BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Τακτική ανάλυση

Τακτική ανάλυση

Set priority
Show messages by
This Post:
00
209632.16 in reply to 209632.12
Date: 2/9/2012 7:00:01 PM
Overall Posts Rated:
335335
και ομως ακομα και το τρεξε εκμεταλευεται την πασα (αν υπαρχουν)

τωρα για το πρινσετον οκ το δεχομαι..αλλα οχι και για το λοου ποστ..δεν ξερω αν εχεις παιχνιδια ποσταρετα να τα δουμε..επειδη το λοου ποστ το εχω δουλεψει για αυτο σου λεω..δεν φερνεις στα ισια τις (λιγες) προσπαθειες του σφ στο χαι ποστ με τις προσπαθειες των ψηλων..πριν λιγες σεζον ειχαμε κυπελλουχου με λοου ποστ,αν θελεις να δεις μερικα παιχνιδια..ο σμαλλ οντως οτι παιζει (αναλογα πολλους παραγοντες) να παρει περισσοτερες προσπαθειες απο τον σεντερ αλλα αν γινει αυτο αμφιβαλλω οτι αρχιζει να κανει χρηση της εμβελειας και οχι του εσωτ σουτ..

This Post:
00
209632.17 in reply to 209632.16
Date: 2/9/2012 7:12:02 PM
Overall Posts Rated:
150150
ψάχνω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά μέχρι να το βρω δες αυτό...(16968)
ο Γαλάνης έχει 4 εσωτ σουτ και 20+ σουτ με άλμα...είναι ένα καλό παράδειγμα αλλά έχω και ένα καλύτερο..αν το βρω..
ίσως είναι σε επίπεδο εθνικής αλλά δεν αλλάζει και πολλά...

This Post:
00
209632.18 in reply to 209632.17
Date: 2/9/2012 7:17:56 PM
Overall Posts Rated:
335335
δεν ξερω αν ο γαλανης εχει οντως 4 εσωτερικο..δεν τα συνηθιζει κατι τετοια ο μαμου για αυτο σου λεω..παντως οσο περιφερειακο και να εχει σεντερ τον μαρκαρε..και αυτο ακουγεται λογικο..

This Post:
00
209632.19 in reply to 209632.18
Date: 2/9/2012 7:30:14 PM
Overall Posts Rated:
150150
και ο άσσος στο ίδιο παιχνίδι ήταν 3ος σκόρερ...μπορείς να δεις πολλά παιχνίδια της εθνικής σε αυτό το στυλ...
όσο για το αν ισχύει αυτό που λέω...πάντως ο Μαμού μου το είχε πει..και τον είχα ρωτήσει τότε γιατί μου είχε κάνει εντύπωση επειδή ο Γαλάνης ήταν στη λίστα μεταγραφών τότε...και τον ρώτησα γιατί διαλέγει τέτοιο παίχτη σε εσωτερικό σύστημα...και μου απάντησε αυτό που σου είπα...
αυτό δεν ισχύει μόνο για το λόου ποστ...η υπερφόρτωση πάσας μπορεί να παιχτεί με οποιοδήποτε σύστημα απλά στα αργά συστήματα είναι πιο έυκολο να επιτευχθεί....

είδες γνώσεις που έχω;; :P

This Post:
00
209632.20 in reply to 209632.19
Date: 2/10/2012 3:29:38 AM
Overall Posts Rated:
335335
κοιτα..και εγω συνηθως ψαχνω να εχω 3 σκορερ στο παιχνιδι (για να εχεις παντα εναλλακτικες αν δν σου βγει κατι)
το οτι βγηκε ο ασσος 3ος σκορερ δεν σημαινει τιποτα..και εγω πατα στις αγορες μου στον ασσο επιδιωκω να εχει μπασιμο (και οσο μπορω να εχει και εσωτερικο σουτ) και μπαινει πολλες φορες μαπινει ο πλει μεκερ για ατιμικη ενεργεια..
(42746651) χθεσινο παιχνιδι μου..περισσοτερες προσπαθειες εκανε ο ντενκενς απο ολοους και ας ειχα να κανω με 3-2
και οι ενεργειες που πηρε ο μαουρε ηταν κυριως κατω απο το καλαθι..βεβαια ειναι και αναλογα στο τι παικτες βαζεις σε ποιες θεσεις..πχ σε αυτο το παιχνιδι επειδη το ειδα..ο ταραου απο το κεντρο εβγαινε πολλες φορες εξω απο την ρακετα..
αυτο το παιχνιδι της εθνικης παντως δεν κολλαει πολυ με το δικο σου με τον ρεντ..η Εσθονια κατεβηκε με 3 ψηλους το λοου ποστ στην περιφερεια εκανε πολυ καλα την δουλεια του..γενικα δεν ειναι να εμπιστευεσαι τακτικες των εθνικων γιατι εχουν τερατα και βαθος..στο λεω γιατι και εγω απο την εθνικη ειχα γνωρησει οτι η 2-3 παιζεται και με περιφερειακα παιχνιδια και οσες φορες το εχω κανει χρειαστηκε κρανος στο κεφαλι!!:P
αυτο με την υπερφορτωση πασας ειμαι +φωνος..θυμασαι την πρωτη χρονια που ηρθα στην ΙΙΙ και ειχα τον πλαι μεκερ με την 15αρα πασα?αν θυμασαι το πρωτο χρονο επαιζα λοου ποστ..και δεν σου κρυβω οτι και τωρα αυτο θα ηθελα :P

υ.γ. δεν το αμφισβητησα ποτε οτι δεν εχεις :)

This Post:
00
209632.21 in reply to 209632.13
Date: 2/10/2012 5:57:13 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Στέφανε ότι παρατήρηση έχεις ελεύθερα.δεν υπάρχει θέμα.

αλήθεια σε τι επίπεδο έπαιζες?πόσο χρονών είσαι?έχεις κάνα dvd με παλιούς αγώνες του Άρη με Γκάλη?αν έχεις ενδιαφέρομαι τρελά να ξέρεις!

Παναγιωτης Γιαννακης νουμερο φανελας 5
ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ νουμερο φανελας 6 (ιδιο με του βερνικου) ποτε δεν θα βαλει παικτης του ΑΡΗ στο μπασκετ τον ιδιο αριθμο
Σλόμπονταν (Λευτερης) Σουμποτιτς αρ. φανελας 7
Μιχαλης Ρωμανιδης νουμερο φανελας 9
Βασιλης Λυπηριδης αρ. φανελας 4
Νικος Φιλιππου αρ. φανελας 11
Γιωργος Δοξακης αρ. φανελας 14 (καλος αμυντικος και χειριστης της μπαλας αλλα απο σουτ βραστα!) κατι σαν τους αναπληρωματικους που εχουμε εδω στο παιχνιδι...περιπου..εμπαινε αλλαγη στη θεση του Γκαλη για να κραταει την μπαλλα και να κανει καθυστερηση αφου τοτε ο χρονος της επιθεσης ηταν 30 δευτερολεπτα!!!
ξεκινησα επαιζα μπασκετ απο μικρος στον Μεγα Αλεξανδρο (ιστορικη ομαδα) μεχρι το εφηβικο τμημα μετα λογω δουλειας σταματησα για μερικα χρονια και ξαναεπαιξα απο 2005 μεχρι σημερα ερασιτεχνικα παντα Γ ΕΚΑΣΘ θεσ/νικης (ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ και ΟΛΥΜΠΟΣ) ισα ισα να μην παρω κιλα...εσυ παντως εισαι πολυ καλος γνωστης του παιχνιδιου διαβασμενος.αυτες τις επιθεσει που ανεφερεςκαι τις αμυνες τις ξερω στην πραγματικοτητα αλλα δεν ηξερα πως να τις εφαρμοσω στο παιχνιδι...ειμαι 33 χρονων. Βρηκα dvd τον τελικο ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ το1987...ξερω οτι στο ντουλαπακι μου στη δουλεια εχω και τα ελλαδα γιογκοσλαβια και ελλαδα ιταλια την ιδια χρονια!!!μεγαλα ματς!!τι μου θυμησες...δεν ξερω αν τα προλαβες αυτα τα ματς...ενα βραδυ στη δουλεια καθισα και ξαναειδα τον τελικο!!!αν τα θελεις μπορω να σου τα στειλω ταχυδρομικως αν μου πεις διευθυνση κατοικιας..θα ψαξω να βρω και ματς του ΑΡΗ!

This Post:
00
209632.22 in reply to 209632.21
Date: 2/10/2012 9:30:01 AM
Overall Posts Rated:
2121
Τελικά, μάλλον είμαι ο παππούς του ομίλου ...

This Post:
00
209632.23 in reply to 209632.22
Date: 2/10/2012 9:36:30 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ναι???ποσο εισαι?

This Post:
00
209632.24 in reply to 209632.20
Date: 2/10/2012 10:06:11 AM
Overall Posts Rated:
150150
κοιτα..και εγω συνηθως ψαχνω να εχω 3 σκορερ στο παιχνιδι (για να εχεις παντα εναλλακτικες αν δν σου βγει κατι)
το οτι βγηκε ο ασσος 3ος σκορερ δεν σημαινει τιποτα..και εγω πατα στις αγορες μου στον ασσο επιδιωκω να εχει μπασιμο (και οσο μπορω να εχει και εσωτερικο σουτ) και μπαινει πολλες φορες μαπινει ο πλει μεκερ για ατιμικη ενεργεια..
(42746651) χθεσινο παιχνιδι μου..περισσοτερες προσπαθειες εκανε ο ντενκενς απο ολοους και ας ειχα να κανω με 3-2
και οι ενεργειες που πηρε ο μαουρε ηταν κυριως κατω απο το καλαθι..βεβαια ειναι και αναλογα στο τι παικτες βαζεις σε ποιες θεσεις..πχ σε αυτο το παιχνιδι επειδη το ειδα..ο ταραου απο το κεντρο εβγαινε πολλες φορες εξω απο την ρακετα..
αυτο το παιχνιδι της εθνικης παντως δεν κολλαει πολυ με το δικο σου με τον ρεντ..η Εσθονια κατεβηκε με 3 ψηλους το λοου ποστ στην περιφερεια εκανε πολυ καλα την δουλεια του..γενικα δεν ειναι να εμπιστευεσαι τακτικες των εθνικων γιατι εχουν τερατα και βαθος..στο λεω γιατι και εγω απο την εθνικη ειχα γνωρησει οτι η 2-3 παιζεται και με περιφερειακα παιχνιδια και οσες φορες το εχω κανει χρειαστηκε κρανος στο κεφαλι!!:P
αυτο με την υπερφορτωση πασας ειμαι +φωνος..θυμασαι την πρωτη χρονια που ηρθα στην ΙΙΙ και ειχα τον πλαι μεκερ με την 15αρα πασα?αν θυμασαι το πρωτο χρονο επαιζα λοου ποστ..και δεν σου κρυβω οτι και τωρα αυτο θα ηθελα :P

υ.γ. δεν το αμφισβητησα ποτε οτι δεν εχεις :)

συμφωνώ κάπως μαζί σου...αλλά η ομάδα μου είναι διαφορετική από τη δική σου..όσο για τις τακτικές των εθνικών δεν με βρίσκεις σύμφωνο...αφού μπορούν να εφαρμοστούν σε τέτοιο επίπεδο μπορούν να εφαρμοστούν και σε μικρότερη κλίμακα...και για το λόου ποστ είμαι σίγουρος ότι μπορεί να παιχτεί έτσι...και θα προσπαθήσω να παίξω αυτό το σύστημα σε κάποιο αγώνα για να δούμε αν μπορώ να το εφαρμόσω στην πράξη....

This Post:
00
209632.25 in reply to 209632.23
Date: 2/10/2012 2:00:14 PM
Overall Posts Rated:
2121
39. Όταν φτάσω 40, αν δεν έχω ανέβει ξανά στην ΙΙ κατηγορία, μάλλον θα πρέπει να σκεφτώ να αφήσω το Bb :)).

This Post:
00
209632.26 in reply to 209632.25
Date: 2/10/2012 5:05:18 PM
Overall Posts Rated:
150150
γιατί;;;
το ββ δεν έχει ηλικίες...

Advertisement