BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Season 12

Season 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135780.17 in reply to 135780.16
Date: 3/26/2010 2:35:37 AM
Overall Posts Rated:
11
Τι να γράψω ρε αρχί-στρογγυλέ? Να γράψω για να πέσω στο επίπεδο σου :Ρ ? Ρε μη δίνεις τέτοιες πληροφορίες ότι έχω χρόνο να βλέπω παιδικά και δεν πάω να αναλάβω την εθνική ο παρτάκιας. Αυτά τα λίγα, πάω να δω Καμπαμαρού. ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
135780.19 in reply to 135780.18
Date: 3/26/2010 6:34:05 AM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
Red Devils B.C
Θα μετανιώσεις εσύ για τις ευχές σου! χαχαχαχα Λελέ!

I love this game!
This Post:
00
135780.20 in reply to 135780.19
Date: 3/27/2010 12:00:07 AM
Overall Posts Rated:
11
Κάτι λιγότερο από 12 ώρες για να ξεκινήσουν τα ματσάκια, η αγωνία ανεβαίνει!

This Post:
00
135780.23 in reply to 135780.22
Date: 3/28/2010 8:30:41 PM
Overall Posts Rated:
11
Έχω πει ότι στηρίζω Κοσμά, μη γκρινιάζεις ακόμη δεν ξεκινήσαμε :Ρ Πάντως θα ήταν μια καλή ιδέα να ψηφίζαμε τον καλύτερο παίχτη της αγωνιστικής ή της εβδομάδας. ϊσως και να ψηφίζαμε 3 π.χ. με 3-2-1 πόντους και στο τέλος της χρονιάς να κάναμε μια συγκεντρωτική και να βγουν οι πρωταγωνιστές της χρονιάς ως προς τους παίχτες.

Στα της Τρίτης τώρα:

κατεστημένο - εραστής αγελάδας --- 1--- Προπόνηση με τις τζιτζιφιές ο πρωταθλητής, άρα θα πάρει το ματς με τις βασικούρες του.

Εργαστήρι - Green Lordi --- 2 --- Πολύ σημαντικό ντέρμπυ Παραμονής. Εμπειρία εναντίον ενθουσιασμού. Ποντάρω με σιγουριά τα λεφτά μου στον ενθουσιασμό και την ενέργεια ενός νέου συγκροτήματος.

Αυτοκράτορας - 1997 -από τότε έχω να δω πρωτάθλημα- --- 1 --- Δύσκολη βδομάδα για τον Ροτόντο. Ο Μαρτίου με τον Κόμπας στη σύνθεση θα πάρει εκδίκηση για το κάζο των πλεϊ οφ.

Καβάλα - Αστροναύτες --- 2 --- Δεν νομίζω ότι ο Παοκ μπορεί να κοντράρει μια ομάδα που έχει την πολυτέλεια να ξεκινά με αναπληρωματικό τον Ρουμάνο Βιαστή. Μόνο ενδιαφέρον σε αυτό το ματς η έκταση του σκορ - ενδεχομένως μεγάλη- ανάλογα με το τι θα κατεβάσει ο ΜJ.

Steve Harris - Τζιτζιφιές χχχ

Περιστέρι - Άρης --- 2 --- Ένα από τα 2 δυσκολότερα σημεία του σημερινού κουπονιού. Πιστεύω ότι ο Άρης θα κάνει σεφτέ γιατί η απουσία του υπερπαίχτη Buzzi δεν καλύπτεται τόσο γρήγορα και ο πάγκος είναι άδειος. Η ανάσταση του lazaro λοιπόν.

Φιναλίστ - Θρύλος ---1--- Μεγάλο Ντέρμπυ, το έταιρο από τα δύσκολα σημεία του κουπονιού. Ο Μάτσας θέλει πολύ τη νίκη στο ολυμπιακό ντέρμπυ, η θέληση όμως δε νομίζω οτί αρκεί. Αυτή τη στιγμή.

Κοσμάς - Αναγεννημένος --- 1 --- Δύσκολο ματς και αυτό καθώς ο Κένταυρος έχει πάρει φόρα από τα πλεϊ άουτ. Ο Μαμού όμως έχει βλέψεις για επανάληψη της περσυνής πορείας και ο Κοσμάς έχει πάρει το μήνυμα ότι τέτοια παιχνίδια ξεχωρίζουν αυτούς που κοιτούν ψηλά.

Μόνο 2 έδρες βλέπω να κρατάνε και αυτό με προβληματίζει για το κουπόνι μου. Έχει όμως δύσκολα ματς αυτή η αγωνιστική. Μήπως να κάναμε και μια κόντρα για τις πιο επιτυχημένες προβλέψεις? :Ρ

edited: στο ματς των Λόρντι κατά λάθος μπήκε το σημείο 1. Όπως φαίνεται από την εξήγηση το σωστό σημείο είναι το 2

Last edited by Donald13 at 3/29/2010 4:05:28 PM

From: Donald13

This Post:
00
135780.26 in reply to 135780.24
Date: 3/29/2010 3:59:22 PM
Overall Posts Rated:
11
Έχει καταντήσει γραφικό, όποτε με παίζεις να κερδίσω τρέμει το φυλοκάρδι μου και όποτε με παίζεις κόντρα είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσω! Λες να το κάνω επίτηδες για να σε φάω στις προβλέψεις?

Στρογγυλέ μας έλειψες και welcome back. The inside man φίλε μου, θεός ο Russel Crowe αν με εννοείς :Ρ

Advertisement