουρκιζει εμενα ειναι οτι μας εχουν και στο φορουμ..Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι μερικα μυνηματα μπροστα και σας εφιστω την προσοχη...Μεχρι το τελος της σεζον να τους εχουμε αφησει πισω(μα πραγματικα διακοπες δεν καναν οι ατιμοι?,σε χειμερινη σεζον τωρα θα ειμασταν στα 200+ μυνηματα..)..Οσον αφορα τις προβλεψεις μου,παιδια μην με παρεξηγηται αν πεσω πολυ εξω γιατι δεν παρακολουθουσα για πολυ καιρο τα πραγματα.Για να κα καταλαβαιτε για τι μιλαμε σημερα καταλαβα οτι ενας παικτης μου οχι μονο επαιρνε προσπαθειες,που τον ειχα για τον πιο ομαδικο μου παικτη,αλλα ειναι και πρωτος μου σκορερ...Μανατζερ σου λεει μετα.

Κοιτα για τους απεναντι νομιζω ειναι ευκολα τα πραγματα.Οι καλοι θα νικησουν τους κακους και θα ειμαστε εμις καλα και αυτοι καλυτερα:Ρ

PS:Εκανα την προσπεραση στα μυνημτα του φορουμ:)))

This Post:
00
148802.160 in reply to 148802.159
Date: 9/4/2010 8:47:43 AM
Overall Posts Rated:
4141
Τι εννοείς τον είχες για τον πιο ομαδικό και έπαιρνε προσπάθειες?Υπάρχουν τίποτα κρυφά skills???Ενδιαφέρον θα είχε πως βγαίνει αυτός ο χαρακτηρισμός! :-)

Αυτός ο όμιλος πως σου φαίνεται?
http://www.buzzerbeater.com/league/310/overview.aspx
Υπάρχει και εκεί ΑΓΟΡ αλλά ζορίζεται! Άσε που και εκεί μας τρώνε στο φόρουμ! :-)))

FORZA ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑ!

This Post:
00
148802.161 in reply to 148802.160
Date: 9/4/2010 9:09:54 AM
Overall Posts Rated:
7676
Τον ειχα για τον πιο ομαδικο βασει των εμφανισεων του που δεν παρακολουθουσα επισταμενως..:ΡΑσχετα απο αυτο ομως υπαρχουν ενδιαφερουσες ερευνες πανω στο πως παιρνει ενας παικτης προσπαθειες.Φανταζομαι το ξερεις και αν θες το συζηταμε να παρει και λιγο μπαζερμπιτιανη φωτια το φορουμ.;)..

Και αυτον τον ομιλο τον εχω σταμπαρει λογω του υπερσονικ,αλλα αυτοι κλεβουν στα φορουμ...Ερχονται και απο αλλους ομιλους και γραφουν.Θα διαμαρτυρηθω στο συνδεσμο ελληνικων φορουμ.Αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε χαι κλας,πηγαινουμε και διακοπες...

This Post:
00
148802.162 in reply to 148802.161
Date: 9/4/2010 9:51:31 AM
Overall Posts Rated:
1717
Και εγω τον εχω σταμπαρει αυτον τον ομιλο απο τον υπερσονικ..τρομερη ομαδα και πληρης σε ολες τις θεσεις και μου αρεσει περισσοτερο επειδη βγαζει τρομερες αμυνες..επεσε περυσι απο την δευτερη κατηγορια και αυτο δειχνει απο μονο του για το τι επιπεδο υπαρχει στην δευτερη κατηγορια..

This Post:
00
148802.163 in reply to 148802.162
Date: 9/4/2010 1:12:23 PM
Overall Posts Rated:
2525
Γεια χαρα παιδια!!
Για την δικη μας πλευρα τα αποτελεσματα ειναι καπως....φυσιολογικα!Εκτος απο την ηττα των Λιονταριων ολα τα υπολοιπα ειναι οπως τα περιμενα...
Σχετικα με το δικο μου παιχνιδι ηταν ενα πειραμα που απετυχε...περιμενα καλητερα αποτελεσματα :((
Τελος παντων ηταν μονο μια ηττα και τιποτα παραπανω, ετσι οπως εξελιχθηκαν και τα παιχνιδια...Απο οτι φενετε εχουν σοβαρες πιθανοτητες για την τριτη θεση!!Μετα θα παμε για το θαυμα στα play-off..

Απεναντι βλεπω μεγαλο ντερμπι, λες να βγει κερδισμενος ο Χαρης ???

This Post:
00
148802.164 in reply to 148802.163
Date: 9/4/2010 1:33:14 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ολα ειναι μελετημενα στην εντελεια...:Ρ

Κατα τα αλλα φυσιολογικη αγωνιστικη.Ο ΑΓΟΡ επαιξε δυναοτερα και πηρε αυτο που περιμενα απο αυτον,οι σερρες με ανεση κιολας καθαρισαντους πρωταθλητες ριχνοντας τους στην τελευταια θεση,οι αστεριες σε μια ευκολη επικρατηση,ενω εμεις πετυχαμε μια ακομη ευκολη νικη.Ολα πηγαινουν κατα το πλανο.Βεβαια ειμαστε στεναχωρημενοι για την πωληση του ισπανου συμπαθεστατου τεσσαριου μας που εδειξε για ακομη μια φορα τι μπορει να κανει σε περιφεριακα συστηματα και με αβαλε σε σκεψεις...:( στεναχωριεμαι που φευγει αλλα ετσι ειναι το μπασκετ.Θα σου φαει την θεση καποιος καλυτερος.

ΚΑτα τα αλλα οι απεναντι συνεχισαν φυσιλογικα τις υποχρεωσεις τους,νικες για δαδι,δοξα στονε και αρη.Ολα προετοιμαζουν το εδαφος για τα πλει οφ.Εκει να δουμε τα ωραια...

This Post:
00
148802.165 in reply to 148802.163
Date: 9/4/2010 1:40:31 PM
Overall Posts Rated:
4141
Με τον Hypersonic ειχα παίξει τις σεζόν 8 και 9 στην III.13, τότε δεν είχε κάτι ιδιαίτερο και μάλιστα είχε πέσει κατηγορία απ'οτι θυμάμαι, αλλά απ'οτι φαίνεται έχει αλλάξει τα πάντα από τότε, σίγουρα ασχολείται περισσότερο και έχει κάνει καλή ομάδα, αλλοίμονο στον Stone που θα ανέβει κατηγορία, δύσκολα τα πράγματα εκεί! :-)))

Για την ομαδικότητα ενός παίχτη δεν το έχω σκεφτεί και ούτε το έχω ψάξει να πω την αλήθεια, φαντάζομαι ότι είναι ένας συνδυασμός skills όπως πάσα, χειρισμός και αμυνών και φαίνεται στο κατα πόσο συμβάλει στην αποτελεσματικότητα της επίθεσης? Αν έχετε κάτι να προσθέσετε όριστε το βήμα, ενδιαφέρον ακούγεται!

όσον αφορά τα σημερινά, έπεσα μέσα στα προγνωστικά μου, νίκησαν οι Σέρρες, νίκες με πάνω από 20 για Αιζ και Αστερίες, ενώ τα Λιοντάρια έχασαν και από την Δόξα, προλαβαίνουν άραγε τα play-out???Το δικό μου μάτς πήγα να το κάνω Σερβία-Κροατία, ήταν καλό ντέρμπι προς το τέλος, εκτός απροόπτου διασφάλισα νομίζω το πλεονέκτημα στα play-off, μένει να δούμε αν θα έχουμε ντέρμπι για 3η-4η θέση όπως είπε και ο Στέφανος, αν και θεωρητικά παίζει και η 2η....! :-)

This Post:
00
148802.166 in reply to 148802.165
Date: 9/4/2010 2:06:53 PM
Overall Posts Rated:
7676
Λοιπον επειδη ειχα και προσφατα μια κουβεντα για αυτο,ας δουμε τους παραγοντες που επιρρεαζουν τις προσπαθειες που θα παρει ενας παικτης...
1.Το συστημα ειναι ο βασικος παραγοντας που κατευθυβει τις επιθεσεις καπου
2.Η πασα του παικτη,αν ο παικτης εχει καλη πασα θα την ψαξει
3.Το μπασιμο του παικτη,οι παικτες με μεγαλο μπασιμο τεινουν να δημιουργουν προσπαθειες στον εαυτο τους.Σκεψου να μην εχουν και πασα τι γινεται.Δειτε παικτες στην Μεταγραφικη λιστα με αυτα τα χαρακτηριστικα για να καταλαβετε
4.Η ικανοτητα ενος παικτη να σκοραρει.Αν εχει καλο σουτ θα τραβηξει πανω του περισοτερες προσπαθειες.
5.Η αμυνα του αντιπαλου σε συνδιασμο με την ικανοτητα ενος παικτη να σκοραρει.
Τα τρια πρωτα θα ελεγα οτι ειναι με ιεραρχικη σειρα.

Επισης στο τελος των αγωνων τεινουν να παιρνουν τις προσπαθειες οι πιο εμπειροι παικτες.

Γενικα η ισορροπια αναμεσα στα σκιλ του παικτη.Πολλες φορες συμβαινει σε εσωτερικη τακτικη να μην υπαρχει η δυνατοτητα απο τα γκαρντ να ψαξουν την πασα μεσα και ετσι παιρνουν αυτοι κακες προσπαθειες.Επισης αν βαλεις ψηλους χωρις καλο εσωτερικο σουτ και με καλη πασα μπορεις να μετατρεψεις το κοιτα μεσα σε τρεξε.Δειτε το παιχνιδι μου με την δοξα.Δεν το εκανα απολυτα επιτηδες αλλα ειχα κατι τετοιο κατα νου.

Τελος ο χειρισμος,περα απο τα λαθη και την αποτελεσματικοτητα επιθεσης δεν ξερω καπου αλλου να χρησιμευει.Εαν ξερει καποιος(η αν θυματει ο στεφανος γιατι το ειχαμε συζητησει)ας μας πει

This Post:
00
148802.167 in reply to 148802.166
Date: 9/4/2010 6:34:17 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ο χειρισμος εκτος απο την αποτελεσματικοτητα επιθεσης παιζει ρολο και στην περιφερειακη αμυνα..καλυτερος χειρισμος=πιο γρηγορα χερια αρα καλυτερη πιεση στην αμυνα..αυτα δεν τα εχω βγαλει εγω απο το μυαλο μου..υπαρχουν νηματα με δημοσιες τοποθετησεις των ΒΒ..ο χειρισμος επισης ειναι βασικος σε γρηγορα συστηματα σε αντιθεση με την πασα που παιζει μεγαλυτερο ρολο σε αργα συστηματα..

This Post:
11
148802.168 in reply to 148802.166
Date: 9/4/2010 6:37:08 PM
Overall Posts Rated:
7676
Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα επειδη δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα αλλο εκτος του αφηρημαδοποιου Η/Υ λεω να κανουμε μια μπασκετικη αναλυση των αιτιων της κακης πορειας της εθνικης μας.Γραφω εγω και σεις με σχολιαζετε....

Λοιπον βλεποντας την ομαδα σαν συνολο,απο πριν ακομη ξεκινησει το τουρνουα αρκετα πραγματα μπορουσαμε να καταλαβουμε.Ας ασχολειθουμε ομως με το προπονητικο κομματι πριν και κατα την διαρκεια του τουρνουα...Τι λαθη εκανε ο συμπαθης λογω φυσιογνωμιας αλλα οχι λογω επιλογων Γιονας?Ας τα αριθμησουμε γιατι δεν ηταν και λιγα(προπονητες για να περασει η ωρα,κατι θα ηξερα ο ανθρωπος,αλλα τα αποτελεσματα τον καταβαραθρωσαν)
1.Καθολη την διαρκεια της προετοιμασιας επαιζε με τροπο τελειως διαφορετικο απο οτι στο τουρνουα,πιεζε και εκανε rotation των παικτων του κατι που δεν ειδαμε καθολου στο τουρνουα για τον προφανη λογω
2.Του οτι πηρε αν τελει στην αποστολη 4 γκαρντ,1 SF,3 Forwards,1 PF/C και 3 C(οτι και να νομιζει ο μπορουσης ειναι πενταρι),αυτον ειχε σαν αποτελεσμα
3.Να μην μπορουμε να πιεσουμε σε καμια περιπτωση αφου με 3 παικτες 40 λεπτα πιεση δεν βγαινει.Βεβαια σε καθε περιπτωση η διαορα των τριων σε σχεση με τους αλλους ηταν τεραστια,ωστοσο αν δεν τους δωσεις ανασες πως θα αποδωσουν.Πανω σε αυτο το κομματι κολλαει και το τεταρτο λαθος του Λιθουανου προπονητη οτι
4.Δεν ειχε στην ομαδα καθαρο σουτερ με αποτελεσμα ολες οι ομαδες να μας αντιμετωπιζουν με ζωνη.Μια ζωνη που τοσα χρονια την εσπαγε ο Παπαλουκας και φυσικα για ακομη μια φορα δεν χωρουσε στο ροστερ ο Βασιλειαδης.Οπως παραδεχτηκε σημερα στην συνεντευξη τυπου ισως να εκανε λαθος στην περιπτωση του αλλα δεν ηθελε να κατεβει με γυμνη front line λογω της επικειμενης τιμωρια των 2.
5.Ωστοσο παρολη την ελλειψη του κλασσικου σουτερ ειδαμε την εθνικη μας να μην εχει και καμια αποτελεσματικη τακτικη απεναντι στην ζωνη.Εαν εξαιρεσεις τους Ισπανους,ολοι οι υπολοιποι αρεσκονταν στο να μας αντιμετωπισουν με μια κλειστου τυπου 2-3 και να μας δωσουν τα σουτ.Δυσκολο βεβαια να μπεις και σε αυτην αλλα σε μια ζωνη που ο αντιπαλος εχει 2 παικτες στην περιφερεια δεν ειναι λογικο να προσπαθεος να βγαλεις συνεχως "συρταρι"(ο παικτης που βγαινει στην υπερφορτωση στην γωνια)καθως αυτο δεν θα ανοιξει την ζωνη.Ενα σκριν ψηλα(με τους 2 περιφεριακους)ενα γρηγορο passing game με τους παικτες στα κενα θα βοηθουσε πιο πολυ.Και αν δεχτω οτι για την κλειστη ζωνη η πασα στο High post ηταν δυσκολη,για ποιο λογο σημερα με τους πιεστικους ισπανους δεν πηγε παρα μονο 2 φορες στο σκαλοπατι η μπαλα?Και ακομη και εκει γιατι δεν χρησιμοποιηθηκε ο Τσαρτσαρης ειτε ως πασερ ειτε ως παικτης με γρηγορα τελειωματα?(Σε αυτην την περιπτωησ ο μπουρουσης θα μπορουσε να ειναι ο πασερ γιατι καλαθι με τα θηρια της Ισπανιας απο μεσα δεν βαζει,ειδικα τραυματιας).Τελος περιτο θα ηταν να σχολιασω οτι στην ανοιχτη αυτη ζωνη δεν υπηρξε καθολου κινηση στην πλατη της αμυνας.Κινηση που φυσικα ειχαμε στα φιλικα.
6.Ολα αυτα βεβαια σε συνδιασμο με την νοθρωτητα του στον παγκο να καταλαβει οτι ο Φωτσης δεν μπορουσε να μαρκαρει τον Ιλιασοβα(βαλε καποιον πιεστικο και αναλοσιμο πανω του)στο παιχνιδι με την Τουρκια
7.Οτι Καιμακογλου και Πριντεζης εκαναν τις ιδιες δουλειες και ετσι μοιραζε τον χρονο και στους δυο με αποτελεσμα να μην μπορει να βρει ρυθμο κανενας απο τους δυο
8.Οτι ο Βουγιουκας εδειχνε απο τα φιλικα πολυ λιγος για να ειναι φετος στην εθνικη(αλλωστε δεν επαιξε καν)
9.Οτι σημερα του πηρε ενα ημιχρονο για να δει οτι η βοηθεια στον Σοφοκλη ερχοταν συνεχεια απο τον ιδιο παικτη και να του πει να ψαξει τον Φωτση(ασχετα αν δεν το εχει το παιχνιδι)
10.Και μαλλον η αμελεια του να ενημερωσει τους διεθνεις οτι πρεπει να διποντα να ειναι παραπανω απο τα τριποντα.Αλλωστε οπως ειχε δηλωσει και στην προετοιμασια"Δεν ειναι παικτες για να τους κοουτσαρεις.Χαιρομαι να τους βλεπω να παιζουν"και φυσικα αυτο εκανε.

Δεν ειμαι κανενας για να σχολιασω τον προπονητη και ξερω ελαχιστο μπασκετακι για να το κανω,απλα κουβεντα κανουμε.Στην δε μετα Διαμαντιδη εθνικη τα πραγματα θα ειναι περιεργα και θελω να ξερω πως τα βλεπετε κ

Last edited by Aizenbro at 9/4/2010 6:38:50 PM

Advertisement