No cóż...Liczyłem na to, że będziemy dzisiaj opijać moje zwycięstwo;-) Trudno. DZIĘKI WSZYSTKIM ZA GŁOSY!!! Może za dwa sezony się uda;-)...jeśli będzie jeszcze czas i chęci. Ciekawe tylko czy będzie co zbierać?:D
W każdym bądź razie ja ciągle się rozwijam i za dwa sezony będę na pewno lepszy i bogatszy o doświadczenia z tych dwóch sezonów...a i liga też powinna być wyższa;-)
Gratuluję moim kontrkandydatom. Szczególnie B.B. Kingowi. Mam nadzieję, że przy reprezentacji szybko zrozumie, że każda taktyka jest dobra jak się ma odpowiednich zawodników i przestanie powtarzać jak mantrę, że wolniejsza taktyka jest lepsza i chwalić się, że to on jako pierwszy wymyślił tą głupotę;-) Good luck!
Podsumowując te wybory warto zwrócić uwagę na bardzo małą frekwencję w porównaniu do tego co było dwa sezony temu.
Na koniec dodam, że trochę żal zostawiać swoich podopiecznych, których trening prowadziłem ze sporymi sukcesami od kilku sezonów i trochę zżyłem się z nimi i ich właścicielami:/ Mam nadzieję, że nowy selekcjoner otoczy się właściwymi i kompetentnymi ludźmi i tego nie zmarnuje.