Ελπίζω να κάνεις πλάκα αλλά παρόλα αυτα πρέπει να απαντήσω.
Αν προσέξεις τα στατιστικά των 2 αγώνων έχουν παίξει οι ίδιοι παίκτες πάνω - κάτω. Oι Kavouridis, Karampachos και Aziz κατα κύριo λόγο σε PG, SG και PF αντίστοιχα και οι Feroutsos/Kotromagias σε SF και Emmanouhl/Valdehueza σε C. Αυτό προκύπτει απο τα λεπτά συμμετοχής. Απο εκεί και πέρα έχω δηλώσει απο την αρχή ότι στόχος μου είναι να φτιάξω παίκτες και γιαυτό προσπαθώ να μοιράζω τον χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να παίρνουν όλοι προπόνηση. Αν έκανα κάποιες αλλαγές απο το ένα παιχνίδι στο άλλο, ήταν μεταξύ ισάξιων παικτών και ανάλογα με την κατάσταση του κάθε παίκτη. Θέλω να το ξεκαθαρίσω προς όλους ότι δεν διαλέγω αντιπάλους, άλλωστε δεν γνωρίζω κανένας σας προσωπικά. Μόνο σε ένα παιχνίδι κατέβασα τα δεύτερα ,γιατί υποτίμησα τον αντίπαλο, και το δήλωσα αμέσως μετά.
Το ότι μιλάω λίγο παραπάνω με τον thimiostotis είναι γιατί είναι πιο ενεργός στο φόρουμ και για κανένα άλλο λόγο.
Ελπίζω να δέχτεις την ανάλυση που έκανα παραπάνω και να μην υπάρχει καμία υπόνοια περί του ρόλου μου.
Αν πάλι υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία μποείι όποιος θέλει να ελέγξει τις συνθέσεις μου στα ανωτέρα παιχνίδια.
Συγνώμη αν κούρασα αλλά όφειλα να απαντήσω...
Κυριάκος