Με τον Hypersonic ειχα παίξει τις σεζόν 8 και 9 στην III.13, τότε δεν είχε κάτι ιδιαίτερο και μάλιστα είχε πέσει κατηγορία απ'οτι θυμάμαι, αλλά απ'οτι φαίνεται έχει αλλάξει τα πάντα από τότε, σίγουρα ασχολείται περισσότερο και έχει κάνει καλή ομάδα, αλλοίμονο στον Stone που θα ανέβει κατηγορία, δύσκολα τα πράγματα εκεί! :-)))
Για την ομαδικότητα ενός παίχτη δεν το έχω σκεφτεί και ούτε το έχω ψάξει να πω την αλήθεια, φαντάζομαι ότι είναι ένας συνδυασμός skills όπως πάσα, χειρισμός και αμυνών και φαίνεται στο κατα πόσο συμβάλει στην αποτελεσματικότητα της επίθεσης? Αν έχετε κάτι να προσθέσετε όριστε το βήμα, ενδιαφέρον ακούγεται!
όσον αφορά τα σημερινά, έπεσα μέσα στα προγνωστικά μου, νίκησαν οι Σέρρες, νίκες με πάνω από 20 για Αιζ και Αστερίες, ενώ τα Λιοντάρια έχασαν και από την Δόξα, προλαβαίνουν άραγε τα play-out???Το δικό μου μάτς πήγα να το κάνω Σερβία-Κροατία, ήταν καλό ντέρμπι προς το τέλος, εκτός απροόπτου διασφάλισα νομίζω το πλεονέκτημα στα play-off, μένει να δούμε αν θα έχουμε ντέρμπι για 3η-4η θέση όπως είπε και ο Στέφανος, αν και θεωρητικά παίζει και η 2η....! :-)