BuzzerBeater Forums

Srbija - III.8 > sezona 19

sezona 19

Set priority
Show messages by
This Post:
11
209414.16 in reply to 209414.15
Date: 2/16/2012 6:07:34 AM
Overall Posts Rated:
77
E aj sada malo ja :D

Sto se tice jacina grupa za sada je moja tj crvena dosta jaca , mada ne mora to nista da zanaci treba sacekati kraj sezone, povrede, i naravno pojacanja! E sada malo da se osvrnem na ova dva kola sto su prosla:

Plava:
KK Vectra dve dobijene utakmice na pocetku prva protiv KK Buducnost Ratari vs. KK Vectra 76 - 124 dobijena mislim da nema potrebe komentarisati ovu tekmu posto je Vectra totalni favorit sto je i dokazao, druga tekma takodje dobijena protiv KK Vectra vs. SeriousTeam 98 - 82 kvalitet tima na strani ST i to dosta al stavljeno na opusteno i desava se isto kao ja protiv Gandza Team izgubljena utakmica! "Vectra sto se tice tvog pucanja na to finale mislim da si ti jos slab za to moja procena max 4 u grupi,sema ko ne dovedes neka 2 ili 3 pojacanja a mislim da nemas para za to" u svakom slucaju zelim ti sve najbolje u nastavku ....

Wojvodina ima finu ekipicu ima igrace na svim pozicijama sa solidnim platama oko 20k, i ima takodje 2-0. Wojvodina vs. KK Buducnost Ratari 95 - 92 utakmica koja je veoma cudna kada se statistika gleda.. http://www.buzzerbeater.com/team/100750/players.aspx odbranbena taktika od strane Wojvodine promasena, odigrana na opusteno sa strane od strane Wojvodine, ocene nijedna preko 10, al opet dobijena tekma :D , uzimajuci u obzir da su po igrackom kadru slicne ekipe :D dolazimo do zakljucka da su Ratari imali losu srecu jako :D. druga utakmica protiv del-basket vs. Wojvodina 97 - 117 dobro odradjena odbrana , iskoriscen domaci teren i na kraju ubedljiva pobeda! "mislim da W ima tim za ulazak u PO koliko moze da dogura ce da vidimo".

Nepoznati Vandali jedna utakmica dobijena sa 25-0 koju necu komentarisati i jedna izgubljena Nepoznati Vandali vs. KK Largo 77 - 88 kao sto je vec receno Largo ima zavidnu centarsku liniju pogotovo unutrasnju odbranu koja je napravila prevagu na ovoj tekim, jos da dodamo i opustena igra NV. "NV u igrackom kadru fali jedno solidno K, i jedan B ostalo je sve manje ise ok! mogao bi se naci u finalu Plave konferencije ako odradi par prepravki sa igracima do kraja sezone" + ima dobru arenu samo je precerao sa cenama :D probaj da nadjes PR sa vecim lvl i manjom platom da proba da izvuces malo vise para :D

SeriousTeam po mom misljenju najgora ekipa ne samo u plavoj grupi nego u celoj ligi i nema sanse nista osim da ispadne i to direktno u V :DDDD , salim se ja naravno :D.. aj sada ozbiljno: opet ovu tekmu 25-0 necu komentarisati , tako da imamo samo KK Vectra vs. SeriousTeam 98 - 82 koju sam vec komentarisao tako da cu da malo istrtljam o ST :D
1. Jako mala arena "pod hitno povecati i manje cene staviti :D" 2. tri mlada igraca sa dobrim potencijalom i platama za 18godina + stavljenje 2 glavna igraca na prodaju navode me da razmisljam da je ST odustao od ulaska u visi rang i plan mu je da opstane u III.8 ili mozda ja gresim i ima keca u rukavu :D uglavnom sa srecom sa treniracima, ako ih istrpis jedno 3 sezone ubijace :D

del-basket susterao sam se sa ovom ekipom u 2 navrata u 15 i 16 sezoni i skor je 3-3 , jedva cekam susret sa njim da vidim koliko sam se popravio i dal sam se popravio :D . del-basket vs. Wojvodina 97 - 117 vec komentarisao tako da cu odmah da predjem na KK Largo vs. del-basket 85 - 106 prevagnuo domaci teren i dobar odabir Del-a da stavi m2m odbranu i tako neutralise oba Largova napada, kao i dobar odabir napada protiv Larga koji je tanak na spoljnoj pozicijama :D. "sto se tice pozicije na kraju 4-5 mesto tipujem :D i jedva cekam susret :D".

KK Largo jos cu ovaj tim da prokomentarisem iz ove grupe :D, Centarska linija veoma jaka, nedostatak igraca na K poziciji, potreban iskusan igrac na pociji B i P. Vidim da su neki spoljni igraci na TL pa cenim da ce biti izmena u timu i pojacanja i pucanje na najvisu poziciju i osvajanje plave grupe mj favorit :D mada ovo ce sve da se desi ako uspe ta pojacanja da dovede

This Post:
00
209414.17 in reply to 209414.16
Date: 2/16/2012 7:02:44 AM
Overall Posts Rated:
77
Sada moja grupica :D

Crvena:
Dorcolac: moj omiljeni protivnik :D 2-0 skor, obe utakmice dobijene sa velikom razlikom, sto i potvrdjuje njgovu zelju za ulaskom u visi rang!Dorćol vs. NS Thunder 101 - 59 ocekivana pobeda Dorcolca protiv jednog od najslabijih ekipa u III.8 drugaciji zavrsetak ove utakmice i nije bio moguc :D, druga utakmica Walliexau Jaguars vs. Dorćol 100 - 130 dobro odradjena priprema za za tekmu taktike sve dobro postavljeno i naravno +30 :D. "kao i uvek fino iskautiran tim na svim pozicijama e sada dal ce biti ishod protiv mene isiti ko prosle godine videcemo + dolazak u grupu Gandza Team i njegovog superstar-a Zivana, pomrsiti zelje i nadanja za ulazak u visi rang videcemo".

Gandza Team veoma iskusna ekipa od 11 sezone se, a sada i vidim da je i Dorcolac od 8 sezone u BB svetu sto dobodi do velikog iskustva u igranju , a stime i 2 tima koja se najvise plasim da ce mi pomutiti planove :D .. GT gradi svoju igru oko Zivana sto je sasvim ocekivano :D prva utakmica protiv mene i ujedno njegova prva pobeda u III.8 sam vec komentarisao tako da se necu ponavljati , druga pobeda je Gandza Team vs. KK Crni Gruja 120 - 105, ma koliko se CG trudo i dobro doradio taktike i sve jednostavno njegov igracki kadar nije dorastao GT, pa je poraz od 15 razlike sasvim pristojan :D. "prva postava popunjena na svim pozicijama uz fantasticnog Živana Vučićevića, dok su izmene slabe..u anstavku ce se pokazati koliko ce ostali moci da izguraju jace utakmice kada se zahujta sezona i dal ce biti pojacanja u njegovom timu do kraja! jedan od pretendenata za titulu, sto je i dokazao sto me je otresao na otvaranju sezone"

Hell riders ovaj ekipa.. op to sam ja :D necu sebe komentarisati to ostavljam vama , tj jako bih i zeleo i ovleo da mi dobrao iskautirate tim da vidim sta su mi mane, mozda sam slep pored ociju :D

KK Crvene Patriote ekipa sacuvana od prosle sezone! .. prva tekma i jos jedno od iznenadjenja na startu sezone u grupi je KK Crvene Patriote vs. Nesm ja bral jagode 87 - 103 igracki potencijal i snaga na strani CP ali po meni pogresno stavljen napad , dovelo do ovog poraza. Druga tekma NS Thunder vs. KK Crvene Patriote 62 - 112 sav bes iskaljen na slabasnom protivniku kao sto sam vec ranije rekao :D. "uz dovodjenje kvalitetnog igraca na K poziciji mogao bi da oteza Dorcolcu ulazak u visi rang i naravno zakomplikuje i oteza kao i ucini zabavnijom Crvenom grupom :D, dok se to ne desi mislim da dalje od 4-5 mesta nece moci"

Walliexau Jaguars prva utakmica KK Crni Gruja vs. Walliexau Jaguars 94 - 121 iskoriscen pun potencijala svojih centara i na kraju ubedljiva protiv Grujice koji je opet uradio sve sto je u njegovoj moci ali jednostavno slab igracki kadar. Druga tekma Walliexau Jaguars vs. Dorćol 100 - 130 vec komentarisana. "lose iskautirani igraci sve sami centri moja prognoza 5to mesto ili borba za opstanak , naravno koja ce da bude pozitivna s obzirom na protivnike iz druge grupe"

Nesm ja bral jagode Pirocanac koliko me ne vara secanje kada smo kuckali odakle je :D ima solidnu ekipicu sto je i dokazao sa uvodnom tekmom protiv KK Crvene Patriote vs. Nesm ja bral jagode 87 - 103 koja ima komentar gore, druga utakmica protiv mene Nesm ja bral jagode vs. Hell riders 42 - 98 samo cu reci promasena zona , kao i totalno zaustavljen najbolji igrac Roncevic:DDD "ako dovedes Roncevicu , malo bolju podrsku i vratis ga na staru poziciju mogao mogao bi se nadati necemu inace ovako cvonjak :D"

KK Crni Gruja 0-2 skor obe tekme dobro odradjen skaut protivnika , al izgubljene sa velikom razlikom dovode do toga da moras da se pojacas sa bar 2 igraca ako hoces da lakse dises i da se ne vratis u IV :D

toliko od mene :D za sada :D

This Post:
00
209414.18 in reply to 209414.17
Date: 2/16/2012 1:06:00 PM
Overall Posts Rated:
590590
Svaka cast i za kolegu Hell-a Prvo da mu se zahvalim sto kod njega imam status omiljenog protivnika, nadam se da cu ove sezone da ga isprasim par puta i da cu mu se revansirati za proteklu sezonu Ali moram i da ga ispravim, nisam u BB svetu od osme vec od devete sezone. Prikljucio sam se tek par utakmica pre kraja regularnog dela te sezone
Cini mi se da forum Lige III.8 izrasta u mesto za ozbiljnu prepisku i neizmerno mi je drago zbog toga. Ima dosta iskusnih menadzera (osim NS Thunder-a svi ostali imaju minimum sest sezona iskustva), vidi se i zelja za nadmetanjem, tako da verujem da ce ova sezona biti izuzetno zanimljiva. Ipak je interesantnije kad postoji neko rivalstvo i takmicarski duh.
Pogledao sam moju Kup utakmicu, sve ide po planu. Cak me je prijatno iznenadio jedan mladi igrac koga sam kupio pre par dana. Nadam se da su i svi ostali imali uspesan nastup u Kup takmicenju danas.
Pozdrav!

This Post:
00
209414.19 in reply to 209414.18
Date: 2/16/2012 3:43:20 PM
Overall Posts Rated:
77
Ja sam se u kup tekmi provukao kroz iglene usi :D a ima da izludim do ne prodam onog centra znaci cupam kosu koje inace i nemam bas :D

This Post:
00
209414.20 in reply to 209414.19
Date: 2/16/2012 4:46:38 PM
Overall Posts Rated:
590590
Video sam da je bila frka pred kraj Nego, kakva je ovo tajna kupovina pet igraca za dva dana? A rekao sam ja da ce biti problem sa Laurelisom... I jos jedna stvar, treba da te suspendujemo, nemas nijednog domaceg igraca u sastavuDD

This Post:
00
209414.21 in reply to 209414.19
Date: 2/16/2012 5:16:14 PM
Gandza Team
III.8
Overall Posts Rated:
00
Pa da se javim i ja,vidim da se svi nesto raspisali:).Odlicna liga i fenomenalni ljudi,sigurno najaktivnija liga od kad igram ovu igru.Vidim da me mnogi stavljaju u grupu favorita ali meni je cilj opstanak u ligi.Pre dve sezone ispao sam glatko iz III16 lige sa ovom ekipom,doduse bez ovog centra,tako da sam oprezan u prognozama.Inace nemam sta da krijem(osim taktike),finansijski dobro stojim iako idem u blagi nedeljni minus ali uz prosirenje hale i regulisanje cene karata bicu na pozitivnoj nuli:)Nemam nameru da se pojacavam ove sezone,zadovoljan sam ekipom.Sve nedostatke svoje ekipe pokusavam da anuliram dobrim skautingom protivnika i adekvatnom taktikom.Zelim svima srecu u nastavku sezone i da se dobro zezamo i na utakmicama i na forumu.

Last edited by Garincha at 2/17/2012 10:42:58 AM

This Post:
00
209414.22 in reply to 209414.20
Date: 2/17/2012 7:48:23 AM
Overall Posts Rated:
77
kada upadnem sledece sezone u II kupicu 3 nasa igraca pa da treniram :D a to kupio da mi popune minute u kupu cim pinem iz istog otpustam ih :D

This Post:
00
209414.23 in reply to 209414.21
Date: 2/17/2012 8:32:39 PM
Overall Posts Rated:
590590
Ma kakvi, mene neces prevariti, ti si glavni favorit za prvo mesto Vec danas ce ostati samo jedna ekipa bez poraza u nasoj grupi. Iskreno, mislim da si ti favorit, ali dacu sve od sebe da ostanem neporazen. SVe najbolje u daljem toku takmicenja!

This Post:
00
209414.24 in reply to 209414.23
Date: 2/17/2012 9:32:26 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Svaka vam cast ljudi,fenomenalni komentari i analize!

Vec mi nedostaje ova liga,ovi iz moje lige ne pisu ovakve rasprave na forumu,ima sutra 3 strane analize da im napisem,valjda ce ih to pokrenuti

Vidim da se dosta toga promenilo.Iznenadjujuce su Vectra i Wojwodina na prva 2 mesta u plavoj konferenciji,ali mislim da ce NV i ST odlucivati tu o prvom mestu,ukoliko se Vectra ili Wojwodina ne pojacaju.U crvenoj konferenciji Dorcolac krenuo zestoko ;) resio da poremeti racune Hell-u,koliko vidim vas dvojica i Gandza ima da se borite za prvo mesto i domaci teren u plejofu.

Ja prognozirao da ce Gruja da bude iznenadjenje i izgleda da sam pogresio.Ajde Grujo trgni se,izgradi halu,dovedi pojacanja da pokazes da nisam toliko los prognozer

This Post:
22
209414.25 in reply to 209414.24
Date: 2/18/2012 4:40:05 AM
Overall Posts Rated:
4747
neka se probudi sledece nedelje, jos sa mnom da odigra lose pa posle kako hoce :D

This Post:
00
209414.26 in reply to 209414.24
Date: 2/18/2012 9:55:00 AM
Overall Posts Rated:
590590
Uvek je lepo kad nas se stari clanovi sete Ipak treca liga ima neku toplinu)) Moram da priznam da sam pratio paralelno tvoju utakmicu drugog kola uz nase tekme, steta sto si posustao pred kraj. Kakva je situacija u drugoj ligi? Kakve su ti ambicije? I ono cuveno pitanje: Koliko je finansijski bolje/stabilnije u visem rangu?

Advertisement