BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122451.16 in reply to 122451.13
Date: 12/17/2009 10:01:47 AM
Overall Posts Rated:
33
idén is indulsz!:O
na mind egy,de idén a válogatot szerintem nem szerepelt olyan jól,de most ugye az idei U21 mehetnek a Felnőt Válogatotba.Kiket néztél ki közülük és kikkerülnek be közülük?

Gyorsan tegyük hozzá, hogy ez a kérdés nem korrekt a többi jelölttel szemben, mert ők még nem láthatják a játékosok pontos adatait.

Még nem végeztem válogatást, választás vége után van még rá 4-5 nap, majd akkor.
Az idei válogatásban nálam sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni, hogy a tulajdonos hogyan áll a válogatotthoz, ezt 1-2 levél alapján el kell dönteni.

Akik U21-ből bekerülhetnek:
Leó Sógor (bár ahogy hallom vendabal-tól, a tulaj nem túl kooperatív)
Havasi (belső posztokon nagyon nehéz lesz a kérdés, szerencsére jó a kínálat)
Alexandrov (már meg is keresett a tulaja, aktív)
Kállay,Lipták,Dimák,Böcz (őket még nem ismerem nagyon, majd jobban meg kell nézni)

Akik valószínűleg maradnak:
Raffay
Lajos
Szentmiklósi
Pesti
Hurst
Juhász
Drugics
Kharkovschenko

This Post:
00
122451.17 in reply to 122451.16
Date: 12/17/2009 10:04:35 AM
Overall Posts Rated:
88
és a te csapatoddal mi lesz?Nem lesz egy kicsit sok?És Keneseivel mi lesz tudtom szerint már ő nem lehet U21-es.

From: kaygee

This Post:
00
122451.18 in reply to 122451.15
Date: 12/17/2009 10:11:41 AM
Overall Posts Rated:
173173
Igen.

From: Arsene

This Post:
00
122451.19 in reply to 122451.18
Date: 12/17/2009 10:31:03 AM
Overall Posts Rated:
00
Elég nehéz válogatott szövetségi kapitányának lenni! Én egyszer már indultam de kikaptam pont bragalyitol, hála az égnek! Próbáltam segíteni neki mindig hogy mit játszunk és hogyan. Hát nem egyszerű. Mindenképp kell egy pár fős csapat aki kielemzi a következő ellenfelet, és ezzel segíti a szövetségi kapitány munkáját! DE a legjobb az lenne ha mindenki aktívan látogatná a külső fórumot és hozzászólna a dolgokhoz. Ezzel lehetne eredményesebb a válogatott.

Nekem az a véleményem hogy Svájc nem 2-3 ember miatt ilyen eredményes. Akár lehetne egy szavazás a külső fórumon hogy milyen kezdőkkel és milyen taktikával játszunk. Az eddigi szavazás így is elég népszerű, és ez szerintem érdekelné az embereket. Persze nem kötelezően igy kellene kiállni de segítene biztos vagyok benne. Ezt mindenképp szorgalmaznám, akárki lesz a kapitány.
Mit szolnak a jelöltek ehhez?

This Post:
00
122451.20 in reply to 122451.17
Date: 12/17/2009 10:35:25 AM
Overall Posts Rated:
33
és a te csapatoddal mi lesz?Nem lesz egy kicsit sok?És Keneseivel mi lesz tudtom szerint már ő nem lehet U21-es.

Mint az az eredményből is látható, bizony a csapatom rovására ment a kapitányság. Egy éve rájátszásban voltam és kupát nyertem, most megúsztam a kiesést és kiestem a 32 között...

De ez benne van, ha nem vállalnám így, nem jelentkeztem volna.

Kenesei jó kérdés, mint írtam, belső posztokon alapos válogatást kell végezni. Erről most még nem tudok nyilatkozni.

From: bragalyi

This Post:
00
122451.21 in reply to 122451.19
Date: 12/17/2009 10:39:50 AM
Overall Posts Rated:
33
Elég nehéz válogatott szövetségi kapitányának lenni! Én egyszer már indultam de kikaptam pont bragalyitol, hála az égnek! Próbáltam segíteni neki mindig hogy mit játszunk és hogyan. Hát nem egyszerű. Mindenképp kell egy pár fős csapat aki kielemzi a következő ellenfelet, és ezzel segíti a szövetségi kapitány munkáját! DE a legjobb az lenne ha mindenki aktívan látogatná a külső fórumot és hozzászólna a dolgokhoz. Ezzel lehetne eredményesebb a válogatott.

Nekem az a véleményem hogy Svájc nem 2-3 ember miatt ilyen eredményes. Akár lehetne egy szavazás a külső fórumon hogy milyen kezdőkkel és milyen taktikával játszunk. Az eddigi szavazás így is elég népszerű, és ez szerintem érdekelné az embereket. Persze nem kötelezően igy kellene kiállni de segítene biztos vagyok benne. Ezt mindenképp szorgalmaznám, akárki lesz a kapitány.

Én azt hiszem már leírtam erről a véleményemet és az azonos volt a tiéddel. Röviden:

- Kell, hogy legyen 10-20 ember, aki hajlandó embereket edzeni, játszatni a válogatott kedvéért (lásd Svájc).
- Kell, hogy legyen 3-6 ember, akik csapatként tanácsot adnak a kapitánynak. Nekem a szavazós dolog is tetszik.

This Post:
00
122451.22 in reply to 122451.19
Date: 12/17/2009 10:42:29 AM
Spartak Vodka
III.6
Overall Posts Rated:
00
Lehet, hogy nem leszek népszerű, de én nem támogatom. Sajnos ez nem egy demokratikus dolog, egyszemélyi felelősség van a taktikát illetően. Én nem tudom, hogy bragalyinál ez hogyan volt, de vendabal nagyon gyakran játszott teljesen mást, mint amit a külső fórumozók javasoltak. És igaza volt, az eredmények őt igazolják.

Ha a szavazásnak nincs semmilyen "kényszerítő" ereje a kapitányra nézve, akkor ebben a fórumban is mehetne a szavazás. Ebben az esetben ez "csak" egy játék, könnyen megszervezhető.

Szerintem az is nagy gond, hogy ezt a fórumot sem látogatják elegen, nemhogy a külsőt.

From: vendabal

This Post:
00
122451.23 in reply to 122451.19
Date: 12/17/2009 10:44:12 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Na, szerintem ezt a szavazás dolgot töröld ki a hsz-ből , vagy felejtsd el, mert ez megkérdőjelezi alapjában véve a nagyválogatott kapitányának szükségességét.
Így akár egy szavazás eredményére beállított automatizmus is irányíthatná a nemzeti csapatot egy fizetési rangsorból automatán összeállított keret mellett.

A szavazás az sosem segítene, csak elbizonytalanítaná a kapitányt és elmérgesítené a dolgokat: "Miért nem azt játszottad, amit megszavaztunk??? Ki is kaptunk!"
Kinek hiányzik ez?

Nem vagyok kapitányjelölt, de ezt muszáj volt elmondanom.

HUNGARY!
From: Patai

This Post:
00
122451.24 in reply to 122451.19
Date: 12/17/2009 10:44:21 AM
Overall Posts Rated:
4545

Lehet, hogy így lenne a legdemokratikusabb, de ez szerintem nem lenne egy nagyon jó dolog. Például ugyanúgy egy szavazatot érne annak a felhasználónak a szavazata, aki 6 szezonja BB-zik és azon a taktikán mondjuk 2 óráig gondolkodott, mint aki csak épp odatalált a fórumra és valamelyiket beikszelte.

From: Chosen

This Post:
00
122451.25 in reply to 122451.19
Date: 12/17/2009 11:04:51 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Ez a szavazás körülbelül olyan lenne, mintha Napóleon (vagy más hadvezér) a csatatéren szavazásra bocsátotta volna, hogy most támadjon a lovasság, vagy mitiscsináljon?

From: vendabal

This Post:
00
122451.26 in reply to 122451.25
Date: 12/17/2009 11:08:12 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Na körülbelül így is megfogalmazhattam volna.

HUNGARY!
Advertisement