DMI-Žasto ga u stvari imamo.
Game shape -Osobno razpoloženje igrača.
Najviše 9 odličan-proficient:ovo uvjek isto menja jedino ako treniramo ili je starac 35 godina i što mu padajo skilovi pada i dmi.Veći dmi bolje manji lošije.Ovdje igrač na samo ,da najbolje igra ima i puno sreče sa pogodcima.
Onda 8 dobar ovdje dmi ima raspon koji je puno manji od prije.Sada igrač dobro igra al ipak puno lošje nego prije.Dobro je ,da znamo ,da li je prije imao viši ili niži.Zašto?Ako je tvoj igrač smisliču Odličan osobno razpoloženje (game shape) 1 ooo ooo dmi znači da je dobar opet smišljam od 500 000 do 800 000 dmi.Ako je prošli tedan igrao 90 minuta to ti je suviše sad je umoran mora igrati manje ,ali uvjek više od 48 minuta.Najbolje ,da se igra od 60 do 75 minuta.Ovisi od igrača.
Stariji igrači znamo svi po dmi ju koliko minuta treba igrač , da dobije bolje lično razpoloženje ,da se bolje oseča i bolje igra.Selektor ako piše tvoj dmi zna ,da li si trenirao.Ne skoči uvjek skil al dmi uvjek ako treniramo.Ako treniramo starijeg igrača 32 godinu zbog dmi ja vidimo dali uopšte šta trenira.Al .da to znamo je najbolje ,da gledamo ,da ima 9 odlično pripravljenost razpoloženje lično .I zato što igrač koji ima 9 broj ako s miškom gledaš game shape uvjek isto.I ako je više iako ne vidimo i ako se digne znamo ,da uzalut ne treniramo.Ako pada znamo ,da je suviše star.Znam ,da je ludost starije trenirati al ja ipak ako je igrač stvarno dobar to radim.
Na neki način je DMI najbitnija stvar u ovoj igri jer da nemamo game shape lične pripravljenosti jedini pokazatelj kako igrač igra.Igrač koji ima samo 7 ili manje dmi skoro svaki put slabo igra i baca 3 jke veoma loše.A manje od 6 liči na pijanog ili umornog igrača.lp