Piczi Zamość -- Zajmon Boyz 1 (do 10)
powyzsze typy stawiaja mnie w roli faworyta tego spotkania, ja jednak stawiam na siebie z czystej przyzwoitosci, nie wypada mi inaczej, zdecydowanie bardziej zalezy mi na wygranej w czwartek takze chlopaki nie beda rozliczani z wielce prawdopodobnej porazki za ktora odpowiedzialnosc wezmie na siebie prezes, a jesli jakims trafem jednak sie uda wygrac to jeszcze lepiej ;)
Leszcze -- Ballantine's 1 (+31)
n/c
Twierdza Wrocław -- Swieczka Jaroslaw 2 (11-20)
zdecydownie Pasoo!
KrukiFC -- Betony 2 (+31)
Kruki zachwycaja na wlasnym parkiecie, z wyjazadami roznie bywa, mysle ze moze byc ciezko walczyc w 3ech meczach w tygodniu, a po znakomitym wystepie w czwartek ze Skocznymi Ciapciakami ( co prawda bez najnowszego nabytku - 200k C z Wloch) szykuje sie kolejny ciezki mecz w PP, takze stawiam na to ze Kruki dzisiaj sie podkladaja...
Baltic Strong -- Boro Team 2 (21-30)
Sebastian poradzil sobie w sobote z Betonami, mysle ze w tym pojedynku podobnie jak w przypadku meczu Rahvean'a bedzie odpuszczony mecz i wygraja gospodarze, Baltic zapewne nastawi sie na zwyciestwo w pucharze co wykorzysta Boro.
Carapachi -- Stado Pomykających Imadeł 2 (11-20)
nizej notowany beniaminek z B8 raczej po raz kolejny bez punktow...
Radogoszczanka -- Siden Toruń 1 (+31)
heh Siden w sobote po zacietym boju troche sie na mnie wypompowal, obawiam sie ze nie beda w stanie zagrac dwoch rownorzednych gier w tygodniu, dlatego stawiam na gosci :P
Last edited by DaBoss_ELIT at 5/4/2010 6:58:34 AM