BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.40 > season 12

season 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136796.16 in reply to 136796.15
Date: 4/26/2010 9:51:32 AM
Overall Posts Rated:
99
Na loipon pou kai egw mporei na xasw!!!! Den exasa men alla kerdisa sthn paratash ton Pagourino BC.
Den parakolouthisa ton agwna gia na dw pws paiksan oi paiktes mou alla shmasia exei oti dyskoleythka, profanws, poly.
Sygxarhthria ston Pagourino. Gia osous loipon proetreksan na me stepsoun prwtathlith tha pw oti tipota den teleiwnei prin to teleytaio sfyrigma.

This Post:
00
136796.17 in reply to 136796.16
Date: 5/8/2010 4:54:43 PM
Overall Posts Rated:
99
Συγχαρητήρια στους Ουρακοτάγκους για την μεγάλη νίκη. Οφείλω να πω ότι υποτίμησα τον αντίπαλο λόγο της βαθμολογικής του θέσης και δεν έκανα ανάλυση του παιχνιδιού του.

This Post:
00
136796.18 in reply to 136796.17
Date: 5/9/2010 2:17:07 AM
Overall Posts Rated:
66
Εκανες την πρωτη σου ηττα. Εγω εχω δυο δυσκολα παιχνιδια μετα το All Star απεναντι στους Bruins και τον Ερμή και θα πρωσπαθησω να πετυχω οτι καλυτερο μπορώ.

This Post:
00
136796.19 in reply to 136796.18
Date: 5/19/2010 4:55:17 PM
Overall Posts Rated:
66
Μεγάλη μεταγραφή με πολύ ρισκο. Τώρα η όλα ή τίποτα. Αμα δεν καταφέρουμε να ανεβούμε ολοι οι παίκτες στη λιστα μεταγραφών. Άμα ανέβουμε κατηγορία δίωχνουμε 2 παίκτες περνουμε ενα νεο ταλαντούχο και κυρίως Ελληνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τα τελευταία αποτελεσματα γι' αυτό τα δίνω ολα και ότι βγει.

This Post:
00
136796.20 in reply to 136796.19
Date: 5/20/2010 4:01:01 AM
Overall Posts Rated:
99
Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη. Οι παίκτες μου δεν μπήκαν ποτέ στον αγώνα. Προφανώς δεν τους άφησαν οι δικοί σου!!!
Συνέχισε την καλή δουλειά. Όπως βλέπεις όλα είναι πιθανά...!!!!

From: bubis
This Post:
00
136796.21 in reply to 136796.20
Date: 5/20/2010 4:44:33 AM
Zizoufatatsou
III.3
Overall Posts Rated:
1111
na sas pw???? mas douleyete??? o enas th mia leei oti 8a pesei kathgoria epithdes kai twra paei gia anodo kai o allos katebase th deyterh omada gia na mhn pw thn trith kai meta leei oti den mphkane sto paixnidi??? h mhpws katebase thn idia omada me ton agwna me mena???de nomizw oti htan dikaio olo ayto...fysika ennoeitai oti o ka8enas einai eley8eros na kanei o,ti 8elei alla mh nomizete oti trwme kai koutoxorto...egw ap' oti eidate hdh exw arxisei sxedia gia thn epomenh seazon edw pali... kalh synexeia loipon se olous estw kai me diplwmatia alla re paidia kratate ligo kai ta prosxhmata...

This Post:
00
136796.22 in reply to 136796.21
Date: 5/20/2010 6:26:52 AM
Overall Posts Rated:
66
Ο Ερμής άμα εχει δει τους αγώνες του βάζει αυτούς τους παίκτες και μπράβο του που το κάνει ολοι ειναι μικρη σε ηλικία.μακαρι να ειχα μια τετοια ομαδα και μια τετοια θα προσπαθήσω να φτιάξω. Και είπα η όλα η τίποτα stelara οποτε αμα δεν αναίβω θα πέσω την επόμενη.

From: Cooliopap

This Post:
00
136796.23 in reply to 136796.21
Date: 5/20/2010 9:56:35 AM
Overall Posts Rated:
99
Ελπίζω να κάνεις πλάκα αλλά παρόλα αυτα πρέπει να απαντήσω.
Αν προσέξεις τα στατιστικά των 2 αγώνων έχουν παίξει οι ίδιοι παίκτες πάνω - κάτω. Oι Kavouridis, Karampachos και Aziz κατα κύριo λόγο σε PG, SG και PF αντίστοιχα και οι Feroutsos/Kotromagias σε SF και Emmanouhl/Valdehueza σε C. Αυτό προκύπτει απο τα λεπτά συμμετοχής. Απο εκεί και πέρα έχω δηλώσει απο την αρχή ότι στόχος μου είναι να φτιάξω παίκτες και γιαυτό προσπαθώ να μοιράζω τον χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να παίρνουν όλοι προπόνηση. Αν έκανα κάποιες αλλαγές απο το ένα παιχνίδι στο άλλο, ήταν μεταξύ ισάξιων παικτών και ανάλογα με την κατάσταση του κάθε παίκτη. Θέλω να το ξεκαθαρίσω προς όλους ότι δεν διαλέγω αντιπάλους, άλλωστε δεν γνωρίζω κανένας σας προσωπικά. Μόνο σε ένα παιχνίδι κατέβασα τα δεύτερα ,γιατί υποτίμησα τον αντίπαλο, και το δήλωσα αμέσως μετά.
Το ότι μιλάω λίγο παραπάνω με τον thimiostotis είναι γιατί είναι πιο ενεργός στο φόρουμ και για κανένα άλλο λόγο.
Ελπίζω να δέχτεις την ανάλυση που έκανα παραπάνω και να μην υπάρχει καμία υπόνοια περί του ρόλου μου.
Αν πάλι υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία μποείι όποιος θέλει να ελέγξει τις συνθέσεις μου στα ανωτέρα παιχνίδια.
Συγνώμη αν κούρασα αλλά όφειλα να απαντήσω...
Κυριάκος

From: bubis

This Post:
00
136796.24 in reply to 136796.23
Date: 5/21/2010 4:22:32 AM
Zizoufatatsou
III.3
Overall Posts Rated:
1111
symfwnw apolyta me osa egrapses kai ofeilw mia syggnwmh thn opoia eixa skopo na th zhthsw kai xwris thn anwterw analush sou...ki ayto giati skeftomenos ayta pou egrapsa "en 8ermw" eida oti eixa adiko outws h allws...syggnwmh loipon alla htan mia stigmh pikrias pou perase outws h allws...opws kai na exei ayth th stigmh eimai toulaxiston 4os se seira dynamikothtas gia na mhn pw 5os opws apedija kai sto teleytaio paixnidi mou...apla exw pikria giati prin 2-3 seazon eixa kalyterh omada kai hlpiza se anodo to opoio den egine pote kai meta h omada emeine stasimh kai den jerw ti na kanw...opws kai na exei kalh synexeia se olous...
Stelios

From: Cooliopap

This Post:
00
136796.25 in reply to 136796.24
Date: 5/21/2010 9:32:47 AM
Overall Posts Rated:
99
Στέλιο δεν υπάρχει θέμα. Καταλαβαίνω πως ένοιωσες όταν είδες το αποτέλεσμα γιατί η διαφορά ήταν μεγάλη (και εγώ δεν μπορώ να την εξηγήσω 100%). Χαίρομαι όμως που καταλαβες το σκεπτικό μου. Άλλωστε είμαστε εδώ για να περνάμε καλά και δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε.
Αν πάντως θες την γνώμη μου πιστεύω ότι το πιο καλό στο παιχνίδι είναι να επενδύεις σε νέους παίκτες. Και αυτό γιατί οι μικροί έχουν βελτίωση πολύ πιο γρήγορη απο τους μεγαλύτερους και έτσι βλέπεις την προσπάθεια σου να αποδίδει καρπούς. Για μένα είναι πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση να βλέπω έναν παίκτη μου να ανεβαίνει σε skills παρά αυτή καθαυτή η νίκη. Γιαυτό και δεν με πείραξε τόσο που έπεσα πέρσυ, ούτε αν ακόμα δεν ανέβω φέτος, αλλά μου έδωσε τρελή χαρά η κλίση στην Εθνική νέων ενός παίκτη που τον βελτίωσα εγώ (Emmanouhl). Ίσως λοιπόν η λύση είναι αυτή ακόμα και αν θέλει περισσότερη υπονομή απ' το να πάρεις έναν καλυτερο παίκτη 25-26 ετών ο οποίος όμως πολύ πιο δύσκολα θα πάρει skills και πολύ γρήγορα, ειδικά αν ανέβεις κατηγορία, δεν θα σου κάνει.

This Post:
00
136796.26 in reply to 136796.25
Date: 5/22/2010 2:01:39 AM
Overall Posts Rated:
11
Παιδια καλημερα, οπως βλεπετε η ομαδα μου μαλλον τα παρατησε η μαλλον σκεφτονται τις καλοκαιρινες διακοπες χαχαχαχαχα. τελοσπαντων ευχομαι καλι επιτυχια σε ολους γιαι το δικο μου καφενειο δεν βλεπω να κανει κατι ...και περσυ αυτο εγινε και δεν ξερω γιατι ενω ολη τη σεζον επαιζαν καλα προς το τελος τα παρατανε.....του χρονου μαλλον.

Advertisement