BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Õpetus Algajatele

Õpetus Algajatele

Set priority
Show messages by
From: Sten

This Post:
00
11883.16 in reply to 11883.15
Date: 1/24/2008 3:56:55 PM
Overall Posts Rated:
00
keegi oskab öelda, mis liiga võitjast saab?

From: Boogz

To: Sten
This Post:
00
11883.17 in reply to 11883.16
Date: 1/24/2008 4:01:15 PM
Overall Posts Rated:
1313
Tõuseb 1 liiga kõrgemale ja I.1 liiga võitjast saab Eesti Meister hooajal 3.

Message deleted
From: Meix
This Post:
00
11883.19 in reply to 11883.17
Date: 2/2/2008 11:20:08 AM
Overall Posts Rated:
00
Oskab keegi seletada millest sõltub kui kaua ja kellel on see "Bonus" sisse lülitatud? Pool hooaja esimesest liigamängust läbi, vastane pool aega "Bonus"-ega mänginud, mina mitte sekunditki. Oleks väga huvitatud teadmisest, kas seda mõjutavad erinevad taktikad, kui siis mil määral?

To: Meix
This Post:
00
11883.20 in reply to 11883.19
Date: 2/2/2008 1:48:07 PM
Overall Posts Rated:
1313
Peaks sisse lülituma siis kui vastasmeeskonnal vead täis. Bonus näitab, et kui sulle viga tehakse saad kohe vabakaid.

From: Meix

This Post:
00
11883.21 in reply to 11883.20
Date: 2/2/2008 5:52:42 PM
Overall Posts Rated:
00
Tänud. Mõtlesin siin juba erinevaid keerulisi teooriaid välja, aga asjale oli hoopis lihtne ja loogiline seletus. Reeglid ei ütle vist kahjuks selle bonuse kohta sõnagi.

Message deleted
Message deleted
From: bozzz
This Post:
00
11883.24 in reply to 11883.21
Date: 3/18/2008 7:57:19 AM
Overall Posts Rated:
00
Tere
Olen siin mängus uus ja tahaks teada ,kuidas te taktikas vahetused panete. Kas lasete treeneril otsustada, treener valib sinu korraldustest, järgib rangelt sinu korraldusi, või järgib sinu korraldusi kuni 4. veerandaja lõpuni.
Millist te soovitate?
Mul on muidu praegu treener 1 , aga nii kui parema palgata saan palkan parema.

This Post:
00
11883.25 in reply to 11883.24
Date: 3/18/2008 10:00:57 AM
Overall Posts Rated:
1313
Mina sunnin treenerit jälgima enda korraldusi, sest muidu tal võivad tulla toredad ideed panna mõni eesliini mees taha ja vastupidi. Aga alati võib ise ebaolulisemates mängudes (SC- sõprusmäng) läbi proovida

From: tinez

This Post:
00
11883.26 in reply to 11883.24
Date: 3/18/2008 11:45:16 AM
Overall Posts Rated:
1010
kuidas sis on nende asjadega...
mulle tundub, et kui panna range jälgimine, sis saab algviisiklane nats rohkem mänguaega kui näiteks treener valib korraldustest-iiga. see on eeldusel, et mehed on enamvähem sama ead. kui sa tahad et võrreldes vahetusega selgelt sitem mees saaks palju mänguaega, sis on soovtatav panna range järgimine.
kui treener otsustab, sis ta ikkagi paistab järgivat enamvähem ette antud depth charti minuarust.
on põhimõtteliselt võimalik lasta ühel mehel ka terve mängu mängida. tuleb ta lihtsalt panna ka vahetuse ja reservi koha peale ja panna range järgimine. see plaan läheb sassi sis, kui mees teeb vigu liiga kiiresti, siis võetakse ta vist mistahes taktika puhul kohe välja. ja isegi siis kui vend eiteegi vigu ja on ka korraliku vastupidavusega, siis on juhtund et range järgimise puhul võetakse mees ikka vahepeal pingile, siis kui ta on ise vahetus ja reserv.
mida parema vastupidavusega on algviisiklane, seda kauem ta mängus püsib, võib juhtuda et vahetus eisaagi mänguaega üldse, isegi kui on ok vahetusmees.
minu soovitus on see, et kui sul saab olema ok treener, siis võiks võitmiseks vast panna et treener otsustab (ja paned mudugi mehed tabelisse paika nii, et eesootavaks mänguks sinuarust kõige sobivam koosseis on).
kui tahad võimalikult paljudele meestele treenitavatel positsioonidel 48 minti täis saada, siis on see juba tõsine mõtlemise koht ja plaan tuleks enamvähem koostada terve nädala peale. kuna scrimmage ei otsusta midagi, siis seal saad mehed panna kuidas iganes, et siluda nende mänguajad enamvähem okiks.
aga ega ei saagi väga täpselt üldiselt kontrollida mänguaegasid. juba sellepärast et mehed satuvad vigadega hätta või saavad vigastusi.
ma ei teagi tegelt et millest see küsimus on ajendatud, kas treenimisest või soovist võita. kui võita tahad, siis hangi võimalikult kiiresti võimalikult hea treener ja siis soovitaks ma et treener võiks otsustada. kui tahad mänguaegasid optimeerida...no siis tuleb lihtsalt vaadata oma mänge ja analüüsida mis juhtub, ja mõelda siis kogemustele toetudes, kuidas saaks parima tulemusi konkreetses situatsioonis.

ja siis on see variant ka, et astud oma konkreetsema küsimusega jutukasse sisse ja kõik kes seal on, aitavad rõõmuga :)

Advertisement