E aj sada malo ja :D
Sto se tice jacina grupa za sada je moja tj crvena dosta jaca , mada ne mora to nista da zanaci treba sacekati kraj sezone, povrede, i naravno pojacanja! E sada malo da se osvrnem na ova dva kola sto su prosla:
Plava:
KK Vectra dve dobijene utakmice na pocetku prva protiv KK Buducnost Ratari vs. KK Vectra 76 - 124 dobijena mislim da nema potrebe komentarisati ovu tekmu posto je Vectra totalni favorit sto je i dokazao, druga tekma takodje dobijena protiv KK Vectra vs. SeriousTeam 98 - 82 kvalitet tima na strani ST i to dosta al stavljeno na opusteno i desava se isto kao ja protiv Gandza Team izgubljena utakmica! "Vectra sto se tice tvog pucanja na to finale mislim da si ti jos slab za to moja procena max 4 u grupi,sema ko ne dovedes neka 2 ili 3 pojacanja a mislim da nemas para za to" u svakom slucaju zelim ti sve najbolje u nastavku ....
Wojvodina ima finu ekipicu ima igrace na svim pozicijama sa solidnim platama oko 20k, i ima takodje 2-0. Wojvodina vs. KK Buducnost Ratari 95 - 92 utakmica koja je veoma cudna kada se statistika gleda.. http://www.buzzerbeater.com/team/100750/players.aspx odbranbena taktika od strane Wojvodine promasena, odigrana na opusteno sa strane od strane Wojvodine, ocene nijedna preko 10, al opet dobijena tekma :D , uzimajuci u obzir da su po igrackom kadru slicne ekipe :D dolazimo do zakljucka da su Ratari imali losu srecu jako :D. druga utakmica protiv del-basket vs. Wojvodina 97 - 117 dobro odradjena odbrana , iskoriscen domaci teren i na kraju ubedljiva pobeda! "mislim da W ima tim za ulazak u PO koliko moze da dogura ce da vidimo".
Nepoznati Vandali jedna utakmica dobijena sa 25-0 koju necu komentarisati i jedna izgubljena Nepoznati Vandali vs. KK Largo 77 - 88 kao sto je vec receno Largo ima zavidnu centarsku liniju pogotovo unutrasnju odbranu koja je napravila prevagu na ovoj tekim, jos da dodamo i opustena igra NV. "NV u igrackom kadru fali jedno solidno K, i jedan B ostalo je sve manje ise ok! mogao bi se naci u finalu Plave konferencije ako odradi par prepravki sa igracima do kraja sezone" + ima dobru arenu samo je precerao sa cenama :D probaj da nadjes PR sa vecim lvl i manjom platom da proba da izvuces malo vise para :D
SeriousTeam po mom misljenju najgora ekipa ne samo u plavoj grupi nego u celoj ligi i nema sanse nista osim da ispadne i to direktno u V :DDDD , salim se ja naravno :D.. aj sada ozbiljno: opet ovu tekmu 25-0 necu komentarisati , tako da imamo samo KK Vectra vs. SeriousTeam 98 - 82 koju sam vec komentarisao tako da cu da malo istrtljam o ST :D
1. Jako mala arena "pod hitno povecati i manje cene staviti :D" 2. tri mlada igraca sa dobrim potencijalom i platama za 18godina + stavljenje 2 glavna igraca na prodaju navode me da razmisljam da je ST odustao od ulaska u visi rang i plan mu je da opstane u III.8 ili mozda ja gresim i ima keca u rukavu :D uglavnom sa srecom sa treniracima, ako ih istrpis jedno 3 sezone ubijace :D
del-basket susterao sam se sa ovom ekipom u 2 navrata u 15 i 16 sezoni i skor je 3-3 , jedva cekam susret sa njim da vidim koliko sam se popravio i dal sam se popravio :D . del-basket vs. Wojvodina 97 - 117 vec komentarisao tako da cu odmah da predjem na KK Largo vs. del-basket 85 - 106 prevagnuo domaci teren i dobar odabir Del-a da stavi m2m odbranu i tako neutralise oba Largova napada, kao i dobar odabir napada protiv Larga koji je tanak na spoljnoj pozicijama :D. "sto se tice pozicije na kraju 4-5 mesto tipujem :D i jedva cekam susret :D".
KK Largo jos cu ovaj tim da prokomentarisem iz ove grupe :D, Centarska linija veoma jaka, nedostatak igraca na K poziciji, potreban iskusan igrac na pociji B i P. Vidim da su neki spoljni igraci na TL pa cenim da ce biti izmena u timu i pojacanja i pucanje na najvisu poziciju i osvajanje plave grupe mj favorit :D mada ovo ce sve da se desi ako uspe ta pojacanja da dovede