Παμε να δωσουμε και τα πρωτα προγνωστικα της σεζον,σε μια δυσκολη σε προβλεψεις χρονια..
Δαδι-Δοξα:Λοιπον εδω βλεπω αν και νωρις μια ανετη επικρατηση του δαδι με μια διαφορα της ταξης των 12-18 ποντως.Μπορει να φτασει και παραπανω αλλα οι κοντινες αγωνιστικες καταστασεις των ομαδως κλεινουν την ψαλιδα
ΑΓΟΡ-Αιζ:Ηρε η ωρα για εκδικηση?Ετσι νομιζω...Αλλα δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια..Δυσκολο ξεκινημα για την ομαδα μου που με αναγκαζει να παω με την ηττα της και μαλιστα με 14+διαφορα(οχι παω απο 22 φανταζομαι)
Stone-Αριαναρα:Αλλος ενας καλοζυγισμενος ασσος σαν μπαλαικι στην τρυπα απο χτυπημα του Tiger Woods(τι λεω ο ανθρωπος...)..Πολυ δυνατη ομαδα οι γηπεδουχοι,φαβορι για τα πλει αουτ οι κιτρινομαυροι,οποτε ασσος και μαλιστα με 20+
Στανη-Ηρακλης:Εδω δεν ξερω για ποιον λογο αλλα θα παω με τους φιλοξενουμενους(συμπαθεια στα γαλανολευκα?)αλλα σε ενα κλειστο ματς που η διαφορα μπορει να φτασει μεχρι 14 αλλα θε τελειωσε σε κατω απο 12
Σερρες-Αστεριες:Αλλο ενα παιχνδακι που υπο φυσιολογικε συνθηκες θα πηγαινα στο διπλο.Υπο αφυσικες συνθηκες παλ εκει θα παω.Το θεμα ειναι τι θα παιξουν οι δυο προπονητεςς..Διπλο με 8-12(σε ανισορροπιες συστηματων θα παω σε ασσο με την ιδια διαορα)
Καμινια-Κυνηγοι:Γνωστο απ τα παλι παιχνιδι,τα επι πολλες σεζον 2 κ του ομιλου για ακομη μια φορα αντμετωπα.Περσι σε μια ερευνα που ειχα κανει για προβλεψη νομιζω ειχα βρει κατα κρατος νικητες τους κινηγους και κερδισαν τα καμινια.Φετος τα δινω απο τωρα.Ασσος με 7-14
ΚΑΕ-Champions:Αλλος ενας ασσος απο την πολυ δυνατη φετος νικη βολου που θα στηριξει τα μεγιστα στα 2 αστερια της...Βλεπω χουνταμακι να βαζει πανω απο 30 και το παιχνιδι να πηγαινε σε μεγαλο σκορ με τελικο νικητη την νικη.10-18
Λιονταρια-Λενιαρνιακος:Ολοι μεσα στο καλαθα και παμε για ακομη εναν ασσο στα προτυπα των μινι πρωταθληματων οπου οι ψηλοτεροι και δυνατοτεροι κερδιζουν τους πιο αδυναμους...Κοιτα μεσα και αγιος ο θεος,Κακουρης με μισθο αλλης κατηγοριας,και τα 2λ του αλλου ομιλου στην πρωτη τους φετινη κοντρα την οποια φυσικα και βλεπουμε ασσο.9-18
Αυτα ηταν τα πρωτα προγνωστικα της χρονιας..Βιαστηκα να τα βγαλω για δυο λογους..Αρχικα θα λειπω απο παρασκευη και μετα και επειτα,ηθελα να κανω παλι την αρχη και με τοση συμμετοχη τρομαξε το ματι μου...Σιγουρα ελεω πρωτης αγωνιστικης επονται εκπληξεις αλλα κατι μου λεει πως θα ξεκινησω με ενα 6/8 ανετα φετος...